2019. augusztus 23., péntek - Bence
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ne engedje, hogy a környezetében élők kihozzák a sodrából

Napi horoszkóp: Ne engedje, hogy a környezetében élők kihozzák a sodrából

A határozottsága magával ragadó, így fontos, hogy valóban meggondolt legyen, hisz most Ön vezetheti a csapatot, nem mindegy, milyen irányba - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
A hangulata kiváló, a közérzete is régen volt már ilyen kicsattanó formában. Ez sugárzik is Önről, így nem csoda, ha keresik a társaságát, szívesen vannak a közelében. Kérik a tanácsát, de most Ön sem szégyelli, ha Ön akad el és egy kis támaszra van szüksége. Csapatban jól halad a munkájával, akár irányítja azt, akár az Ön hathatós közreműködésével dolgoznak. Otthonában továbbra is nyugalom, egyetértés uralkodik.

Bika 04.21-05.21.
Energiákkal feltöltődve ébred és ez végigkíséri a napját. A munkájában képes irányítani az eseményeket. Az ötletei, elképzelései letisztultak, nélkülöznek minden csapongást és így könnyen kivitelezhetőek. Hamar talál maga mellé követőket, ezáltal a cselekvés sem marad el. Élvezze a sikereit, melyet annak köszönhet, hogy megtalálta a hangot a környezetével, nem követelődző, nem parancsolgat, egyszerűen két, ha szükségét látja és ad, ha Önhöz fordulnak.


Ikrek 05.22-06.21.

Minden halad az elképzelései szerint, de csak akkor, ha képes önmagát a háttérbe állítani. Ha ugyanis túlzottan ragaszkodik ahhoz, hogy Ön irányítson, könnyen teremt maga körül feszültséget. A háttérből szemlélve az eseményeket rá kell jönnie, hogy mások is abba az irányba haladnak, mint Ön, így nem feltétlenül Önnek kell kijelölnie az utat. Így a felelősség is lekerül a válláról, mely határozottan nyugodtabbá teszi.

Rák 06.22-07.22.
Azt gondolja, az Ön kezében van az adu. Ez lehet, így is van, de ha túl hamar játssza ki, akkor könnyen veszíthet. Gondolkodjon, mielőtt szólna, mondanivalóját támassza alá tényekkel, érveljen világosan, egyértelműen. A határozottsága magával ragadó, így fontos, hogy valóban meggondolt legyen, hisz most Ön vezetheti a csapatot, nem mindegy, milyen irányba. A siker borítékolható, ha ügyesen keveri a lapokat.

Oroszlán 07.23-08.23.
Ne engedje, hogy a problémák a fejére nőjenek, így képes lehet a kezében tartani az irányítást. Szüksége is lesz erre, mert egy nem várt hivatalos levél teljesen felborítja a napját. Az eltervezett feladatok másodlagossá válnak, egy teljesen új kihívással kell megbirkóznia. Képes lehet rá, ha teljes erőbedobással azon fáradozik, hogy megoldja ezt az új megbízatást. A siker pedig most igazán ráfér Önre.

Szűz 08.24-09.23.
A munkahelyén szüksége lesz minden figyelmére. Összpontosítson a munkájára, különösen akkor, amikor új feladatot kap. Bár részletes útmutatásban részesül, kissé szétszórt, így hajlamos lehet néhány összefüggést elnézni. Márpedig ezzel csak önmagának okoz gondot, hisz így lassabban halad, mint szeretné. Pedig reggel még azt tervezte, korán hazamegy és meglepi a szeretteit. Az új kihívás nem lehet akadálya, csak figyelnie kell arra, amit tesz.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Ne sokat gondolkodjon, ha új feladattal bíznák meg. A legjobbkor jön, hisz amúgy is vágyott már egy kis változatosságra. A felettesei értékelni fogják az odaadását, mellyel a munkáját végzi. Bár a sikerben nem bízik, ezt remekül tudja palástolni, így nem csoda, ha segítőkre is akad. Ne habozzon tanácsot elfogadni Önnél tapasztaltabb munkatársaktól. Meg kell tanulnia bízni az emberekben, elhinni, hogy nem mindenkit az irigység hajt.

Skorpió 10.24-11.22.
Bár a hangulata nincs éppen a tetőpontján, de lehetne rosszabb is. Ez nem vigasztalja a környezetében élőket, így Önnek kell tennie azért, hogy ne alakuljanak ki komolyabb viták, el kell simítania azokat a feszültségeket, melyeket annak köszönhet, hogy nem bírt parancsolni a szájának. Próbálja meg észrevenni az Önt körülvevő szépséget, hogy felerősítse magában a pozitív gondolatokat. Ezzel teheti a legtöbbet azért, hogy újra harmónia lengje körül.

Nyilas 11.23-12.21.
Különösen délelőtt számíthat kellemes meglepetésre a munkahelyén. A szakmai élete pozitív irányú változást vehet, elképzelhető, hogy előléptetik, de az sem kizárt, hogy egy új állást ajánlanak fel. Ne ugorjon fejest, csak azért, mert azt gondolja, a változatosság gyönyörködtet, mérlegeljen, mielőtt igent mondana. Mint minden új az életben, sokkal több energiát és időt igényel, hogy megtalálja a helyét a megváltozott körülmények között és ez azt is jelenti, hogy a családjára kevesebb odafigyelés jutna.

Bak 12.22-01.20.
Érdekes kihívásoknak kell a mai napon megfelelnie. Legyen rugalmas és ne ijessze meg az sem, ha olyan feladattal bízzák meg, mellyel még nem találkozott. Azonban a meggondoltság és a logika most is szükséges. Ezeknek azonban a birtokában van, csak használnia kell. A hirtelen döntések most nem tanácsosak, mielőtt bármit tenne, gyűjtsön be minél több információt, hogy megalapozhassa a jövőjét.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ne engedje, hogy a környezetében élők kihozzák a sodrából. Őrizze meg a nyugalmát akkor is, ha nem talál parkolóhelyet vagy lekési a buszt. Ha pedig egy vita kellős közepébe csöppen, ne Ön legyen a hangadó. Sokkal inkább törekedjen arra, hogy közvetít a felek között és igyekezzék elsimítani a nézeteltérést. Ehhez ugyanis remekül ért és ezzel tud elismerést kivívni. Márpedig hatalmas igénye van arra, hogy felismerjék a képességeit.

Halak 02.20-03.20.
A mai nap döntő lehet az életében. Ha teheti, időzítse a tárgyalásit délelőttre. Pontosan tudja ugyanis, mit szeretne elérni és képes is lesz mindezt megvalósítani. Elszántsága és keménysége nem hagy kétséget afelől, hogy Ön most csúcsformában van. Ez magával ragadja a partnereit, feletteseit. Amennyiben komolyabb fizikai kihívás várna Önre, most nyugodtan belevághat, kitartásának köszönhetően megoldja az ilyen jellegű feladatait is.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-03-07

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite