2019. június 16., - Jusztin
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Most megvan Önben az erő, hogy leküzdje a munkahelyén Önre váró akadályokat

Napi horoszkóp: Most megvan Önben az erő, hogy leküzdje a munkahelyén Önre váró akadályokat

Ismét bebizonyosodott, ha reálisan méri fel a lehetőségeit és képes fáradozni azon, hogy elérje a céljait, senki nem állíthatja meg - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Különös vágyat érez arra, hogy új embereket ismerjen meg. Erre remek alkalom nyílik, hisz fontos megbeszélések várnak Önre. A tárgyalásai során rá kell jönnie arra, hogy személyes hangvétellel sokkal eredményesebb lehet, mint a puszta érvekkel. De a régi kapcsolataiba is új színt vihet a mai napon. Ne tétovázzon igent mondani egy meghívásra, mert olyan élményekkel gazdagodhat, melyek kihatással lesznek az életfelfogására.

Bika 04.21-05.21.
A munkahelyén nem találkozik olyan feladatokkal, melyek komolyabban igénybe vennék az energiáit. Bár kap új feladatokat, de ezeket a rutinjával már könnyedén megoldja. Így aztán délután még mindig azt érzi, tele van energiával, melyet le kellene vezetnie. Vonzónak tűnhet, hogy barátaival kimozduljon, de ha mégis a párját választaná, nem fog csalódni. Az a néhány óra, melyet kettesben tölthetnének, fordulatot hozhat a kapcsolatuknak.


Ikrek 05.22-06.21.
Úgy gondolja, az élete nem azon az úton halad, amelyiken szeretné? Ha ez így lenne, az csak azért van, mert még önmagának sem fogalmazta meg egyértelműen, mit is szeretne. Legyen határozott akkor, amikor az elképzeléseiről kérdezik. Mindez persze csak akkor lehetséges, ha önmagában már letisztázta, Ön hogyan képzeli el a jövőjét. Csak Ön tudhatja, mivel lenne elégedett és mit tart még elfogadhatónak.

Rák 06.22-07.22.
Ma csak Önnek ragyog a nap, legalábbis így gondolja. Tudja, mit szeretne és ennek érdekében képes határozott lépéseket tenni. Nem is marad el a siker. Ismét bebizonyosodott, ha reálisan méri fel a lehetőségeit és képes fáradozni azon, hogy elérje a céljait, senki nem állíthatja meg. Használja ki a mai napot arra, hogy meghoz néhány fontos döntést is. Most képes lesz mérlegelni, mielőtt cselekedne.

Oroszlán 07.23-08.23.
Nyílt lélekkel vág neki a mai napnak, ilyenkor szívesen találkozik régi ismerőseivel, de nem tétovázik új ismeretségeket kötni. Sajnos a munkahelyén erre nem lesz alkalma, mivel olyan új megbízatást kap, amely teljes erőbedobást igényel. A sikeresen elvégzett feladat azonban feltölti energiával így nem habozik estére programot szervezni. Ha nagyobb társaságba mennek, hamar a középpontba kerül, ahol igazán elemében érzi magát.

Szűz 08.24-09.23.
A mai napon képes harcolni is azért, amit helyesnek vél. Az energiái ilyenkor megsokszorozódnak, amely azonban komoly feszültségforrás is. Izzik a levegő Ön körül, ha azért, mert ellent mernek mondani Önnek, foggal-körömmel ragaszkodik az igazához, ha azonban beállnak Ön mellé, senki nem fékezheti meg, addig megy és küzd, amíg célba nem ér. Kimerítő nap, de hasznos és eredményes, ha okosan él a lehetőségekkel.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Telve energiával ébred és ez párosul egészséges telhetetlenséggel. Ilyenkor hajtja a tettvágy, minden kihívást szívesen fogad csak azért, hogy leküzdhesse. Ha a kitartása nem hagyja cserben, nagy eredményeket érhet el mind a szakmájában, mind a magánéletében. Arra azonban ügyeljen, hogy a nagyvonalúságot ne keverje össze a mértéktelenséggel. Könnyen kihasználják ugyanis a jóindulatát és a hevességét.

Skorpió 10.24-11.22.
Túl sokat tervez el a mai napra és utána bosszankodik azon, ha nem végez mindennel. Állítson fel fontossági sorrendet a munkájában és döntse el azt is, melyek azok a dolgok, melyek valóban jelentőséggel bírnak a jövője szempontjából. Egyszerre csak egy célt tűzzön ki maga elé, és ha azt eléri, lépjen tovább. Így elkerülheti a kapkodást és még az sem kizárt, mégis képes lesz a feladatai végére érni.

Nyilas 11.23-12.21.
Legyen tisztában a képességeivel és azzal a tudással, amelynek a birtokában van. Ezek felbecsülhetetlen értékei és ezek teszik Önt egyedivé. Ha mindezt reálisan ítéli meg és kellő önbizalommal képes képviselni az érdekeit, nagy eredményeket érhet el. Leküzdhet olyan akadályokat, melyek egy ideje az útjában álltak és így nem úgy haladt, ahogyan szerette volna. Minden oka megvan az ünneplésre, mozduljon ki este.

Bak 12.22-01.20.
Jó esélyei vannak, ha képes az érdekeiért kiállni. Képes az igényeit helyesen felmérni és összhangba hozni a lehetőségeivel. Olyan apróságok segítik elő azt, hogy a mai napja sikeres legyen, melyeknek eddig nem is tulajdonított jelentőséget, pedig nap, mint nap ott vannak Ön körül. Mindez a kisugárzására is pozitív hatása van, így a környezetében élők keresik a társaságát. Ez remek lehetőség arra, hogy az estét kellemes társaságban töltse.

Vízöntő 01.21-02.19.
Most megvan Önben az erő, hogy leküzdje a munkahelyén Önre váró akadályokat. Tegyen hát meg mindent azért, hogy az érdekeit érvényesítse. Lehet, hogy nem elsőre, de másodjára már biztosan sikerül, ha nem adja fel. Amennyiben azonban meggondolatlan, ez a tettvágya könnyen romboló hatású lehet. Válogassa meg ezért azt, kikkel dolgozik együtt, kik képesek Önt követni, az esetleges hibáit önzetlenül javítani.

Halak 02.20-03.20.
Hamar kijön a sodrából, ha valami nem úgy alakul, ahogyan szeretné. Türelmetlen és nehezen fogadja el, ha ellentmondanak Önnek. Nem is lenne ezzel gond, hisz ezt már megszokták Öntől, de munkája minősége is romlik a hangulata miatt. Próbálja meg kizárni a zavaró tényezőket és összpontosítson arra, hogy a feladatait maradéktalanul elvégezze. Ha nem hibázik, nem ad okot arra, hogy Önnel kötekedjenek.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-03-08

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite