2019. augusztus 19., hétfő - Huba
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: A csillagok a mai napon segítik abban, hogy új barátokat szerezzen

Napi horoszkóp: A csillagok a mai napon segítik abban, hogy új barátokat szerezzen

A mai kissé zaklatott nap remek lehetőséget nyújt, hogy megtanulja, hogyan tudja a belsőjét foglalkoztató kérdéseket mások számára is érthetően kifejezni - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Úgy tűnik, kicsit több nehézséggel kell szembesülnie, mint azt gondolta. Ne mindig másban keresse a hibát, bizony megesik, hogy magának köszönheti a bajt, még ha ezt nehéz is beismerni. Őrizze meg a nyugalmát, a hideg fejét és próbálja meg felmérni, hogyan tudja leküzdeni az akadályokat. Ez lehetőséget ad arra is, hogy az életébe új megoldásokat hozzon és új színek is bekerülhetnek így az életébe.

Bika 04.21-05.21.
Alap esetben Ön egy rendkívül kedves, kellemes ember, akit szívesen látnak minden társaságban. A mai napon azonban képtelen kordában tartani az érzéseit és a gondolatait. Mások kárára igyekszik önmagát előtérbe tolni. Ha képtelen arra, hogy megértse a környezetében élőket és elfogadja őket, vonuljon inkább félre. Tisztázza az érzéseit, hogy mindenki számára világos legyen, jobb, ha ma nem zavarják.


Ikrek 05.22-06.21.
Alap esetben Ön egy rendkívül kedves, kellemes ember, akit szívesen látnak minden társaságban. A mai napon azonban képtelen kordában tartani az érzéseit és a gondolatait. Mások kárára igyekszik önmagát előtérbe tolni. Ha képtelen arra, hogy megértse a környezetében élőket és elfogadja őket, vonuljon inkább félre. Tisztázza az érzéseit, hogy mindenki számára világos legyen, jobb, ha ma nem zavarják.

Rák 06.22-07.22.
A csillagok a mai napon segítik abban, hogy új barátokat szerezzen. Ritkán adatik meg, hogy ilyen könnyedén ismerkedik, ne hagyja veszni a lehetőséget. Mosolyogjon, ha kilép az utcára, ezzel vonzza más emberek tekintetét és nem csoda, ha akár le is szólítják. Ne csodálkozzon ezen, sugárzik a boldogságtól, belső egyensúlya kivetítődik. Adjon a családjának is az energiáiból, hisz ők azok, akik mindenben Önt támogatják.

Oroszlán 07.23-08.23.
Kissé lassúnak tűnik, és valóban nem szívesen mozog. Hiányzik Önből a hajtóerő, amely arra ösztönözné, hogy elvégezze a mai feladatait. Ne engedje, hogy eluralkodjon Önön ez a hangulat, mindenképpen tegyen valami hasznosat. Ha más nem, menjen el kirándulni a családjával, ez feltöltheti energiával. Holnapra pedig újult energiával tervezhet komolyabb munkálatokat, hisz itt a tavasz, eljött a kertészkedés ideje.

Szűz 08.24-09.23.
Érdekes érzelmek törnek Önre. Ennek következtében nem kizárt, hogy veszekedéseket provokál. Ügyeljen arra, hogy ezek során ne mondjon ki olyan szavakat, amelyeket később megbánna. Inkább tartsa magában a véleményét, minthogy megsértse mások lelki világát. Nehezére esik, hisz általában ami a szívén, az a száján, de most olyan felfokozott állapotban van, ami hajlamossá teszi a meggondolatlanságra.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Sugárzik az elégedettségtől és az optimizmustól. Ez különösen vonzóvá teszi az emberek szemében. Nyugodtan fogadjon el meghívásokat, menjen el társaságba, hamar feloldódik és ott igazán elemében érezheti magát. Ha keresné élete párját, nem lenne csoda, ha most rátalálna egy jelöltre. Ne ugorjon azonban könnyelműen fejest egy kapcsolatba, hagyjon időt arra, hogy a dolgok kiforrjanak. Amennyiben kapcsolatban él, partnerében újra fellobbanthatja a lángot.

Skorpió 10.24-11.22.
Különösen tiszta fejjel képes gondolkodni és megfogalmazni az elképzeléseit. Nem is habozik egy percig sem, hogy a megvalósítás mezejére lépjen. A tervei és a kivitelezés oly egyértelmű, hogy könnyen talál társat hozzá. Határozottsága és gondolkodása arra ösztönzi a környezetét, hogy Önt kérjék fel békebírónak megoldhatatlannak látszó ellentétek tisztázására. Fogalmazza meg a véleményét őszintén, kertelés nélkül.

Nyilas 11.23-12.21.
Nem lehet azt mondani, hogy kerülné a konfliktusokat. Kifejezetten élvezi, hogy forr Ön körül a levegő. Azt azonban ne veszítse szem elől, hogy a családjában nem mindenki viseli könnyen, ha feszültség veszi körül. A gyermekei számára kifejezetten kellemetlen azt tapasztalni, hogy az otthonukban békétlenség uralkodik. Ön is tudja, hogy a most kirobbant viták nem viszik előre az életüket, ne engedje hát, hogy elhatalmasodjon a hangulat.

Bak 12.22-01.20.
Nehezére esik elfogadni, hogy a családjában nézeteltérések uralkodnak. Úgy gondolta, megbeszélték már a problémákat, de újra és újra felszínre törnek. Gondolja át, valóban minden fél számára elfogadható megoldásokat kerestek, vagy csak a szőnyeg alá söpörték a gondokat, hogy mihamarabb békét kössenek. Olyan kompromisszumokba mentek bele, amely egyik fél számára sem volt kielégítő. Itt az idő, hogy valóban őszintén és megoldást keresve zárják le a vitáikat.

Vízöntő 01.21-02.19.
Sugárzik. A belső egyensúlya pozitív színben láttatja Önnel a világot és ezáltal Önt is olyan aura veszi körül, mely vonzóvá teszi más emberek szemében. Eljött az idő, hogy meghozzon fontos döntéseket. A megérzéseire hallgat, melyek most jó tanácsadók. Legyen bátor és kövesse az ötleteit és kívánságait. Remek erőnlétnek is örvend, de ez ne sarkallja felelőtlenül arra, hogy túlterheli magát.

Halak 02.20-03.20.
A mai kissé zaklatott nap remek lehetőséget nyújt, hogy megtanulja, hogyan tudja a belsőjét foglalkoztató kérdéseket mások számára is érthetően kifejezni. Sokkal több van Önben, mint amit eddig képes volt átadni, de új nézetekkel ismerkedjen, vagy elmélyüljön egy művészeti ágban. Az új módszerekkel feltárhatja az Önben rejlő értékeket. A családja megértéssel fogadja az elmélyülésének ezen változatát, mindenben támogatják.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-03-09

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite