2019. július 17., szerda - Endre, Elek
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Fizikailag és lelkileg is túlpörgött

Napi horoszkóp: Fizikailag és lelkileg is túlpörgött

Sugárzik Önből a pozitív energia, melyből a környezetében élők is táplálkozhatnak - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Minden oka megvan, hogy remek legyen a hangulata. Sugárzik Önből a pozitív energia, melyből a környezetében élők is táplálkozhatnak. És most a szerettei körében van, ki másnak adna ilyen szívesen megnyugvást és boldogságot, ha nem nekik? Remek nap ez a mai, hogy olyan kellemetlen témákról is beszélgessenek, melyek eddig csendben mérgezték a családi békét. Ügyeljen arra, hogy fizikailag ne erőltesse meg magát.

Bika 04.21-05.21.
A ma napon szívesen van társaságban, kerüli az egyedüllétet. Rokonokat hív vagy Ön mozdul ki. Olyan emberek társaságát keresi, akikkel szívesen beszélget, mert sokat tanul tőlük. Az élettapasztalat, mellyel ilyenkor találkozik, megfizethetetlen tanácsokkal látják el. Amennyiben valakivel régóta húzódó nézeteltérése van, eljött az ideje tisztázni azt. Nyugodt körülmények között megbeszélve kiderül, nem is olyan mély az árok Önök között.


Ikrek 05.22-06.21.
Megmagyarázhatatlan feszültség lengi Önt körül. Válogassa meg a szavait, mert könnyen sértheti meg a szeretteit, melyet jóvátenni aztán nem lesz könnyű. Inkább hallgasson, a véleményét tartsa meg magának. Ha tehetik, mozduljanak ki a négy fal közül, nagy térben a negatív energiák eloszlanak. A testmozgás segíthet abban, hogy kellemesen elfáradva az indokolatlan indulatok is eltűnjenek.

Rák 06.22-07.22.
Ne halogassa tovább, ideje a kellemetlen témákat megbeszélni. Képes beleérezni magát mások helyzetébe, ez megkönnyíti a helyzetét és könnyebben elfogadja a beszélgetőpartnere álláspontját. Mindez nem jelenti azt, hogy a sajátját elnyomja, de képes úgy tálalni, hogy a másik fél számára is érhető legyen. Bár lehet, heves vita kerekedik, de a végén végül mégis úgy válnak el, hogy a mélyen szunnyadó nézeteltérést tisztázták és tiszta lappal folytathatják.

Oroszlán 07.23-08.23.
A mai napon nézeteltérések viták hátán. Mélyebben gyökerező problémák kerülnek felszínre azáltal, hogy provokációnak tekint minden ellentmondást. Adja tudtára a családjának, hogy magányra vágyik, mielőtt komolyabb veszekedések törnének ki. Elfogadják a kérését, engedik, hogy önmagára figyeljen, és keresse az útját. Mondja le a mai programjait is, de ne kezdjen hosszas magyarázkodásba, mert csak belezavarodna.

Szűz 08.24-09.23.
Ne akarjon a mai napon olyan munkákat végezni, ami összpontosítást igényel. Talán a fáradtság, talán a belső egyensúly hiánya miatt, de képtelen koncentrálni arra, amit csinál. Úgy érzi, a véleményével magára maradt, nem talál sehol megértést. Ne is keressen, mozduljon inkább ki a négy fal közül. Töltse a vasárnapot azzal, hogy önmaga útját keresi és igyekszik megtalálni az elveszett belső egyensúlyát.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Könnyen nyer a környezetében élők kisugárzásából energiát, így lesz ez a mai napon is. Bár Önhöz fordulnak segítségért, ami más esetben fárasztó lehet, Önt mégis felvillanyozza, hogy másoknak adhat tanácsot, csitíthat el vitákat. Meglepő az is, hogy az ötleteit mily könnyedén valósítja meg, lép a tettek mezejére. Ne legyen fukar az energiáival, adjon belőle a környezetében élőknek is jó szívvel.

Skorpió 10.24-11.22.
Ideális nap ez a mai arra, hogy olyan témákba ássa bele magát, amelyek régóta foglalkoztatják. Legyen az filozófia, ezotéria vagy akár újfajta táplálkozási irányvonalak, most nyitott valami más befogadására és megértésére. Elmélyülten és alaposan tanulmányozza a talált irodalmat és számos Önt régóta foglalkoztató kérdésre talál választ ott, ahol eddig nem is gondolta, hogy érdemes lenne keresni.

Nyilas 11.23-12.21.
Megpróbálják kizökkenteni az egyensúlyából, de szerencsére nem veszíti el a fejét. Képes a véleményét is magába fojtani, ha úgy érzi, ezzel csak tovább növelné a feszültséget. Ritkán képes arra, hogy szó nélkül hallgassa vitapartnerét, most sikerül is ezzel a legnagyobb meglepetést okoznia. És lám, máris elcsitulnak az ellentétek, ha nem gondolja úgy, csak Önnek lehet igaza és Önnek kell kimondania az utolsó szót.

Bak 12.22-01.20.
Úgy tűnik, mintha hagyná, hogy a problémák a fejére nőjenek. Ne engedje át magát ennek az érzésnek, mert így a nap végén elégedetlen lesz a teljesítményével. Kezdje a legkisebb gonddal és haladjon lépésről lépésre. Mire az igazán nagyokkal kell megküzdenie, már játszi könnyedséggel fogja megtalálni a megoldást. Fontos, hogy azonnal reagáljon a kihívásokra, ellenkező esetben csak még nagyobb nehézségekkel kell szembesülnie.

Vízöntő 01.21-02.19.
Egyetlen ujját sem kell annak érdekében megmozdítania, hogy kisebb társaság szerveződjön Ön köré. Szívesen veszi, ha felkeresik Önt a gondjaikkal a barátai, mert érzi, hogy fontos nekik, számítanak Önre. Bár nem mindig fogadják meg a tanácsait és olyankor csalódott, mégis újra és újra örül, ha úgy gondolják, Ön tudja a megoldást.

Halak 02.20-03.20.
Fizikailag és lelkileg is túlpörgött. Gondoljon arra, hogy ilyenkor hajlamos az akaratát másra erőltetni, nem foglalkozva az ő igényeivel. Mindez a partnerének terhes lehet. Uralkodjon az erején, vagy vezesse le oly módon, mellyel másoknak nem okoz kényelmetlenséget. Miközben Ön szívesen túrázna, a család otthon ülne és tévézne. Nincs abban semmi kivetnivaló, ha rájuk hagyja, és egyedül tölti a mai napot.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-03-10

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite