2019. március 21., csütörtök - Klaudia
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: A csillagok harmóniát sugároznak Ön felé, ez pozitívan hat a közérzetére

Napi horoszkóp: A csillagok harmóniát sugároznak Ön felé, ez pozitívan hat a közérzetére

Szüksége van arra, hogy az érzelmeiről őszintén beszéljen és most az a ritka alkalom érkezett el, amikor a párja ebben kiváló partner - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Ne haragítsa magára a munkatársait azzal, hogy csak Önnek lehet igaza. Hallgassa meg az ő véleményüket is, hisz már szemszögből nézve egy-egy kérdést, bizony megesik, hogy több igazság is létezik. Ezeket kombinálva pedig sokkal eredményesebb lehet a munka. Ha erre képes, érdekes beszélgetésekben vehet részt, ellenkező esetben azonban hamar közutálatnak fog örvendeni. Ha teheti, este járjon egyet a friss levegőn, ez nem csak a szellemének, de a testének is jót tesz.

Bika 04.21-05.21.
Nyugalmat és meghittséget sugároznak a csillagok. Ha ezt túl unalmasnak találja, Önnek kell tennie ez ellen. A rutin munkákat érdekesebbé teheti, ha új megoldásokat keres. De az is színesítheti a napját, ha bevon másokat is a dolgaiba. Lehet, hogy lassabban halad, de a munkatársai szívesen tanulnak Öntől. Amennyiben pedig még mindig úgy gondolja, szeretne valami izgalmat, ne siessen haza, ismerkedjen új emberekkel.


Ikrek 05.22-06.21.
A mai nap is számos izgalmas eseményt tartogat. Különösen a párkapcsolatában számíthat érdekesnek ígérkező pillanatokra. Szüksége van arra, hogy az érzelmeiről őszintén beszéljen és most az a ritka alkalom érkezett el, amikor a párja ebben kiváló partner. Nem mint passzív hallgatóság figyeli Önt, hanem ő is nyíltan mesél a saját érzéseiről. A beszélgetésük ugyan számos nézeteltérést is felszínre hoz, mégis elmélyíti a kapcsolatukat.

Rák 06.22-07.22.
A mai nap legnagyobb kérdése, hogy sikerül-e leküzdenie a hangulatváltozásait. Az egyik pillanatban még úgy gondolja, nincs az a feladat, amit ne tudna sikeresen megoldani, majd elvállalva már elbizonytalanodik és önmagába roskadva ül az asztalánál. Ne csüggedjen, ha nem is a mai napon de biztosan megtalálja az utat ahhoz, hogy legyőzze a kihívásokat. Ha pedig egy határidő szorongatja, a stressz fokozza a teljesítőképességét.

Oroszlán 07.23-08.23.
Ne feledkezzen meg az ígéreteitől. Lehet, Ön már az idejét sem tudja, mikor tette, de most elérkezett a pillanat, amikor jönnek beváltani. Ne a kibúvót, hanem a megoldást keresse még akkor is, ha nem éppen a legmegfelelőbb az időpont. Nagy tiszteletet vívhat ki magának, ha megtapasztalja a környezete, hogy minden körülmények között számíthat Önre és az adott szavára. Nehéz nap, de szép és eredményes.

Szűz 08.24-09.23.
A mai nap kényelmesen telik, már-már unalmasan. Rutin feladatok, különösebb erőfeszítést nem igénylő problémák megoldása vár Önre. Ha úgy érzi, ennél többre vágyik, nem marad más hátra, mint meghívni a barátokat egy beszélgetésre. Legyen Ön a háziasszony, így legalább a házimunkában kiélheti az újítási vágyait. Készítsen meglepő falatkákat, izgalmas italokat keverjen ki, ezzel megalapozhatja a reek hangulatot és a gondolatait is segíti lekötni az alkotás.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Vágyik a változatosságra és úgy érzi, most képes minden kihívással szembeszállni. Ne keresse azonban azzal a bajt, hogy túlvállalja magát. Mérje fel reálisan a lehetőségeit és a képességeit, és csak azokra a feladatokra mondjon igent, amelyeket valóban meg is tud oldani. Ilyen felfokozott állapotban ugyanis nehezen venné észre, hogy elérte teljesítőképessége határait és ezzel kockára teszi az egészégét is.

Skorpió 10.24-11.22.
Vágyik egy nyugodtabb napra és most ez teljesülhet is. Persze ehhez az is elengedhetetlenül szükséges, hogy ne bosszantsa fel magát olyan dolgok miatt, amelyekre nincs hatással. Meg kell tanulnia elfogadni a külvilágtól érkező ingereket és nem azon gondolkodni, hogyan változtathatja meg, hanem azt, hogyan fordíthatja a saját javára. A mai nap alkalmas arra, hogy ezeket felmérje és megoldásokat találjon.

Nyilas 11.23-12.21.
Számos érdekes ötlet suhan át a fején. Ezek egy része akár máris kivitelezhető és elősegítik a szakmai előmenetelében, de lesznek olyanok, melyeket el kell halasztania. Nem is baj ez, de mindenképpen jegyezze le azokat is, hogy ne merüljenek feledésbe. Számos elképzelése között akad olyan is, melybe párját is érdemes lenne bevonni. Este beszélgessenek erről mindenképpen, ha nemet is mond, a felé irányuló bizalomért hálás lesz.

Bak 12.22-01.20.
A hangulata nem éppen tökéletes, rossz közérzete rányomja a bélyegét az egész napjára. Próbálja meg elterelni a figyelmét arról, ami a belsőjében tombol és ne ódzkodjon a fájdalomcsillapítótól sem, ha másképp nem múlik a fájdalom. Ha módjában áll, menjen társaságba, keresse új emberek ismeretségét. Bár úgy érzi, a mai napon képtelen bármire is, ha elvesztegeti, bánni fogja az elszalasztott lehetőségeket.

Vízöntő 01.21-02.19.
A csillagok harmóniát sugároznak Ön felé, ez pozitívan hat a közérzetére. Mindemellett telve lendülettel és energiával fog neki a napnak, azt a szót, hogy unalom, még hírből sem ismeri. Hirtelen ötletektől vezérelve újabbnál újabb feladatokba vág bele anélkül, hogy az előzőt lezárná. Délutánra már kisebb káosz az élete, így szüksége is lesz a belső nyugalomra, hogy képes legyen végül mindent sikerrel végrehajtani.

Halak 02.20-03.20.
A mai nap a rögtönzésekről fog szólni, ezért aztán nem is fog unatkozni egy percig sem. Nem lesz ideje kikapcsolni, hisz folyamatosan új kihívások elé állítják, melyeket azonnal meg kell oldania. Fáradtan esne haza, de eközben arra is vágyik, hogy kimozduljon. Párjával keressenek olyan közös programot, mely a felüdülés mellett pihentetően is hat Önre. Kapcsolatuknak jót fog tenni a közös kikapcsolódás.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-03-12

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite