2019. augusztus 21., szerda - Sámuel
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: A tudás hatalom

Napi horoszkóp: A tudás hatalom

Különösen alkalmas ez a nap a problémák tisztázására, megoldására. Képes lesz ugyanis minden szemszögből szemrevételezni, értékelni, elemezni és így megtalálni a helyes utat - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Türelmetlenséggel nem jut előre. Próbáljon meg kivárni, így sokkal nagyobb eséllyel valósítatja meg a terveit. Az előrelépés nem mindig tudás kérdése, szerencsére is szükség van. És persze arra is, hogy jókor legyen jó helyen. Most az előkészületek ideje van, nem a megvalósításé. Szerencsére pénzügyi kérdésekben elmondhatja, hogy jó úton jár, nincs szüksége arra, hogy nagyobb kockázatot vállaljon.

Bika 04.21-05.21.
A kreativitása csúcsponton, nehezen tud gátat szabni a fantáziájának. A munkájában sem ismeri a lehetetlent, könnyedén képes megvalósítani a mai terveit. Kitartóan dolgozik és nem is marad el a siker, bár az elismerésre még várnia kell, de önmaga megnyugtatása most egyébként is sokkal inkább teszi elégedetté, mint a külvilág visszajelzése. A nagy munkában ne hagyja figyelmen kívül teste jelzéseit sem, Önt sem kerüli el ugyanis a tavaszi fáradtság.


Ikrek 05.22-06.21.

A mai nap legnagyobb kérdése és egyben kihívása, hogy képes-e összehangolni az értelmet az érzelemmel. Hajlamos lesz ugyanis minden ellentmondást a belső hangjaira hallgatva lereagálni így viszont a szakmaiság háttérbe szorul. Márpedig Ön pont azzal vívott ki tiszteletet a munkatársai körében, hogy képes mindig megőrizni a tárgyilagosságát. Ezért is lesz ez a péntek különösen megerőltető az Ön számára.

Rák 06.22-07.22.
Különösen alkalmas ez a nap a problémák tisztázására, megoldására. Képes lesz ugyanis minden szemszögből szemrevételezni, értékelni, elemezni és így megtalálni a helyes utat. Amennyiben egy ügyet a magáénak érez, azért tűzön-vízen át harcol. Kiáll az igazáért, de csakis akkor, ha valóban helyesnek tartja és érdemesnek arra, hogy küzdjön érte. Most képtelen bármit is fél gőzzel csinálni.

Oroszlán 07.23-08.23.
Telve energiával és tettvággyal kezdi a munkáját. Képes a saját elképzeléseit megfogalmazni és mindent elkövetni azért, hogy megvalósítsa. Arra azonban fordítson kellő figyelmet, hogy a lendületével ne sodorja el a munkatársait. Felfokozott hangulatban ugyanis hajlamos oly hevesen kiállni a véleménye mellett, hogy meg sem hallja a környezetéből érkező segítő hangokat. Ha pedig valaki ellent merne mondani, komoly vitára számíthat.

Szűz 08.24-09.23.
A hatalom mindig bajjal jár, különösen akkor, ha valaki nem képes helyesen élni vele. Ma magához ragadja a kezdeményezést és a lendülete vonzza a munkatársait is. Hamar észleli, milyen nagy hatást képes gyakorolni rájuk, lesik a kívánságait, isszák a szavait. Most kell észrevenni, hol van a határ, amikor még nem él vissza a bizalmukkal és főleg nem használja ki őket önös érdekből. Nehéz lesz, de ha valakinek, Önnek sikerülni fog.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Úgy érzi, nem használják ki a kapacitásait. Sokkal többre is képes lenne, mint amit elvárnak Öntől. Keressen magának önként új feladatokat, ne várjon arra, hogy utasítsák. Ha azokat sikerrel végrehajtja, sokkal több örömmel és energiával tölti fel, mint a kötelezően elvégzett munkák eredménye. Ráadásul a felettesei előtt sem marad titok, kinek köszönhetik a nem várt előrelépéseket a függőben lévő ügyekben.

Skorpió 10.24-11.22.
A mai napon képtelen az egyedüllétre, legyen a munkahelyén, útközben vagy az otthonában. Keresi az emberek társaságát, bár újakkal nem kíván megismerkedni, de a régiekkel szívesen időzik. Remek alkalom ez arra, hogy minden olyan feladatának a végére járjon, amely igényli a csapatmunkát. Képes a saját érdekeit a háttérbe szorítani egy közösen elérhető siker reményében. Ritka alkalom ez, éljen vele.

Nyilas 11.23-12.21.
Úgy érzi, bármit tesz is, nem halad a munkájában, csak egy helyben toporog. Nem tehet mást, mint összeszorított fogakkal teszi a dolgát, aztán majd nap végére kiderül, valóban eredménytelenül zárja-e a napot. Mivel a feladatai ellátása alaposan kiszívta az energiáit, feltétlenül töltekezzen fel, mielőtt hazamegy. Ha úgy érzi, a bevásárlás segítene, engedjen meg magának egy új ruhát, apró ékszert. De a sportolás is pozitívan hathat a közérzetére.

Bak 12.22-01.20.
Mindig is remekül értett ahhoz, hogy az igényeit és a lehetőségeit összhangba hozza. Képes felmérni a határait és ennek megfelelően megfogalmazni a céljait, elképzeléseit. A mai napon különösen szerencsésnek érezheti magát, mivel a környezete is elfogadja azokat az iránymutatásokat, melyek mentén tevékenykedik. A száraz, rideg tényekkel nincs kedve foglalkozni, most hamar partnerekre talál, akik leveszik a válláról ezt a terhet.

Vízöntő 01.21-02.19.
A mai nap nem hoz eget rengető sikereket, pedig a lehetőségek adottak. Nem az a gond, hogy képtelen élni azokkal, sokkal inkább a sors keze szól közbe és gördít olyan akadályokat Ön elé, melyekre nem volt felkészülve. A leküzdésük viszont jóval több energiát vesz ki Önből, mint gondolta volna, így viszont elmaradnak a nagy eredmények. Ne búsuljon, hisz amit most elvégzett, nem megy kárba, csak megalapozta a későbbi munkáit.

Halak 02.20-03.20.
A tudás hatalom. Ez a mondat kell motoszkáljon a fejében ahhoz, hogy a mai napját eredményesen zárhassa. Bár többen próbálják az akaratukat és elképzeléseiket Önre erőltetni, mégis képes ellenállni és minden képességét annak érdekében bevetni, hogy megmaradhasson a saját útján. Nem csoda, hogy nem szívesen térne le róla, hisz tudja, ez lehet a sikerhez vezető legrövidebb út, még akkor is, ha a felettesei erről mást gondolnak.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-03-13

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite