2019. május 24., péntek - Eszter
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Bár a mai napja nem könnyű, mégis nyertesként zárhatja

Napi horoszkóp: Bár a mai napja nem könnyű, mégis nyertesként zárhatja

Ahogyan eddig is, most is rendelkezik minden szakmai tudással és elszántsággal, melyek kitűzött céljai eléréséhez szükségesek - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Vidám és mókás, hamar a társaság középpontjába kerül. Ez kapóra is jön a munkahelyén, hisz olyan új kihívások elé állítják, melyet csapatmunkában sokkal eredményesebben küzdhet le. Képes mások véleményét meghallgatni és ami még fontosabb, hasznosítani is. Engedélyezzen magának egy kis szórakozást, kikapcsolódást. Szívesen ismerkedik meg új emberekkel. Azt azonban ne feledje, hogy holnap is munkanap lesz, ne maradjon ki túl sokáig.

Bika 04.21-05.21.
A mai napon képes mindent tisztán, érzelemmentesen értékelni, elemezni. Ez jó alapja lehet tárgyalásoknak, megbeszéléseknek. A hallott információkat másodpercek alatt feldolgoz és gyorsan reagál az új kihívásokra is. Azonban ne temesse el az érzelmeit túlságosan mélyre, az esti órákban nagy szüksége lesz rá. A szűkebb rokoni körben érzelmi kérdésekben kérik ki a tanácsát, amely csak akkor lehet elfogadható, ha képes beleérezni magát az adott helyzetbe.


Ikrek 05.22-06.21.
Nehezen tud összpontosítani a munkájára, különösen akkor, ha olyan döntéseket kell meghoznia, ahol nincs helye az érzelmeknek. Egyszerűen képtelen elhallgatatni a belső hangokat, melyek szíve és lelke üzeneteit közvetítik. Ha teheti, napolja el a döntéseket, hisz a megérzései ugyan általában jó tanácsadók, de nem hallgathat rájuk minden esetben. Vannak bizony olyan helyzetek, amikor szükség van a józan gondolkodásra.

Rák 06.22-07.22.
Bár a mai napja nem könnyű, mégis nyertesként zárhatja. Mutassa az összeszedett, öntudatos énjét a külvilág felé, ne vegyék észre az Önben bujkáló kétségeket. A szakmai tudás a birtokában van ahhoz, hogy még így is jó döntéseket hozzon. Igyekezzen mielőbb szabadulni a munkahelyéről és menjen el sportolni. Ez csökkenti a belső feszültséget és a sikerélmény újra visszaadhatja a magabiztosságát.

Oroszlán 07.23-08.23.
A belső kiegyensúlyozottság a mai napon is hagy kivetnivalót. Apró dolgok képesek felbosszantani, és ha nem képes parancsolni az érzéseinek, könnyen robbanhat a bomba. Összpontosítson a feladataira és figyelje a határidőket is. Most ugyanis a közvetlen felettese minden lehetőséget igyekszik megragadni arra, hogy hibát keressen Önben. Talán szakmai féltékenység, esetleg emberi gyarlóság vezeti, de lényegtelen is, a legfontosabb, hogy ne találjon hibát a munkájában.

Szűz 08.24-09.23.
A kozmikus erők segítik abban, hogy a belső békéje kisugározzon a környezetére, ezáltal teremtve harmóniát maga körül. Keresik a társaságát, kikérik a tanácsát, mivel képes önmagát mások helyzetébe helyezve a problémájukra megoldásokat adni a kezükbe. A párja is őszintén tárja fel Ön előtt a gondjait, melyeket eddig elhallgatott. Most nem vitát vált ezzel ki, sokkal inkább talál megértésre Önnél.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Minden erejével azon dolgozik, hogy a munkájában sikereket érjen el. Ezalatt megfeledkezik az otthonában Önre várókról, hajlamos elhanyagolni a családját. Természetes, ha ők ezt nem nézik jó szemel é hangot is adnak neki. Ne haraggal reagáljon az Önt érő kritikákra, sokkal inkább gondolkodjon el a hallottakon. Vajon érdemes a szakmai előmenetele érdekében beáldozni a békét és a nyugalmat, melyre - megteremtve az egészséges egyensúlyt - biztosan számíthat?

Skorpió 10.24-11.22.
Tartózkodjon attól, hogy túlzott álmokat és illúziókat kergessen. Minden új szakmai kihívást ítéljen meg reálisan és kritikusan ahhoz, hogy ne ugorjon bele felelőtlenül olyan feladatokba, melyek kivitelezése bizonytalan. Amennyiben emiatt a feletteseivel nézeteltérésre kerülne sor, vegye elő a diplomáciai képességét, ezzel mindig is tudott rájuk hatni. Párja számít Önre egy kényes kérdésben és abban is bízik, hogy az érzelmeit nyíltan kimutatja. Ne okozzon nek csalódást!

Nyilas 11.23-12.21.
Minden a tervei szerint alakul, elsősorban a munkahelyén kerülik el a meglepetések. Ha nem kerülik el a figyelmét a részletek és képes összpontosítani a vállalt feladataira, a sikerek sem maradnak el. Még egy előléptetés sem kizárt. Munkatársai körében mindenesetre közkedvelt, szívesen veszik a tanácsait és fordulnak Önhöz segítségért. Ne éljen vissza azonban a bizalmukkal, csak így lehet hosszabb távon is eredményes és közkedvelt kolléga.

Bak 12.22-01.20.
A mai napon vágyik a kihívásokra, de főleg a változatosságra. Új feladatokba fog bele, olyanokba is, melyek eredménye azonban kétséges. Kitartással azonban Ön képes lehet arra, hogy sikerrel zárja le, bár meglehet, hogy nem a mai napon fogja tudni learatni a gyümölcsét. Ne keseredjen el, ha nem talál segítőkre, mert úgy gondolják, vesztes ügy mellé állnának, egyedül is képes lesz véghezvinni, amit eltervezett.

Vízöntő 01.21-02.19.
Hajlamos lehet arra, hogy meggondolatlanul mond igent olyan kihívásokra, amelyeket később, a nap folyamán már meg is bánhat. Ezért lenne jó, ha a megfontolt énjére hallgatna, mielőtt szólásra nyitná a száját. Mg így sem fogja elszalasztani azokat a lehetőségeket, melyek céljai eléréséhez elengedhetetlenül szükségesek, azonban képes lehet elkerülni azt, hogy olyan feladatokat is bevállaljon, melyek végrehajtásához nem rendelkezik minden adottsággal.

Halak 02.20-03.20.
Ahogyan eddig is, most is rendelkezik minden szakmai tudással és elszántsággal, melyek kitűzött céljai eléréséhez szükségesek. Különösen ezzel lesz lépes meggyőzni a környezetét, nem pedig azáltal, hogy mások hátán próbál felkapaszkodni. Gyakran folyamodik sajnos ahhoz a módszerhez, hogy lejárassa az ellenfélnek tekintett munkatársát, pedig Önben is megvan minden képesség, hogy az érdekeit érvényesítse.


Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-03-14

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite