2019. március 23., szombat - Beáta
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Úgy érzi, túl nagy felelősség nehezedik Önre és ez feszültséggel tölti el

Napi horoszkóp: Úgy érzi, túl nagy felelősség nehezedik Önre és ez feszültséggel tölti el

Nem igazán találja a közös hangot a munkatársaival, ez komoly nézeteltérések forrása lehet - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

A mai nap nem az Öné lesz. Kár ezen bosszankodnia, fogadja el a dolgokat úgy, ahogy jönnek. Nem igazán találja a közös hangot a munkatársaival, ez komoly nézeteltérések forrása lehet. Hajlamos arra, hogy másban keresse a hibákat anélkül, hogy önmagába nézne, ezzel mérgezve meg a kapcsolatát a kollégákkal. Összpontosítson az Ön előtt tornyosuló feladatokra, mert könnyen hibázik, ha a figyelme elkalandozik.

Bika 04.21-05.21.
A mai napon olyan kihívásokra is könnyedén reagál, melyeket korábban megoldhatatlannak tartott. Ez kiváló alapot nyújt arra is, hogy a fiók mélyén lapuló, eddig halogatott ügyeit újra kézbe vegye, mert a mai napon esély van arra, hogy lezárhassa azokat. A munkatársai is szívesen dolgoznak a keze alá, csapatban pedig mindig is sokkal eredményesebb, mint egyedül. Párja otthon kellemes meglepetésben részesíti.


Ikrek 05.22-06.21.

A mai viselkedésével még azokat is meglepi, akik azt gondolták, ismerik Önt. Hajlamos lesz ugyanis túlreagálni az Önt érő ingereket. Foghatja frontokra, fáradtságra, de mindenképpen elgondolkodtató, miért jön ki olyan hamar a sodrából. Hagyjon időt magának, hogy feldolgozza az eseményeket, csak utána keresse a megoldásokat. Így sokkal kiegyensúlyozottabban, nyugodtabban képes átvészelni a napot.

Rák 06.22-07.22.
A munkahelyén ma Ön a nyugalom megtestesítője. A munkatársai szívesen fordulnak Önhöz tanácsért, ötletekért. Ez igazán jót tesz a kissé megcsappant önbizalmának, újra úgy látja, elismerik a tudását. Ne feledkezzen meg arról, aki igazán közel áll a szívéhez. A párja az elmúlt időszakban ott állt mindig Ön mögött, éppen ideje, hogy ezt viszonozza. Most ő van gondban, bár nem mondja. Teremtse meg a lehetőséget, hogy nyugodtan el tudjanak beszélgetni.

Oroszlán 07.23-08.23.
Amit eddig az erősségének és elismerésre méltónak találtak Önben, most a szemére vetik. Lehet, hogy nem találta meg a megfelelő szavakat, vagy túl makacsul ragaszkodott a véleményéhez, de most elfordulnak Öntől még azok is, akikben bízott. Ez feszültté, idegessé teszi, Csak úgy élheti túl a mai napját nagyobb veszteség nélkül, ha mielőtt megszólal, mérlegeli szavai hatását, tettei következményét felméri előre.

Szűz 08.24-09.23.
Álmodozó, elérhetetlen vágyak kergetése nem hagyja nyugodni. Ne kockáztassa a már elért eredményeit azáltal, hogy olyan terveket szövöget, melyek megvalósítására most nem áll rendelkezésére minden eszköz. Ha túl merész, a sikertelenség miatt hamar elveszíti a lendületet, mely eddig hajtotta. Engedjen meg magának inkább egy kis lazítást, pihenést, különben az egészsége is veszélybe kerülhet.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Nem szereti maga körül a feszültséget, de a mai napon különösen vágyik a békére. Kerül minden nézeteltérést. Inkább enged, ha ezzel elkerülheti a vitákat. Nem túl rugalmas, így a váratlan helyzetekkel nem tud mit kezdeni, zavarba hozzák. Ne veszítse el a türelmét, kitartással képes megküzdeni a nehézségekkel is. Egy kis fantáziával és szenvedéllyel elcsábíthatja a partnerét, újra közel kerülnek egymáshoz. Ne szégyelljen őszintén beszélni az érzéseiről, megértésre és viszonzásra fog találni.

Skorpió 10.24-11.22.
A teste és a szelleme éppen egyensúlyban van. Erre nyugodtan építheti a mai napját. Energiával telve még a kényelmetlen helyzetek sem okoznak problémát. Élvezi az életet, keresi a kihívásokat. Eljött az alkalom, hogy olyan problémák végére járjon, melyek komoly összpontosítást igényelnek. Miközben elmerül a részletekben, határozottan halad a céljai felé. Nem hiányoznak Ön mellől a segítők sem, bátran támaszkodhat rájuk.

Nyilas 11.23-12.21.
A munkahelyén visszaesésre kell számítania. Ne keserítsék el a körülmények még akkor sem, ha úgy érzi, összeesküdtek Ön ellen. Tekintse sokkal inkább kihívásnak, mellyel, ha megküzd, büszke lehet majd magára. A most talált megoldásokat hosszabb távon is hasznosíthatja, és aki most Ön mellé áll, a jövőben sem fogja cserbenhagyni. A magánéletében is komoly próbatételre kell számítania, ne adja fel az elveit a rövid távú békesség kedvéért sem.

Bak 12.22-01.20.
A mai napon egy kellemes élmény találja meg. Lehet, hogy egy régi elképzelése valósul meg, kedves ajándékkal fogadják a munkahelyén vagy dicséretben, elismerésben részesül. Mindenesetre úgy érzi, ez a nap az Öné és nem is téved. Minden sikerül, amibe belefog. Ne tétovázzon ezért valami újjal próbálkozni, esetleg egy továbbképzésre beiratkozni. Most megvan Önben a tudásvágy és a kitartás, hogy be is fejezze, amit elkezd.

Vízöntő 01.21-02.19.
A mai napon elmerül a szépség csodálatában. Vonzza a szemét, de különösen a lelkét minden érdekes, gyönyörködtető tárgy, esemény. Amennyiben a hobbijai közé valamilyen művészet is tartozik, érdekes élményekkel gazdagodhat ezen a téren is. Mindez a munkahelyén kisebb problémákat okozhat, hisz képtelen a munkájára összpontosítani. Emiatt hiába számítanának a munkájára, segítségére, sajnos most nem igazán megbízható kolléga.

Halak 02.20-03.20.
Úgy érzi, túl nagy felelősség nehezedik Önre és ez feszültséggel tölti el. Hagyjon magának időt arra, hogy megbirkózzon az Önre váró feladatokkal. Amennyiben a személyes érdekei ellentétben állnak másokéval, ne habozzon önmagáért kiállni. Bár sokat elér a hivatásában, kétségek gyötrik, valóban mindent megtett-e azért az elismerésért, amelyben részesítik. Legyen diplomatikus, de ne túl szerény, valóban megdolgozott a sikeréért.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-03-18

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite