2019. március 19., kedd - József
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: A mai nap alkalmas arra, hogy új kihívások után nézzen

Napi horoszkóp: A mai nap alkalmas arra, hogy új kihívások után nézzen

Munkatársai, de párja sem képes megérteni, mi is történik Önnel. A legnagyobb baj azonban, hogy Ön sem igazán érti, mi okozza Önben ezt a felfokozott feszültséget - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
A tegnapi hangulata a mai napra is rányomja a bélyegét. Bár már sokkal szívesebben dolgozna együtt a munkatársaival, bizony nem múlik el ilyen gyorsan a szavak ereje. Nehezen bocsátják meg Önnek, hogy meggondolatlanul hibáztatta őket, de lenyűgöző egyénisége a segítségére siet. Kezd belerázódni a munkába is, könnyebben megy a rutinmunka, de az új. ismeretlen kihívások még gondot okoznak.

Bika 04.21-05.21.
Sajnos a hangulata igencsak hullámzó és képtelen parancsolni önmagának. Könnyen felbosszantják olyan események, melyek felett át szokott lépni, de olyan nehézségeket olt meg mosolyogva, melyekbe máskor beletörne a bicskája. Munkatársai, de párja sem képes megérteni, mi is történik Önnel. A legnagyobb baj azonban, hogy Ön sem igazán érti, mi okozza Önben ezt a felfokozott feszültséget. Tartson önvizsgálatot még azelőtt, hogy mindenkit elmarna maga mellől.


Ikrek 05.22-06.21.

A mai napon többször találja magát heves viták közepében. Bár nem ez a szándéka, mégis hajlamos lesz hamar türelmetlenné válni és idegesen reagálni arra, hogy ellent mondanak Önnek. Ha rossz helyen, nem megfelelő időpontban mondja el kendőzetlenül a véleményét, a karrierje is veszélybe kerülhet. Éppen ezért tanúsítson önfegyelmet legalább a felettesei előtt és fontos tárgyalásai során.

Rák 06.22-07.22.
A mai nap alkalmas arra, hogy új kihívások után nézzen. Már régóta szemezett ezzel, de nem érzett magában elég kitartást, elhivatottságot ahhoz, hogy mélyebben is elmerüljön valami ismeretlenbe, most azonban nyitott és fogékony. Ha sikerül beleásnia magát, régebbi gondjaira is találhat ezáltal megoldást. Új ismeretségeket köthet és az sem kizárt, életre szóló barátságokat köt. Családja megértően fogadja az új nézeteit.

Oroszlán 07.23-08.23.
Összhangban van önmagával, ezáltal határozott és kiforrott egyéniség benyomását kelti. A kollégái szívesen megosztják Önnel az ötleteiket, mert úgy látják, megvan Önben a kellő tudás, hogy az esetleges buktatókat észrevegye és a kitartás, hogy együtt megvalósíthatják. A tárgyalások napja lehet a mai, úgy érhet el sikereket, hogy nem kell komoly engedményeket tennie. Ne éljen vissza a ma nyert bizalommal és így hosszú távon is kamatoztathatja a mai nap eredményeit.

Szűz 08.24-09.23.
Ha nem figyel, hamar elragadja a lendület és ezzel elsodorja a környezetében élőket is. Ez rövidtávon ugyan úgy tűnik, hasznos, azonban a későbbiekben még komoly gondot okozhat. Fékezzen és csak olyan munkákat vállaljon el, amelyekkel képes megbirkózni. Bár úgy érzi, legyőzhetetlen, ez a lendület hamar el fog fogyni, ha szétaprózza magát. Összpontosítson egy feladatra, és ha azt sikeresen lezárta, akkor fogjon valami újba.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
A mai napon a kísértésekkel kell megküzdenie. Meglehet, ez csak egy torta képében jelentkezik, esetleg egy olyan ruhát lát a kirakatban, amit anyagilag nem engedhet meg magának, de az sem kizárt, valamilyen ajánlattal keresik fel, ami morális kérdéseket vet fel Önben. Egy percre sem feledkezhet meg az elveiről, melyeket éppen azért állított fel, hogy ne térjen le arról az útról, mely a céljaihoz közelebb viheti.

Skorpió 10.24-11.22.
Nehezebben tud parancsolni az érzéseinek, mit gondolta volna. Ha Ön egyébként is hajlamos az érzelmi túlfűtöttségre, akkor a mai napon nem lesz egyszerű Önnel együttműködni. A legkisebb szikra is ellobbantja, a kritikát pedig egyenesen sértésnek veszi. Még tanácsokkal sem érdemes ellátni, mert abban sem a segítőszándékot látja. Gyakoroljon önkontrollt, mielőtt komolyabb feszültséget teremtene maga körül.

Nyilas 11.23-12.21.
Mivel fizikailag kiváló formában érzi magát, ez pozitívan hat a hangulatára is. Ezért nem szabad elhanyagolnia az egészségét és a testét. Ha már az étkezési szokásain képtelen változtatni, érdemes lenne elgondolkodnia, milyen rossz szokását tudná elhagyni. Most érez magában kellő erőt és elszántságot, hogy leszokjon akár a cigarettáról, akár a túlzott kávéfogyasztásról. Ha most vált bérletet uszodába, konditerembe, nem lesz kidobott pénz.

Bak 12.22-01.20.
Tudásvágya nem hagyja nyugodni. Az unalom ismeretlen fogalom lesz a mai napon. Tárgyalások, utazás vagy egyéb események, mindent szívesen fogad, bárhogy alakul a napja, jól érzi magát a bőrében. Számos kihívással találja szemben magát, de ezek most erőt adnak Önnek és arra sarkallják, küzdje le. A mai napon arra is lehetősége adódik, hogy a magánéletében tisztázzon olyan nézeteltéréseket, melyek ugyan nem régi keletűek, mégis Ön és a párja közé falat emelt.

Vízöntő 01.21-02.19.
Kételyek között vergődik, akár egymásnak ellentmondó célokat is képes kitűzni a mai napra. Legyen bátor és határozza el, melyeket tart arra érdemesnek, hogy megvalósítsa. Alaposan fontolja meg, merre indul, hisz ez hosszútávon is befolyásolhatja az életét. Ne csodálkozzon, ha viták közepén találja magát, hisz Ön ezeknek a fő okozója akarva-akaratlanul is. Ha képtelen maga körül megteremteni a nyugalmat, komoly hibákat fog véteni.

Halak 02.20-03.20.
Hajlamos a részletekben elveszve a lényeg felett elsiklani. Úgy érzi, nincs birtokában minden tudásnak, mely a feladatai ellátásához szükséges. Nem habozik tanácsot kérni még olyan kérdésekben is, amelyekben máskor épp Önhöz fordulnak. Próbálja meg leküzdeni a bizonytalanságát, mert a kétségei belehajszolhatják olyan hibákba, melyeken Ön fog a legjobban később meglepődni, ha a szemére vetik.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-03-19

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite