2019. május 27., hétfő - Hella
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: A nyugtalanság fogja uralni a mai napját

Napi horoszkóp: A nyugtalanság fogja uralni a mai napját


Lehet, hogy utazni kényszerül, mely komoly szervezési munkát követel meg Öntől. Sajnos nem minden alakul úgy, ahogyan azt Ön eltervezte, de ha nyitott az újra, könnyedén veszi ezt az akadályt - napi horoszkóp.

 

 

Kos 03.21-04.20.
A mai napon keresik a társaságát, hisz kisugárzása sikert ígér. Élvezi a munkáját és ennek köszönhetően eredményesen dolgozik. Az új feladatok leküzdése kreatív megoldásokra sarkallják, és nem maradnak el a sikerek. A felettesei érdeklődve figyelik és kénytelenek elismerni a teljesítményét. Ügyeljen azonban a teste jelzéseire, nem kizárt, hogy egy betegség már ott lappang Önben. Ha ideje engedi, szellőztesse ki délután a fejét friss levegőn sétálva.

Bika 04.21-05.21.
Eseménydús nap vár Önre. Lehet, hogy utazni kényszerül, mely komoly szervezési munkát követel meg Öntől. Sajnos nem minden alakul úgy, ahogyan azt Ön eltervezte, de ha nyitott az újra, könnyedén veszi ezt az akadályt. Rugalmasan kell megközelítenie az adódó alkalmakat, így olyan lehetőségekkel tud élni, melyekre régóta vár. Részesítse előnyben a csapatmunkát, így sokkal eredményesebben zárhatja a napot.


Ikrek 05.22-06.21.

Hajlamos a figyelmetlenségre. Az idegei sajnos felmondták a szolgálatot az elmúlt napok stresszes helyzetei miatt. Próbáljon nyugalmat erőszakolni magára akkor is, amikor úgy érzi, nincs tovább, nem képes megbirkózni az Önre váró feladatokkal. Ne szégyelljen segítséget kérni a munkatársaitól, ha elakadna. Nem csorbítja a szakmai elismerését, ha felvállalja, hogy egy-egy kihívás meghaladja a képességeit.

Rák 06.22-07.22.
A mai napon mestere lesz a szervezőmunkának. Remekül látja át az összefüggéseket és találja meg a megoldásokat egy-egy kérdésre. A megfelelő embereket bízza meg egy-egy feladattal, így a siker is garantálható. Szívesen fogadják az irányítását, hisz tapasztalják, hogy nem vár el olyan teljesítményt, amelynek képtelenek lennének megfelelni. Elfogadottsága, elismertsége az otthonában is tapasztalható, párja, gyermekei segítségért fordulnak Önhöz.

Oroszlán 07.23-08.23.
A munkahelyén nyugalom uralkodik, a határidős feladatait lezárta, így lehetősége nyílik arra, hogy régebbi kérdésekkel foglalkozzon. A munkatársai is arra ösztönzik, fogjon bele kihívást jelentő munkákba, hisz biztosítják arról, Ön mellett állnak. Régen nem látott üzletfeleit hívja fel, a későbbiekben nagy hasznát veheti annak, ha ápolja ezeket a kapcsolatokat. Ne feledkezzen meg a családjáról, barátairól sem, mutassa ki nekik, milyen sokat jelentenek Önnek.

Szűz 08.24-09.23.
Valahogy semmi nem akar sikerülni a munkájában. Emiatt idegesen, feszülten reagálja le az Önt érő hatásokat. Fogadja el, ha segítő jobbot nyújtanak Önnek, Ezzel nem csak a munkájában lehet eredményes, de a munkatársat szemében is megbecsülést vívhat ki, ha azt látják, beismeri a hiányosságait. Ne szégyellje megosztani a párjával az Önt foglalkoztató gondokat. Nem tudhatja, min megy keresztül, ha nem mondja el neki.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Úgy érzi, a mai napon semmi nem sikerül. Mindehhez még az is párosul, hogy a mindennapi rutinmunkákra is nehezen tud összpontosítani. Bár nem megy könnyen, igyekezzen figyelni, ellenkező esetben könnyen olyan hibákat véthet, melyek ugyan nem végzetesek, de bosszantó lesz az időt azzal tölteni, hogy kijavítsa. Ne várjon sokat ettől a naptól, de ha nem lógatja a fejét, apróbb sikerélményekben azért lehet része.

Skorpió 10.24-11.22.
A mai napon elsősorban a szellemi képességeire támaszkodhat. Kiváló emberismerete nem hagyja cserben és így képes lesz megérteni másokat, elfogadni őket a gondjaikkal együtt. Ha megnyílnak Ön előtt, szívesen ad nekik tanácsot, együtt keresik a megoldást a problémájukra. Ebből Ön is sokat tanulhat, hisz sok esetben sokkal könnyebb más szemüvegén keresztül nézni a világot és így a saját életében is észrevenni a buktatókat.

Nyilas 11.23-12.21.
A nyugtalanság fogja uralni a mai napját. Ez érinti a magánéletét és a munkahelyi kapcsolatait is. Bár elsősorban Ön tehet arról, hogy a hangulata ennyire befolyásolja, ez még nem ok arra, hogy letérjen az útjáról és a kitűzött feladatait ne végezze el. Keresse a megoldásokat ahelyett, hogy másokat hibáztat, ha valami nem úgy alakul, ahogyan azt eltervezte. Kapkodás helyett sokkal eredményesebb lehet, ha minden lépését átgondolja.

Bak 12.22-01.20.
Nehezen indul a nap és ez rányomja a bélyegét a teljesítményére. Ne várjon kiugró sikereket. Csak nehezen tud megfelelni a munkahelyi kihívásoknak, új feladatba csak akkor fogjon, ha a határidős munkáival végzett és még így is érez magában kellő erőt és elhivatottságot ahhoz, hogy a nehézségekkel szembesüljön. A magánéletében is kénytelen kényelmetlenségekkel számolni. Legyen őszinte a partneréhez, ellenkező esetben nem várhat tőle megértést.

Vízöntő 01.21-02.19.
Nem igazán képes megfogalmazni a mondanivalóját, ezáltal gyakran félreértik. Nem érti, hogyan fordulhat ez elő, hisz a fejében egyértelműen összeálltak a dolgok, és azt gondolja, egyértelműen fogalmaz. Ha teheti, halassza el a tárgyalásait, megbeszéléseit, mielőtt a félreértések miatt veszélybe kerülne egy komolyabb megállapodás. A partnerével se bonyolódjon komolyabb beszélgetésbe, mert ez most nem segítené elő a nézeteltérések tisztázását.

Halak 02.20-03.20.
Most különösen könnyen megy minden szellemi munka. Legyen az fontos levél megírása, sorsdöntő tárgyalás, könnyedén oldja meg a feladatokat. Ezzel elismerést vált ki a munkatársaiból, feletteseiből, de még olyan emberekből is, akik ellenérdekeltek. De ne legyen túl elbizakodott, hallja meg mások véleményét is, mielőtt fontos döntéseket hozna meg. Ha lehetősége adódik, utazzon el egy kicsit kikapcsolódni.

 

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-03-20

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite