2019. július 21., - Dániel
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: A fejében csak úgy cikáznak a gondolatok, nem hagyják egy percre sem nyugodni

Napi horoszkóp: A fejében csak úgy cikáznak a gondolatok, nem hagyják egy percre sem nyugodni


Olyan dolgokat is kimond, amelyeket Ön sem gondol komolyan. Legszívesebben leharapná a nyelvét, de már késő - napi horoszkóp.

horoszkop

 

Kos 03.21-04.20.
A mai napon akkor is ragyog Ön felett a nap, ha a felhők eltakarnák. Nem hagyja, hogy bármi elrontsa a hangulatát, így a leküzdhetetlennek tűnő akadályokat félresöpri, csak azokkal a kérdésekkel foglalatoskodik, melyek megoldása nem okoz nehézséget. Feldobottságának legfőbb oka, hogy párjával remekül alakul a kapcsolata. Nem is habozik egy percig sem, mikor lehetősége adódik, hogy pár órát kettesben tölthessenek.

Bika 04.21-05.21.
A mai napon sem menekülhet a munka elől. Tornyosulnak Ön előtt az elintézendő feladatok, nem nagyon van ideje még egy kávéra sem. A kötelezettsége mellé felelősséget is kap, mely azonban most nem rettenti meg. Terhelhetősége még a feletteseit is lenyűgözi, nem is marad el az elismerés. Büszke lehet a teljesítményére, melyet nyújtott. Ünnepelje meg családi körben a sikerét, osztozzanak azok is az örömében, akik a háttérből mindig támogatták.


Ikrek 05.22-06.21.
Úgy érzi, a feje tetejére állt minden. Az egy dolog, hogy ki sem látszik a munkából és a határidők is szorongatják, de emellé még az érzelmi élete is válságban. Próbál ugyan a szakmai életére összpontosítani, de nehezére esik. Azon gondolkodik, hogyan tudhatná a felmerült nézeteltéréseket úgy tisztázni, hogy Önnek se kelljen az elveit feladni, de a partnere se sérüljön. Menjenek el kettesben egy étterembe, ahol egy csendes sarokban átbeszélhetik a problémát.

Rák 06.22-07.22.
Olyan dolgokat is kimond, amelyeket Ön sem gondol komolyan. Legszívesebben leharapná a nyelvét, de már késő. Sajnos komolyan megbánt olyan embereket, akik bíztak Önben és a segítségére siettek, ha bajban volt. A mai napon már nem teheti mindezt jóvá, így kerüljön minden olyan helyzetet, amikor magyarázkodásra szorulna. De nem feledkezhet meg erről, és igyekezzék mielőbb kiengesztelni őket.

Oroszlán 07.23-08.23.
Tanácstalannak érzi magát és ettől a hangulata is elromlik. Nem is tudja mindazt megvalósítani, amit mára eltervezett. Több feladatot félbehagy, olyanokba kezd bele viszont, melyekhez nem rendelkezik minden információval. Ez csak tovább nehezíti a helyzetét. Ráadásul a hosszú távú tervei és a pillanatnyi igényei is ellentmondásba kerülnek, választania kell. Nem könnyű meghozni a helyes döntést és nem is biztos, hogy sikerül.

Szűz 08.24-09.23.
Különösen a férfiakkal nem jut a mai napon dűlőre, legyenek ők barátok, munkatársak vagy tárgyalópartnerek. Elég egy szikra és máris robban. Gondolja át, mit tesz és főleg azt, mi okozhatja ezt a fajta csalódottságát. Rossz úton jár akkor, ha mindenkit egy kalap alá akar besorolni. Nem kell visszafognia magát, ha úgy érzi, igaza van, de mindenképpen legyen diplomatikus és meggondolt, mielőtt bármit is mondana.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
A szakmai életében ma remekül boldogul. Sikeres tárgyalásokat folytat, a határidős feladataival jól halad és kényes kérdésekben képes jó döntéseket hozni. Kiválóan megy minden olyan ügy, mely azt igényli, hogy másokkal beszéljen, vagy a véleményét kell kifejteni. A meg nem írt hivatalos leveleit most bátran megfogalmazhatja, mert egyértelműen tudja az álláspontját kifejteni és alátámasztani.

Skorpió 10.24-11.22.
Nehezen boldogul a világban, úgy érzi, egyedül van a gondjaival. Nem értik meg, ha mondja, és nem kap segítséget, ha kér. Van az úgy, hogy az ember csak magára számíthat, békéljen meg a gondolattal, hogy ez most így alakult. Ha sikerül időben végeznie, ne habozzon valami kényeztető dolog után nézni. Legyen ez egy cukrászdalátogatás vagy egy forró fürdő, a lényeg, hogy kikapcsolódjon és felejthesse a gondjait.

Nyilas 11.23-12.21.
Majdnem minden sikerül, amibe csak belefog. Szerencsés kézzel nyúl mindenhez, így ha útjába esik egy lottózó, mindenképpen térjen be. Ne habozzon megosztani ezt másokkal úgy, hogy segítő kezet nyújt nekik, ha Önhöz fordulnak. Beszélgessen a barátaival, családtagjaival, nekik most leginkább arra lenne szükségük, hogy valakinek elpanaszolják a gondjaikat. Ha pedig még megoldást is tud számukra ajánlani, igazán elégedett lehet a mai napjával.

Bak 12.22-01.20.
Ahhoz, hogy egy ügy mellé álljon és minden erejével annak sikeréért dolgozzon elengedhetetlen, hogy a magáénak érezze. A mai napon együtt van minden ahhoz, hogy élharcosává váljon egy nemes kezdeményezésnek, az esze és a szíve a helyén és tele van energiával, tettvággyal. Keresse hát meg azt a célt, amely mellé, úgy érzi, érdemes teljes lelkesedésével, tudásával és meggyőzőerejével állni.

Vízöntő 01.21-02.19.
Kiváló hangulatban ébred, de sajnos hagyja, hogy az események befolyásolják. Így ha egy vita közepén találja magát, elszomorodik, de ha olyan új feladatokkal bízzák meg, amelyek igazi kihívást jelentenek, hamar felnő hozzá és lelkesen vág bele a megoldások keresésébe. Ha hagyják kibontakozni, hamar megmutatja, mi is rejlik Önben, de ha elnyomják, csendesen beletörődik és csalódottan áll odébb.

Halak 02.20-03.20.
A fejében csak úgy cikáznak a gondolatok, nem hagyják egy percre sem nyugodni. Keresi az olyan feladatokat, ahol mindez a hasznára lehet, és szerencsére talál is számos olyan kihívást, ahol ötletekre van szükség. Így aztán igazán hasznosan telik a napja. Tárgyal, előadást tart, problémákat old meg. Erre van szüksége ahhoz, hogy ne érezze feleslegesnek magát és eredményesnek tartson egy napot. El is száll úgy az idő, hogy észre sem veszi.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-03-21

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite