2019. április 23., kedd - Béla
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ne veszítse szem elől a céljait és a szakmai álmait

Napi horoszkóp: Ne veszítse szem elől a céljait és a szakmai álmait

A munkahelyén egy huszárvágással figyelmet és megbecsülést vív ki magának. Ne csak a megérzéseire hallgasson, hanem figyeljen is - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Ne hagyja, hogy a jó kedvét bármi is beárnyékolja. Különösen a délelőtti órákban érzi úgy, hogy az Önre váró feladatok meghaladják a lehetőségeit. Délutánra azonban már tisztul a kép, már nem érzi úgy, hogy képtelen megbirkózni a felelősséggel, amelyet mostanában Önre helyeztek. Nem zárul ez a hét sem eredménytelenül, amit véghezvitt, kevesen tudták volna Ön után csinálni. Megérdemli, hogy az este úgy teljen, ahogy az Önnek a legmegfelelőbb.

Bika 04.21-05.21.
A mai nap igazán zavarosra sikeredik. Új helyzetekben találja magát és olyan események borítják fel a megszokott rendet, melyekre Önnek nincs hatása. Őrizze meg a nyugalmát és a hideg fejét, ne engedje, hogy úgy sodródjon az árral, ahogyan azt mások akarják. Csak így maradhat ura a kialakult helyzetnek, amit bár nem tud a maga kedvére irányítani, de legalább nem kerül ki vesztesen belőle. Este azonban felejtsen el mindent és csak a családjára figyeljen, érdekes élményekben lehet része.


Ikrek 05.22-06.21.

Megszokott rendben telik a napja egészen addig, amíg nem zavarják meg a munkájában. Ha azonban felesleges kérésekkel találják meg, vagy olyan munkával akarják megbízni, mely nem az Ön hatásköre, könnyen felbosszantja magát. Ne engedjen a kísértésnek, hogy másokon vezesse le az elnyomott belső feszültségét. Inkább törekedjék arra, hogy mihamarabb végezzen és kiszabaduljon a falak közül.

Rák 06.22-07.22.
A munkahelyén egy huszárvágással figyelmet és megbecsülést vív ki magának. Ne csak a megérzéseire hallgasson, hanem figyeljen is. A mindig is kísérletező vénája most ugyan előbbre viheti, de sosem baj, ha a kritikákra is hallgat. Ezáltal még több követőre találhat, hisz így munkatársai is a magukénak érzik az ügyet. Kellemes hangulatban térhet haza és ezt az sem tudja elrontani, hogy rossz híreket kap egy barátjától.

Oroszlán 07.23-08.23.
Szüksége lesz a kitartására és a türelmére ahhoz, hogy a mai napot túlélje. De ha mindez megvan, akkor egyúttal nagy eredményeket is elérhet, ami nem marad a felettesei szemében észrevétlen, bár nagy jutalomra ne számítson. Ne hanyagolja el a magánéletét, a párja az utóbbi időben igencsak kiszorult az életéből. Nem fordított elég figyelmet rá, így nem is vehette észre, hogy komoly gondok foglalkoztatják. A mai napon üljenek le beszélni erről.

Szűz 08.24-09.23.
Ne tekintse a kirúgás előszelének, ha a felettese feszült és Ön kerül a céltábla közepére. Nem Ön hibázott, egyszerűen csak felelőst kell keresni. Hívja fel a figyelmét finoman arra, hogy máshol kell keresnie a vétkest. Nem kell szó nélkül fogadnia a kritikákat, de mindenképpen körültekintően kell eljárnia. Az igazságtalanságot nehezen viseli, most sem kell. A munkahelyi gondjait ne vigye haza, otthonában már legyen nyugodt, elfogadó.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
A mai napra nem ígérnek nagy izgalmakat a csillagok. Rutinszerűen telik az idő és ez nem is meríti ki igazán. Így nem marad más hátra, mint a sporthoz fordulni ahhoz, hogy kellőképpen elfáradjon. Ez egyúttal az egészségmegőrzés új iránya is lehet, hisz egyébként is felkúszott egy-két kiló felesleg a hosszú tél alatt. Ügyeljen azonban a fokozatosságra és a bemelegítésre, hisz ha most fejest ugrik a testmozgásba, az izomláz vagy egy sérülés hamar kedvét szegi.

Skorpió 10.24-11.22.
Kitartással és higgadtsággal könnyedén veheti a munkahelyi akadályokat. Ez vonatkozik nem utolsó sorban a túl kritikus felettesei által teremtett kényelmetlen helyzetekre is. Maradjon egyszerűen diplomatikus és összpontosítson az Önre váró feladatokra. Így biztosan nem hibázhat. Forduljon nagyobb türelemmel a párja felé az esti órákban, komoly belső csatákat vív, melyekkel eddig egyedül kellett megbirkóznia, azonban most Öntől vár segítséget.

Nyilas 11.23-12.21.
A munkahelyi kihívások úgy érzi, meghaladják az erejét és elérte a tűrőképessége határát. Ne habozzon segítségért a munkatársaihoz fordulni, ha elakad, hisz Önre számíthattak, amikor nekik kellett támogatás. Nem kell Önnek hibátlannak tűnni ahhoz, hogy megbecsülést vívjon ki magának. Ha ismeri a gyenge pontjait és tisztában van azzal, hogy Ön sem tökéletes, mindezt fel is vállalja, sokkal nagyobb megbecsülésnek örvendhet.

Bak 12.22-01.20.
A munkahelyén mindent a kezében tart. Biztosan halad előre a céljai felé. Ne hátráljon meg, ha olyan akadályba ütközik, mely most elküzdhetetlennek is látszik. Ha a mai napon nem is sikerül elgördíteni, ez nem lehet ok arra, hogy feladja. Legfeljebb később újra megpróbálkozik vele, hisz folyamatosan tanul, fejlődik. Ráadásul egyre többen állnak a rendelkezésére, hisz látják a sikereit és részesei akarnak lenni.

Vízöntő 01.21-02.19.
Világmegváltó eseményekre, befolyásokra ne számítson a mai napon. Többé-kevésbé a megszokott kerékvágásban telik a péntek. De a hangulata erősen befolyásolja azt, mindezt hogyan fogadja. Amennyiben a kedve valami miatt romlik, kevesli az Önt érő hatásokat és folyamatosan keresi az új kihívásokat. De ha elfogadja a nap adta lehetőségeket és megőrzi a pozitív gondolkodását, még örül is annak, hogy nem kell megfelelnie nagyobb elvárásoknak.

Halak 02.20-03.20.
Ne veszítse szem elől a céljait és a szakmai álmait. De ne vállaljon felesleges kockázatot csak azért, hogy ezeket hamarabb elérje. Ez ugyanis nem szükséges, hisz a helyes úton halad, így nem vitás, hogy el fogja érni, amit maga elé kitűzött. A párja sem lenne hálátlan, ha kicsit több időt szakítana a családjára, hisz az elmúlt időkben nagy teher nehezedett a vállára, mely már fárasztó a számára.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-03-22

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite