2019. március 24., - Emőke
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ne legyen forrófejű, mert a mai napon kissé türelmetlen és könnyelmű

Napi horoszkóp: Ne legyen forrófejű, mert a mai napon kissé türelmetlen és könnyelmű


Nincs ereje semmihez, pedig a házimunka csak Önre vár. Nem számíthat segítségre, ami csak tovább rontja amúgy sem rózsás kedvét - napi horoszkóp.

horoszkop

 

Kos 03.21-04.20.
Az álmatlan éjszaka vagy a túl nagy hajtás, de a hangulata csapnivaló. Nincs ereje semmihez, pedig a házimunka csak Önre vár. Nem számíthat segítségre, ami csak tovább rontja amúgy sem rózsás kedvét. Igyekezzen mielőbb végezni a feladataival és keressen magának kikapcsolódási lehetőséget. Legyen az olyan, hogy kimozdul a négy fal közül, vagy olyan, amikor félrevonulhat, a lényeg, hogy a figyelmét elterelje a gondjairól.

Bika 04.21-05.21.
Bár még délelőtt úgy érzi, senki nem állíthatja meg, délutánra elfogy a lendület. Engedjen meg magának egy kis pihenést nyugodtan, amivel nem végez a mai napon, nem is lehet olyan fontos, hogy ne érne rá holnap is. A párja szívesen töltené Önnel kettesben az estét, szervezze hát meg, hogy együtt elmehessenek otthonról. Szórakozzon, kapcsolódjon ki, hisz az elmúlt hetek feszültségei már az egészségét is veszélyeztették.


Ikrek 05.22-06.21.
Ha csak magára figyel és nem arra, amit Öntől elvárnak, csodálatos napnak nézhet elébe. Valóban lenne mit csinálnia, de egyik feladat sem lehet annyira fontos, hogy ne érne rá holnap. Pihenni van kedve, tegye hát azt. Érzi, hogy a teste kezdi feladni, a folyamatos fejfájások, rossz közérzet nem véletlen. Lazítson nyugodtan, ha ez ellenállást szül is a családban, hamar megbékélnek majd.

Rák 06.22-07.22.
Viszonylag könnyű nap áll Ön előtt. A házimunka nem esik nehezére, így aztán gyorsan végez is mindazzal, amit eltervezett. Délután végre a hobbijával is foglalkozhat. Régóta tervben volt, hogy elolvasson pár szakirodalmat azzal kapcsolatban, ezzel adva új lendületet a kikapcsolódás eme formájának. Rá kell döbbennie, hogy el van maradva, így van mit bepótolnia. A családja érdeklődve figyeli, merre is indul el az új információk birtokában.

Oroszlán 07.23-08.23.
A csillagok sajnos megzavarják a mai nap nyugalmát. Ön sem tudja igazán, mit is szeretne, így nehéz a segítségére sietni. Gondolja át, mit vár az élettől és mik azok a célok, melyeket rövidtávon szeretne elérni. Ezeknek kell most mindent alárendelnie. A hosszabb távú terveit most hanyagolnia kell, ezért is fontos, hogy pontosan felmérje a lehetőségeit, hisz ezek mentén fog elindulni a jövőben.

Szűz 08.24-09.23.
Ne mondja, hogy nem teheti, mert csak Önön múlik, mit enged meg magának. Kényeztető fürdő vagy tánc, mozi vagy kiállítás. A lényeg, hogy jól érezze magát. Igazán megérdemli, hogy úgy alakuljon a napja, ahogyan szeretné, hisz az elmúlt időszakban alárendelte magát a munkájának és mások érdekeinek. A család megérti és támogatja a terveit, szívesen tartanak Önnel, köszönhető mindez annak a kisugárzásnak, melyet maga körül áraszt.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Számolnia kell kisebb-nagyobb feszültségekkel a családi körben. Így elillan azon reménye, hogy békében és harmóniában telhet ez a hétvége és végre jut ideje a gyermekeire és a párjára. És bár Ön jól viseli a konfliktushelyzeteket, most kifejezetten dühösen reagál arra, hogy a nyugalmát megzavarják. Döntse el mielőbb a vitát, hogy visszatérhessen a meghitt hangulat a falak közé. Ne fogadjon váratlan vendégeket, mert csak újabb bonyodalmat hoznak az életébe.

Skorpió 10.24-11.22.
Mély érzelmek kerítik hatalmukba. Ne hagyja, hogy elbizonytalanítsák abban, amit véghez kíván vinni. Hajlamos lehet az álmodozásra és ezáltal úgy érzi, csak tétlenkedik. Az esetleges ellentmondásokat, mellyel ma szembesülnie kell, könnyedén képes a helyükön kezelni. Ha képes önmagához hű maradni, és ha nem kérdezik, nem tanácsot adni, nem kerül kínos helyzetbe. Nehezére esik hallgatni, de most aranyat ér.

Nyilas 11.23-12.21.
A hangulata kitűnő, ezért nem is szívesen töltené a napot a négy fal között. A házimunka nem esik ugyan nehezére, de csak annyit végez el, amennyi feltétlenül szükséges és már keresi is a lehetőséget arra, hogy kimozdulhasson. Keresi a társaságot, kedve van új embereket megismerni. Erre lehetősége nyílik, ugyanis meghívást kapnak egy összejövetelre, ahol számos érdekes emberrel kerül kapcsolatba.

Bak 12.22-01.20.
Semmilyen váratlan esemény, hívatlan vendég nem zavarja meg ezt a békés napot. Ahogyan eltervezte, szűk családi körben tölti az időt olyan tevékenységekkel, melyek megnyugtatóan hatnak Önre. Nem is vágyik másra, mint meghittségre, békére. Bár máskor unalmasnak tartaná, ha így telne az ideje, hisz látványos teljesítményt nem tud felmutatni, de most erre van igazán szüksége. Ez okoz Önnek örömet, ne is akarjon mást tenni.

Vízöntő 01.21-02.19.
Élvezze a mai napot. Belső egyensúlyát végre megtalálta, így nem marad más hátra, mint elfogadni, amit az élet kínál. Nem is nagyon akarja most magához ragadni az irányítást, sokkal egyszerűbb és kényelmesebb sodródni az eseményekkel. Képes mindenben felfedezni a jót, a kellemest, így aztán elégedett azzal, amit megél. Most hálás a párjának, családjának, hogy magukhoz ragadták a kezdeményezést.

Halak 02.20-03.20.
Ne legyen forrófejű, mert a mai napon kissé türelmetlen és könnyelmű. Ezzel veszélyezteti a családi békét és harmóniát. Ékjen azonban a sors kínálta lehetőséggel, ha nagyobb bevásárlást, esetleg lakáscserét tervezett. Most képes helyesen felmérni ez irányú lehetőségeit és észrevenni az esetleges buktatókat. Bizalmatlanságának most nagy hasznát veheti, lényegre törő kérdéseivel pedig gyorsan kiszűri a komolytalan ajánlatokat.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-03-23

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite