2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Meg kell tanulnia a saját érdekeit érvényesíteni még családon belül is

Napi horoszkóp: Meg kell tanulnia a saját érdekeit érvényesíteni még családon belül is

Ha elégedetlen is a világgal és a helyzetével, ez még nem ok arra, hogy otthon ülve unatkozzon. Intézze úgy, hogy történjen Önök körül valami, ezzel nemcsak a saját, de családtagjai hangulatát is képes feldobni- napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

A csillagok állása nem igazán kedvező a Kosok számára és ezt Ön is érzi a saját bőrén. Lehet, hogy ma unatkozni fog, amit nagyon nem szeret. Mindent elkövet, hogy valamivel megszínesíthesse a napját, de nem talál kedvére való programot. Nem szívesen ül a négy fal között, szeretne mindenképpen kimozdulni, de párja nem partner abban, hogy felkerekedjenek. Ne induljon világgá, érje be azzal, hogy a közeli parkban tesz egy nagy sétát.

Bika 04.21-05.21.
Ötletek és tervek járnak a fejében, nem hagyják nyugodni. Elsősorban az foglalkoztatja, hogyan tudná az anyagi helyzetét biztonságosabbá és kiszámíthatóbbá tenni. Készítsen jegyzeteket, hogy ne felejtse el ezeket, és ha módja van rá, valósítsa meg azokat. Szívesen beszélget ezekről a családjával és tőlük is meríthet ihletet. Egyúttal olyan problémákat is tisztázhatnak, melyek már régóta feszültséget okoznak Önök között.


Ikrek 05.22-06.21.
Elképzelhető, hogy komoly viták alakulnak ki a családjában. Meg kell gondolnia, ki mellett foglal állást, mert hamar sértődés lehet belőle. Ha teheti, kerülje el a döntőbíró szerepét. Álljon készen arra, hogy kompromisszumokat kell kötnie, akár olyanokat is, amelyek nehezére esnek. Az önbecsülését alaposan megtépázhatja a kialakult helyzet, de a családi béke érdekében most kénytelen háttérbe szorítani a saját érdekeit.

Rák 06.22-07.22.
Meg kell tanulnia a saját érdekeit érvényesíteni még családon belül is. Távolabbi rokonai rendszeresen visszaélnek a jóindulatával és kihasználják Önt. a mai napon azonban mindezt olyan természetességgel teszik, ami már Önt sem hagyja nyugodni. Álljon a sarkára és mondjon nemet még akkor is, ha tudja, ebből komoly viták lehetnek a későbbiekben. A partnerének is el kell fogadnia, hogy Önt sem lehet a végletekig terhelni.

Oroszlán 07.23-08.23.
Harmonikus, nyugodt napnak néz elébe. Ha ez untatja, gondoskodjon arról, hogy találjon valami szórakoztató elfoglaltságot magának. Olyat, ami elsősorban szellemi munkát igényel, ezzel terelve el a figyelmét a mindennapi gondjairól. Mert továbbra sem hagyják nyugodni azok a gondok, melyek megmérgezik a hangulatát, így elsősorban az anyagi kérdések járnak folyamatosan az eszében. A mai napon nem fogja megtalálni a megoldást, így ne is foglalkozzon inkább vele.

Szűz 08.24-09.23.
Barátságos hangulat uralkodik az otthonában. Ez elsősorban azt jelenti, hogy kedvére ténykedik és a hangulatát nem rontják el váratlan események. Amennyiben szívesen mozog emberek között, akkor lehetősége lesz kimozdulni és új ismerősökkel gazdagodjon. Ha azonban szívesebben vonulna félre egy jó könyv társaságában, ezt is megteheti, a családja megértően fogadja, hogy egyedüllétre vágyik.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
A csillagok pozitív hatást gyakorolnak az emberekhez fűződő viszonyára. Különösen régen látott barátaival találja meg a közös hangot, így ne habozzon telefon után nyúlni, ha valamelyik hirtelen az eszébe jut. Oka van annak, ha most hirtelen szükségét érzi egy beszélgetésnek. Talán ő van bajban, de az is lehet, így kap olyan új megvilágítást az élete, mely régebbi problémáira ad megoldást.

Skorpió 10.24-11.22.
Nagyobb nyugalomban telik a napja, mint szeretné. Úgy gondolta, kimozdulnak közösen, de sem a párja, sem gyermekei nem támogatják abban, hogy aktívan töltsék el a napjukat. Ők jobban vágynak a semmittevésre, Ön viszont az aktív pihenés híve. Két lehetősége maradt, beletörődik a sorsába és Ön is otthon ücsörög, vagy egyedül vág neki egy gyalogtúrának, látogatja sorra a múzeumokat, vagy keres olyan kikapcsolódási lehetőséget, amely csak az Ön számára vonzó.

Nyilas 11.23-12.21.
A családjában kisebb hatalmi harcok zajlanak. Szeretne ebből ugyan kimaradni, de nem sikerül, Önt is bevonják sőt, a megoldást is Öntől várják. Diplomatikus énje és gazdag szókincse lehetővé teszi, hogy úgy adjon válaszokat, senkit nem sért meg és senki oldalára nem áll. De ez alaposan kimeríti, így az estére tervezett programját kénytelen heves fejfájás miatt lemondani. Tekintse a saját egészségét a legfontosabbnak, minden más csak ezután következhet.

Bak 12.22-01.20.
Mindent elkövet azért, hogy a nap kellemesen teljen. Kiváló ebéd, a vendégek is elégedetten állnak fel az asztaltól. Besöpörve a dicséreteket nem is marad más hátra, mint a pihenés. Nem szívesen mozdulna ki otthonából, szerencsére a családja is azon a véleményen van, amin Ön, mindenhol jó, de legjobb otthon. Kellemes hangulatban töltik el a délutánt, a beszélgetés sem torkollik veszekedésbe, pedig kényes kérdések is szóba kerülnek.

Vízöntő 01.21-02.19.
Csak óvatosan az élvezetekkel, mert könnyen gyomorrontás lehet a következménye például annak, ha mindent elfogyaszt, amivel megkínálják. Hajlamos arra, hogy túl hevesen reagáljon a kritikákra. Hallgasson a belső hangjára, ha nem tudja, miként reagáljon. Némi diplomácia a segítségére lehet abban, hogy megfelelően fogadja a hallottakat. Így elkerülhet komolyabb vitákat és azt is egyúttal, hogy kényes kérdésekben Önnek kelljen döntenie.

Halak 02.20-03.20.
Ha elégedetlen is a világgal és a helyzetével, ez még nem ok arra, hogy otthon ülve unatkozzon. Intézze úgy, hogy történjen Önök körül valami, ezzel nemcsak a saját, de családtagjai hangulatát is képes feldobni. Egy kis változatosság már ráér Önökre, ne habozzon meglepő programot szervezni. Bár először heves ellenállásba ütközik, végül valamennyien jól fogják érezni magukat és hálával gondolnak Önre.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-03-24

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite