2019. április 24., szerda - György
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ne engedjen a csábításoknak

Napi horoszkóp: Ne engedjen a csábításoknak

Új kihívásokat kereshet magának a munkájában, mert most kellően nyitott és rugalmas ahhoz, hogy leküzdje azokat - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
A mai napon határozott és készen áll arra, hogy akár kényszerhelyzetben is döntéseket hozzon. Gyorsan felméri a körülményeket, elemez és a következményekkel is számol. A munkatársai hamar felmérik ez irányú terhelhetőségét és sűrűn fordulnak Önhöz tanácsért. Ne hagyja, hogy túlzottan kihasználják, mert a szellemi fáradtság hamar testi tüneteket is okozhat. Márpedig egy betegség most nagyon nem jönne jókor.

Bika 04.21-05.21.
Ne engedjen a csábításoknak. Kísértések jönnek-mennek a mai napon, Önnek pedig ellent kell állnia. A kapott ajánlatok ugyanis olyannyira vonzónak tűnnek, hogy józanésszel hihetetlen lenne. Kell lennie valahol buktatónak, azonban ezt képtelen felmérni. Kérjen időt a válaszadásra, hogy valóban mérlegelhessen, és ne feledkezzen meg arról sem, hogy a párja véleményét kikérje, hisz bármerre is indul el, őt érinteni fogja a végeredmény.


Ikrek 05.22-06.21.
Nem kell keresnie a bajt, megtalálja az magától is Önt. Régen érezte már ennyire szerencsétlennek. Talán a reggeli elalvás, a busz lekésése, a defekt is annak a jele volt, hogy vissza kellene feküdnie. Sajnos ezt nem teheti meg, így nincs más választása, mint megpróbál a munkájára összpontosítani, hogy ne vétsen helyrehozhatatlan hibákat. A döntések meghozatalával pedig mindenképpen várjon holnapig.

Rák 06.22-07.22.
A mai napon nem lesz része világmegváltó eseményekben. Éppen ezért ideális ez a hétfő arra, hogy felkészüljön a héten Önre váró nehézségekre. Elsősorban arra összpontosítson, hogy valamennyi határidős feladatát időben letudja, mert az utolsó pillanatban már csak kapkodás és figyelmetlenség árán lenne képes teljesíteni, ami azonban nem az Ön erőssége. Mindemellett ne hanyagolja el a párját sem, egy közös esti programnak örülne.

Oroszlán 07.23-08.23.
Mivel a belső egyensúlya felborult, így azzal teheti a legtöbbet a céljai érdekében, ha ezt megpróbálja mielőbb helyreállítani. Ilyen állapotban ugyanis hajlamos hibákat véteni, valamint a környezetében élőkkel olyan hangot megengedni magának, melyet később megbán. Keresse a változatosságot a munkájában és a mindennapokban, hisz ezek új kihívást jelentenek, melyek mindig pozitív hatással vannak Önre.

Szűz 08.24-09.23.
Barátságos hangulat uralkodik az otthonában. Ez elsősorban azt jelenti, hogy kedvére ténykedik és a hangulatát nem rontják el váratlan események. Amennyiben szívesen mozog emberek között, akkor lehetősége lesz kimozdulni és új ismerősökkel gazdagodjon. Ha azonban szívesebben vonulna félre egy jó könyv társaságában, ezt is megteheti, a családja megértően fogadja, hogy egyedüllétre vágyik.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Legyen óvatos a mai napon. Ne csak arra gondoljon, hogy baleset érheti, sokkal inkább számítson a háta mögül érkező támadásokra. Jól gondolja meg, kit fogad a bizalmába és nem árt azon is elgondolkodnia, hogy valóban mindenki megérdemelte, akivel korábban ezt tette. Hajlamos ugyanis arra, hogy embereket könnyelműen a közelébe engedjen, de mire erre ráébred, már késő, sajnos visszaélnek a jóhiszeműségével.

Skorpió 10.24-11.22.
Ne alkudjon meg csak azért, mert így elkerülhet egy konfliktust. Ez ugyanis nem viszi Önt előbbre, viszont komoly belső csatákat kellene megvívnia magával, amely csak arra lenne jó, hogy a hangulata elromoljon. Tényekkel alátámasztott véleménye igenis meghallgatásra és elfogadásra talál, ha oly módon tálalja, hogy a szemben álló fél is megértse. A legfontosabb tehát, hogy megfelelő módon legyen képes a környezetében élőkkel megértetni az álláspontját.

Nyilas 11.23-12.21.
Bár nem várhat kiugró eredményeket, apróbb sikereket elkönyvelhet. A munkatársaival és a feletteseivel könnyen megtalálja a közös hangot és a közös célokat. Szívesen állnak Ön mellé, hisz érzik az Önből kisugárzó erőt és magabiztosságot. Álljon bátran a csapata élére és irányítsa az eseményeket a saját céljai érdekében. Az este folyamán lélekmelengető élményekben lehet része, engedje, hogy magukkal sodorják Önt.

Bak 12.22-01.20.
Mindent elkövet azért, hogy a nap kellemesen teljen. Kiváló ebéd, a vendégek is elégedetten állnak fel az asztaltól. Besöpörve a dicséreteket nem is marad más hátra, mint a pihenés. Nem szívesen mozdulna ki otthonából, szerencsére a családja is azon a véleményen van, amin Ön, mindenhol jó, de legjobb otthon. Kellemes hangulatban töltik el a délutánt, a beszélgetés sem torkollik veszekedésbe, pedig kényes kérdések is szóba kerülnek.

Vízöntő 01.21-02.19.
Kissé bizonytalan és ez a hangulatára is rányomja a bélyegét. Ne engedje, hogy ezek az érzések eluralkodjanak Önön és átvegyék a hatalmat a tettei felett. Képes ugyanis dönteni, ahogyan kimagasló teljesítményt is nyújtani, ha valóban a munkájára összpontosít és minden zavaró tényezőt kizár. Hosszabb távú céljai érdekében azonban a mai napon ne tegyen lépéseket, mert ezek most kerülőútra terelhetik.

Halak 02.20-03.20.
Új kihívásokat kereshet magának a munkájában, mert most kellően nyitott és rugalmas ahhoz, hogy leküzdje azokat. Szokatlan ötletekkel és munkamódszerekkel áll elő, azonban teszi ezt oly meggyőzően, hogy könnyedén talál követőket. A teljesítménye ugyan nem feltűnő, de a felettesei szemében nem marad észrevétlen. Az este folyamán kellemes és pihentető dolgoknak adhatja át magát, de a párjáról se feledkezzen meg.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-03-25

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite