2019. május 19., - Ivó, Milán
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Többé-kevésbé átlagosnak tekinthető a mai nap

Napi horoszkóp: Többé-kevésbé átlagosnak tekinthető a mai nap

Szerencsére határidők nem szorongatják, annyi energiát viszont képes önmagában mozgósítani, hogy ne tűnjön fel senkinek, igazából csak lógatja a lábát - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Átadja az irányítást az érzelmeinek, ami nem feltétlenül jelent előnyt jelen esetben. Amikor arra lenne szükség, hogy alaposan mérlegelje a hosszabb távú következményeket, bizony nem túl szerencsés a pillanatnyi lelki állapotára hallgatni. Törekedjen arra, hogy legalább a munkahelyén képes legyen az eszét használva meghozni a döntéseit. Este, családi körben azonban bátran tárja fel a szívét párja előtt, meghallgatásra talál.

Bika 04.21-05.21.
A munka nincs igazán ínyére. Szerencsére határidők nem szorongatják, annyi energiát viszont képes önmagában mozgósítani, hogy ne tűnjön fel senkinek, igazából csak lógatja a lábát. Szüksége van önfegyelemre ahhoz, hogy ne hagyja el a munkahelyét idő előtt. A tavasz illata arra csábítja, hogy mielőbb kiszabaduljon a természetbe, nagyot sétálhasson. Ezzel azonban ki kell várnia a munkaidő végét.


Ikrek 05.22-06.21.
Az érzelmi barométere napos időt jelez. Ez nagyban segíti abban, hogy a munkatársaival megtalálja a közös hangot és az együtt végzett munka örömét, de szívesen találkozik a barátaival is. Nem habozik megszervezni egy találkozást. Ne vegye személyes sértésnek, ha valaki nemet mond, hisz Önnel is előfordult már, hogy a családi programok nem tették lehetővé, hogy egy váratlan meghívásnak eleget tegyen.

Rák 06.22-07.22.
A mai napon igazi hőse a munkának. Ez a feletteseinek is szemet szúr, és nem maradnak hálátlanok. Tegye is a dolgát és végezze a munkáját olyan lendülettel, ahogyan belelendül reggel, hisz Ön lesz a legbüszkébb - méltán - a teljesítményére a nap végén. Estére azonban ne szervezzen programot és ne fogadjon el meghívást, mert igencsak kimerítő napja lesz. Csak vegyen egy forró fürdőt és pihenjen.

Oroszlán 07.23-08.23.
A kevesebb néha több - tartja a közmondás, mely a mai napi mottója lehet. Ne fogjon bele addig új feladatba, míg a folyamatban lévőt nem zárja le. Most ugyanis képtelen egyszerre több dologra összpontosítani, így viszont csak úgy kerülheti el, hogy hibázzon, ha minden figyelmével egy probléma felé fordul. Bár így nem lesz a munkája olyan látványos, de mindenképpen eredményesebb, mint ha a félbehagyott, hibásan elvégzett munkákat adna ki a kezéből.

Szűz 08.24-09.23.
A diplomatikus és kompromisszum kész fellépés miatt még senkinek nem volt kifogása. Éppen ezért a céljai elérése érdekében most ezen elvek mentén kell tevékenykednie. Ez nem jelenti azt, hogy fel kellene áldoznia önmagát, pusztán elképzelhető, hogy nem a legrövidebb úton éri el azokat. Néha azonban egy-egy kitérő olyan új színt hoz az életébe, mely a későbbiekben, más feladataiban a hasznára válhatnak.

horoszkop

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
A mai nap teljesen másképp alakul, mint azt Ön eltervezte. Ez egyrészről jó, hisz vidámságot, színt hoz az életébe, de egyúttal nem marad ideje a pihenésre, kikapcsolódásra. Szüksége lenne pedig olyan lehetőségekre, ahol feltöltődhet, mivel teljesítőképességének határához ér el lassacskán. Ha másképp nem is, legalább fizikailag próbálja meg kímélni magát, ugyanis a jelentkező fáradtság nem feltétlenül a tavasznak tudható be.

Skorpió 10.24-11.22.
Semmi kedve reggel kikelni az ágyból, de sajnos nem teheti meg, hogy beteget jelent. Az csak egy dolog, hogy halomban állnak a határidős elintéznivalói, de a felettese egy különösen nagy figyelmet igénylő feladattal bízza meg. Csak az tartja Önben a lelket, hogy estére ígéretes program van kilátásban. Bár túlóráznia kell, de szerencsére nem marad le semmitől és végül a nap úgy záródik, hogy nem bánta meg azt, hogy reggel mégis felkelt.

Nyilas 11.23-12.21.
A mai napon teljes erőbedobással kell a munkáját végeznie. A leghasznosabb az lenne, ha mindjárt reggel készítene egy ütemtervet és ahhoz tartaná magát. ellenkező esetben ugyanis hajlamos lehet a kapkodásra és a szétszórtságra. Ha van egy sorvezető a kezében, sokkal könnyebben lesz képes a napját megszervezni és az idejét beosztani. És egyúttal azt is el tudja mérni, mely feladatai nem tűrnek halasztást és melyeket napolhat el.

Bak 12.22-01.20.
Többé-kevésbé átlagosnak tekinthető a mai nap. A kozmikus sugárzásnak köszönhetően képes gyors váltásokra, mely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy lépést tudjon tartani az Önt érő kihívásokkal. Mindezt képes ráadásul úgy megtenni, hogy nem okoz komolyabb belső feszültséget és így nem válik szétszórttá, idegessé. Őrizze meg ezt a nyugalmát és rugalmasságát estére is, családi körben is szüksége lesz rá.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ha képes a mai napi feladatait fontossági sorrendben összeállítani és ahhoz tartani is magát, nem lesz része meglepetésben. Azonban ha engedi, hogy a káosz eluralkodjon az íróasztalán, könnyen összedőlhet kártyavár módjára minden eddig elért eredmény. A szigor napirend egyúttal azt is lehetővé teszi, hogy idejében végezzen és megengedjen magának egy kis külön programot. Csak Önön múlik, egyedül, vagy a barátaival tölti el.

Halak 02.20-03.20.
A mai napon a legfontosabb, hogy maradjon ideje előkészítenie a héten még Önre váró feladatokat. Így ugyanis a hátralévő napok nem fulladnak káoszba. Így hiába is készült úgy, könnyed napja lesz, hamar be fogja látni, jobb, ha ezt nem láblógatással tölti. Abban ugyanis nem bízhat, hogy a felettesei haladékot adnak, a határidőre elvégzendő munkáit le kell adnia. Este azonban lehetősége nyílik azzal tölteni az idejét, amivel szeretné.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-03-27

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite