2019. július 18., csütörtök - Frigyes
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ha az önbizalma a helyén van, hegyeket képes megmozgatni

Napi horoszkóp: Ha az önbizalma a helyén van, hegyeket képes megmozgatni

Ne engedje, hogy a reggel oly jó hangulatát bármi is elronthassa. Akkor nem lesz semmi gond a napjával, ha nem engedi ki az irányítást a felügyelete alól - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Ne engedje, hogy a reggel oly jó hangulatát bármi is elronthassa. Akkor nem lesz semmi gond a napjával, ha nem engedi ki az irányítást a felügyelete alól. Képes lesz szembenézni a kihívásokkal, melyet a felettese egy olyan új feladattal állít Önnek, amely teljesen ismeretlen megoldásokat vár el Öntől. Ehhez lesz azonban szüksége arra a bizonyos kiváló, ide nekem az oroszlánt is önbizalomra, mellyel ébredt.

Bika 04.21-05.21.
Szívvel lélekkel dolgozni és cselekedni, ez motiválja. Teljes erejével és minden tudásával lelkesen veti bele magát a munkájába, bár az nem igényelne ekkora erőfeszítést Öntől, hisz csak rutin feladatok várnak megoldásra. A lelkesedése oly nagy, hogy felesleges lendületének levezetésére valamilyen lehetőség után néz. Nem marad más, mint egy kis testmozgás. Az időjárás is kedvez annak, hogy a friss levegőn tölthessen el pár órát.


Ikrek 05.22-06.21.
Ha a világ Önre mosolyog, Ön sem lehet levert, tessék visszanevetni. Legyen nagyvonalú azokkal szemben, akik irigységtől, vagy az Ön számára ismeretlen okból hátba támadják. Nem tudják a pozíciójában megingatni, hisz a teljesítmény, amit nyújtott, magáért beszél. Nézze a dolgok pozitív oldalát, hisz így még erősebbé is tették Önt a felettesei szemében. Ha a magánéletében nincsenek komolyabb konfliktusok, párja kellemes meglepetésben részesíti.

Rák 06.22-07.22.
Nehéz megjósolni, hogy a munkahelyi hangulat hogyan fog Önre hatni. De az biztos, hogy az érzelmei felkorbácsolódnak. Hogy indokolatlan dühvel vagy kitörő boldogsággal kell a munkatársainak megbirkózni, nagyban múlik azon, ők hogyan fognak Önhöz viszonyulni. Az azonban megjósolható, hogy képtelen lesz az érzéseinek gátat szabni. Mivel Ön már korán reggel érzi, hogy a hangulata fog diktálni, a legtöbb, amit tehet, hogy mindent elkövet a saját jó érzése érdekében.

Oroszlán 07.23-08.23.
Használja ki az Önben tomboló tettvágyat arra, hogy előveszi a régóta tologatott ügyeit. Most ugyanis olyan energiák áradnak Ön felé, melyből merítve képes lesz megküzdeni komolyabb szellemi kihívásokkal is. Amire eddig azt gondolta, hogy meghaladják a képességeit, most hirtelen támadt ötletektől vezérelve hirtelen gyerekjátékká váltak. Maradjon meg ez a kreatív gondolkodása otthonra is, mivel a családjából is tanácsért fordulnak Önhöz.

Szűz 08.24-09.23.
A mai napon a szokottnál is könnyebben képes lelkesedni egy-egy ügyért, feladatért. Ezt a felettesei is észreveszik, így új feladatokkal bízzák meg, melyek kifejezetten tetszenek Önnek. Márpedig ha valami felkelti az érdeklődését, egyébként is arra ösztönzik, hogy keresse a megoldást és ne adja fel az első nehézségnél. Az otthonában is hajtja valami megmagyarázhatatlan energia, melynek leginkább a családtagjai lesznek a haszonélvezői.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Csak akkor romolhat el a napja, ha hagyja, hogy elrontsák. Márpedig Ön nem arról híres, hogy mások befolyásolhatják, így tartsa magát ahhoz, amit Ön elvár. Nem érheti csalódás, ha elsősorban önmagában bízik és a saját elképzelései megvalósítását tűzi ki a céljául. Tekintsen most el az esetlegesen felbukkanó nehézségektől, lépjen át felettük és menjen tovább a kijelölt útján. Ne tulajdonítson nagyobb jelentőséget egy eseménynek, mint az valójában jelent az életében.

Skorpió 10.24-11.22.
Ezen a napon csakis a saját igényei kielégítésén kell fáradoznia. Ezért is fontos, hogy azokat reálisan határozza meg, és ne legyenek túlzóak. Így a megvalósításuknak is van esélye, mely sikerek elérése pozitív hatást fejt ki a hangulatára. Belső egyensúlyának megtalálása és így kiegyensúlyozottságának visszaszerzése a családja számára is megnyugvást jelent, hisz az elmúlt időben igencsak megmérgezte a velük való kapcsolatát állandó rossz hangulata.

Nyilas 11.23-12.21.
Kiválóan képes célokat kitűzni mind maga, mind egy kisebb csapat elé. Aprólékosan kidolgoz minden lépést, ami ahhoz szükséges, hogy sikeresen teljesítsék a feladatot. Úgy osztja szét a munkát, hogy mindenki elé csak akkora akadályt állít, amit képes leküzdeni, de senkit nem becsül le olyan feladattal, amely ne igényelne tőle erőfeszítést. Ezért is tisztelik Önt annyira, hiszen mindenkit képes a helyén kezelni.

Bak 12.22-01.20.
Azt hallja csak meg, amit meg akar hallani. El kell, hogy vonatkoztasson a saját elképzeléseitől ahhoz, hogy értelmezni tudja mások szavait. Ha csak a saját szemüvegén át nézi a világot, könnyen elveszítheti a közeli ismerőseit. De ha képes mások érdekeiért is olyan hevesen ringbe szállni, mint a sajátjaiért, hamar követőkre és leginkább tisztelőkre talál. A hideg érvelés azonban csak ellenállást vált ki.

Vízöntő 01.21-02.19.
Valóban azon az úton jár a hivatásában, amin szeretne. Vagy csak szimplán beletörődött a helyzetébe? Pedig nem kellene. Sokkal többre is képes lehet, ha valóban lelkesedik egy feladatért, ügyért és a magáénak érzi. Ezért is kell átgondolnia, a céljai érdekében ténykedik, vagy kényszerpályán mozog. Ha megtalálja a választ, azt is tudni fogja, mit tegyen, hogyan tovább. Ilyen gondolatok foglalkoztatják a mai napon.

Halak 02.20-03.20.
Ha az önbizalma a helyén van, hegyeket képes megmozgatni. Egyensúlyban önmagával és a világgal kilépve a kapun, máris kisüt a nap Ön felett. Belső meggyőződés vezérli, így nem kétséges, hogy minden sikerül a mai napon, amit a fejébe vesz. Legyenek azok új feladatok, vagy a régiek lezárása, most véglegesen maga mögött tudhatja. Már csak arra figyeljen, nehogy túlértékelje önmagát és az elért sikereket.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-03-28

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite