2019. május 22., szerda - Júlia, Rita
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Egy régi álom szunnyad Önben és csak arra vár, hogy valaki életre keltse

Napi horoszkóp: Egy régi álom szunnyad Önben és csak arra vár, hogy valaki életre keltse


Még idejében húzza ki a dugót azzal, hogy önként vállalja a döntőbíró szerepét - napi horoszkóp.

horoszkop

 

Kos 03.21-04.20.
A munkájában minden fényesen alakul. A szorgalom, mellyel ezen a héten tevékenykedett, most kifizetődik. Nem csak Ön látja ennek eredményét, de az egész csapat, amely Ön mögött, mellett állt. Ezzel eléri a munkatársai megbecsülését és tiszteletét. Ne fojtsa el magában a lelkesedését, menjenek el ünnepelni a sikereket. A családjának is jusson a jó kedvéből, hisz a párjának komoly nehézségei támadtak, az Ön kisugárzásából meríthet magának is erőt.

Bika 04.21-05.21.
Ideális nap ez a mai, a munkahelyi nézeteltérések elsimítására. Az elnyomott feszültségek következtében ugyanis robbanásveszély alakult ki. Még idejében húzza ki a dugót azzal, hogy önként vállalja a döntőbíró szerepét. Ne riadjon vissza attól sem, ha ehhez hosszadalmas beszélgetésekbe kell bonyolódnia. Mindenki elmondhatja végre az álláspontját egy olyan embernek - Önnek -, aki képes kívülállóként valóban pártatlanul ítélkezni.


Ikrek 05.22-06.21.

Őrizze meg a hideg fejét, ne essen akkor se pánikba, ha úgy érzi, megoldhatatlan feladat elé állítják. Valóban teljesen új úton kell ahhoz elindulnia, hogy megfeleljen a kihívásnak, de most képes arra, hogy ezt megtalálja. Egy kis kreativitás és nagy szorgalom és nincs olyan kihívás, melyet ne tudna legyőzni. Bár mindehhez nagyobb szellemi rugalmasságra lesz szüksége és komolyabban megterheli, mint gondolná.

Rák 06.22-07.22.
Nehéz lenne nem észrevenni, milyen szorgalommal és lelkesedéssel veti bele magát a munkába. Mindez persze meghozza az eredményt is. A sikere babérjait ugyan még nem arathatja le, de megalapozza a jövőjét a mai munkájával. Ritkán köt oly könnyedén ismeretségeket, mint a mai napon. Ne hagyja veszni ezt a lehetőséget és mozduljon ki mihamarabb a négy fal közül, menjen társaságba. A középpontban remekül fogja érezni magát.

Oroszlán 07.23-08.23.
A munkája a mai napon kifejezetten szórakoztatja. Megtalálja a hangot könnyedén a munkatársaival, sokat tréfálnak, nevetnek együtt, mintha csak egy baráti társaság jönne össze. Meglepő ez a remek hangulat, de mindenképpen hasznos és eredményes. Szárnyakat kap a teljesítményük, mely természetesen a feletteseiket is jó kedvre deríti. Kellemes zárása a hétnek, egyúttal megérdemelt is, hisz komoly munkák állnak a hátuk mögött.

Szűz 08.24-09.23.
Már kora reggel tisztázza magában, hogy nem minden nap alakulhat tökéletesen és úgy, ahogyan azt Ön eltervezi. Ne bosszantsa fel, ha nem kapja meg azt a figyelmet, amelyet elvár vagy megszokott. Ne bizonytalanítsa el, ha a felettese átnéz Önön. Vonuljon félre és végezze a munkáját a megszokott szorgalommal és lelkesedéssel. Eljön majd újra az idő, amikor rivaldafényben fürdőzhet, és még sokallja is az Önre irányuló figyelmet.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Mivel váratlan események zavarják meg a napját és ezzel kibillentik az ön számára nélkülözhetetlen egyensúlyából, ne hozzon meg komolyabb döntéseket anyagi vagy hivatásával összefüggésben felmerülő kérdésekben. Amire most leginkább szüksége lenne, az nyugalom és türelem és hogy képes legyen a fontosat felismerni és elválasztani a lényegtelentől. Gondoljon arra, milyen apróságok ezek az életében és lépjen át rajtuk.

Skorpió 10.24-11.22.
Még ha a tények és a begyűjtött információk egyértelműek is, ne csak a szakmai tudására és tapasztalatára hallgasson, amikor döntést kell hoznia. A belső hangok folyamatosan súgják Önnek, mi lenne a helyes. Kérjen tanácsot olyan emberektől, akiknek véleményében megbízik. Ők már tudják azt, amit Ön még csak most kezd el megérteni, hogy a világot nem az anyagiak tartják egyben. Most Ön is ráébredhet nagy összefüggésekre és ennek mentén meghozni a végső ítéletét.

Nyilas 11.23-12.21.
Hajlamos arra, hogy túlságosan is előtérbe helyezze önmagát. Ez nem lenne gond, ha nem igényelnének az Önre váró feladatok csapatmunkát. Bár Önben nem tudatosul a viselkedése, mások számára ez észrevehető és zavaró. Egyébként is feszült a munkahelyi légkör és a viselkedése csak tovább nehezíti a békét teremteni szándékozók helyzetét. Ne bizonytalanodjon el a szakmai tudásában, de fogadja el mások véleményét is.

Bak 12.22-01.20.
Elérkezett az idő, hogy a közös tervek érdekében cselekedjen a munkatársaival. Bátran álljon a csoport élére, most képes úgy irányítani, hogy a követői lesik minden szavát. Maradjon azonban szerény, még akkor is, amikor az elismeréseket osztják. Ne feledkezzen meg arról, hogy a sikert nem csak saját magának köszönheti és el fog jönni az idő, amikor Önnek lesz szüksége mások tanácsára, segítségére.

Vízöntő 01.21-02.19.
Az elismertség, melyet a hivatása által szerzett, jót tesz az önbizalmának. Használja ki az Önt körülvevő kellemes légkört arra, hogy olyan üzleti megbeszéléseket bonyolít le, melyek komoly diplomáciai érzéket igényelnek. Az otthonában is szüksége lesz megértésre és türelemre, mert kényes témák merülnek fel az este folyamán. Talán egy közös kirándulás a hétvége folyamán oldaná a feszültséget, mely egyre inkább tapintható.

Halak 02.20-03.20.
Egy régi álom szunnyad Önben és csak arra vár, hogy valaki életre keltse. Bízzon magában és abban, hogy elérkezett az ideje annak, hogy megvalósítsa. Ennél jobb alkalom nem fog kínálkozni a közeljövőben, hisz olyan energiával és tettvággyal rendelkezik, amilyennel már régen nem. A hivatásában semmi estre sem származhat hátránya, ha a tettek mezejére lép, éppen ellenkezőleg, pozitív irányba mozdítja a karrierjét.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-03-29

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite