2019. július 19., péntek - Emília
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: A nap folyamán a hangulata folyamatosan javul

Napi horoszkóp: A nap folyamán a hangulata folyamatosan javul

Az ünnepek már csak ilyenek, nem mindig választhatjuk meg, kivel töltjük - napi horoszkóp.

horoszkop01


Kos 03.21-04.20.

Lassan javul a hangulata, talán annak is köszönhető, hogy a közérzete remek. Szerencsére nem kell ma kapkodnia. Ha vendégeket vár, mindent aprólékosan előkészített, így nem marad más hátra, mint várakozni és élvezni a társaságot. Ha elutaznak, legyenek óvatosak a közlekedésben, egy nem várt esemény megakadályozhatja abban, hogy célba érjenek. Összességében békében és szeretetben telik az ünnep.

Bika 04.21-05.21.
Miközben a szavai azt sugallják, szívesen van társaságban, belülről kételyek mardossák, valóban ott, abban a társaságban szeretne lenni. Az ünnepek már csak ilyenek, nem mindig választhatjuk meg, kivel töltjük. Abból kell kihozni a legjobbat, amire módunk van. Az este azonban már békében telhet a legszűkebb családi körben, de ne vesse a párja szemére, ha a napját ő kellemesen töltötte és esetleg kicsit többet ivott, mint Ön szerette volna.


Ikrek 05.22-06.21.

Nyugodt napnak nézhet elébe, de nem felejtheti el, hogy a környezetében élőknek más elképzelései lehetnek, mint Önnek. Legyen rugalmas és engedjen a csábításnak. Ha úgy vág neki, hogy akár jól is érezheti magát, akkor rá fog döbbenni, valóban jól tette, hogy nem ragaszkodott a saját elképzeléséhez. Ha pedig egy régebben szőnyeg alá söpört probléma kerülne szóba, ne fojtsa magába a véleményét, őszintén mondja el, amit gondol.

Rák 06.22-07.22.
A mai napon azt teheti, amihez kedve van. Ritkák az ilyen napok, használja ki. Élvezze az ünnep nyújtotta lehetőségeket, szívesen találkozik emberekkel, erre most módja nyílik. Mozduljon ki a négy fal közül, látogassa meg a barátait, rokonait. Ha pedig Önnél csengetnek váratlanul, nem kell megijednie, mindig kiváló házigazda, most sem fog csalódást okozni a vendégeinek. És természetesen szakítson időt a pihenésre is.

Oroszlán 07.23-08.23.
A csillagokra nem panaszkodhat, ha kissé feszültebb a hangulat a családban. Sokkal inkább abban keresse az okot, hogy mind a partnere, mind Ön igen keményfejű. Így aztán nem könnyű megszervezni a mai napot, pláne, hogy nem ugyanazzal szeretnék elölteni. Kössenek kompromisszumot ahelyett, hogy veszekednek egész nap. Ha Ön enged, ő is fog. És természetesen ne duzzogjon, hisz azzal nem ér el nála semmit.

Szűz 08.24-09.23.
Tervezzen közös programot a családdal, de ne úgy, hogy Ön diktál. Beszéljék meg, kinek mihez lenne kedve és ez összehangolva egy remek napot állíthatnak össze. Ne sértődjön meg azon se, ha a gyermekei külön úton járnának, fontos próbája a bizalomnak, ha el tudja engedni őket. A partnerével kettesben is remekül szórakozhatnak és a kapcsolatuk is megerősödik egy kettesben eltöltött nap után.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Remélhetőleg kialudta magát, mert nem sok ideje marad pihenni napközben. Úgy szép az élet, ha zajlik, tartja a közmondás, melyet most Ön a saját bőrén tapasztalhat meg. Ne hagyja azonban, hogy bármire kényszerítsék, alakítsa úgy a napot, ahogyan az Önnek tetszik. Ha pedig azon gondolkodik, hogy felújítaná a lakást, ideális nap a mai arra, hogy a terveit papírra vesse és átgondolja, miként fogjon hozzá.

Skorpió 10.24-11.22.
Bár vidáman, kiegyensúlyozottan ébred, a nap folyamán a hangulata elromlik. Fáradtnak érzi magát a programokhoz, szíve szerint magára zárná az ajtót és ki sem mozdulna, látogatókat sem fogadna. Ezt azonban nem teheti meg. Ne engedje, hogy a rossz közérzete másokra is rányomja a bélyegét, igyekezzen saját érdekeit elnyomva a család és a barátok kedvében járni. Nem híres arról, hogy enged, de most az egyszer kivételt tehetne.

Nyilas 11.23-12.21.
Amennyiben nyugalomra és pihenésre vágyik, ne habozzon lemondani minden programot és csak elnyúlva a fotelben élvezni a napot. Bár nem mindenki fogadja kitörő lelkesedéssel, hogy Ön a mai napra „szabadságot" vesz ki, ez ne befolyásolja, most sokkal fontosabb, hogy önmagára figyeljen. Közérzete ugyanis az elmúlt napokban nem csak a fáradtság miatt volt rossz, de egy Önben bujkáló betegség is gondoskodott arról, hogy fáradékonyabb legyen.

Bak 12.22-01.20.
Ha úgy alakul a családi esemény, készen áll arra, hogy a nézeteltéréseket elsimítsa. Kipihent, a dolgokat jól látja és a beleérző képessége is a helyén van. Így aztán engedje, hogy a résztvevők feltárják az érzéseiket, elmondják az érveiket és csak akkor avatkozzon már közbe, ha komolyabban elmérgesedne a helyzet. Érdekesen alakul ez a nap, de mindenképpen hasznosan és végül elégedetten térhet mindenki nyugovóra.

Vízöntő 01.21-02.19.
Érzelmileg mélypontra jut, de ez a kapcsolatát a partnerével felerősítheti. De csak akkor, ha képes a saját igényeit egy időre háttérbe szorítva a családra figyelni. Közös programokat szervezzen, hogy minél több időt tölthessenek együtt. Bár úgy indul, hogy ebből komoly veszekedések alakulhatnak ki, azonban a nap végül békésen telik, mindenki megtalálja azt az örömforrást, mely által végül felejthetetlenné válik.

Halak 02.20-03.20.
A nap folyamán a hangulata folyamatosan javul. Ennek köszönhetően délután már szívesen fogad látogatókat, vagy mozdul ki otthonából. Igyekezzen ennek megfelelően tervezni, szervezni a napját. Bár elsősorban pihenni szeretett volna, mégsem fogja fáradtnak érezni magát, ha enged a család kérésének, és aktív kikapcsolódással töltik a napot. Az élmények kárpótolják majd az elmaradt szunyókálásért.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-04-01

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite