2019. május 19., - Ivó, Milán
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Az érzései igyekeznek átvenni a hatalmat józan esze felett

Napi horoszkóp: Az érzései igyekeznek átvenni a hatalmat józan esze felett

Munkahelyén legyen nyitott, így könnyebben talál segítséget, ha elakadna a feladataival. Márpedig olyan új kihívás elé állítják, amelyet egyedül képtelen megoldani - napi horoszkóp.

horoszkop01


Kos 03.21-04.20.

Nyugodt hétnek nézhet elébe, így a mai napon sem kell különösebb eseményre számítania. Összpontosítson az Önre váró feladatokra, nem egy közülük határidős, illetve mások munkája épül arra, hogy Ön előkészíti. Nem engedheti meg magának, hogy hibázzon, mert egy rosszakarója a háttérben alig vár arra, hogy Önbe köthessen. Szerencsére nem talál fogást az elvégzett munkája alapján, pedig próbál igen kritikus lenni.

Bika 04.21-05.21.
A realista, mérlegelő énjét úgy fest, otthon felejtette. Hamar ráébred, ha most döntést hoz, nem feltétlenül gondolja át valamennyi buktatóját. Talán még időben rájön erre, így komolyabb anyagi veszteséget nem kell elkönyvelnie. Különösen a család életét érintő kérdésekben nyerjen haladékot. Ne engedje, hogy bármi elterelje a figyelmét a munkájáról, késésbe kerülhet, ha nem összpontosít arra, amit tennie kell.


Ikrek 05.22-06.21.

A munkájában új lehetőségek nyílnak meg Ön előtt. Ne kerülje el a figyelmét egyetlen érdekes és fontos információ se. Ezek, bár most még lényegtelennek tűnnek, a későbbiekben még nagy hasznára lesznek. Dolgozzon csapatban, így sokkal hamarabb tud eredményt felmutatni, melyet a felettesei is észrevesznek. A családjában kisebb nézeteltérés támad, és Önnek kell igazságot szolgáltatni. Hallgasson meg minden felet, mielőtt döntene.

Rák 06.22-07.22.
Munkahelyén legyen nyitott, így könnyebben talál segítséget, ha elakadna a feladataival. Márpedig olyan új kihívás elé állítják, amelyet egyedül képtelen megoldani. Ne restelljen segítséget kérni, ez nem fogja csorbítani a tekintélyét. A nehézségeket le kell küzdeni, nem meghátrálni előlük, csak így léphet előre az életében. Békésen telik az este családi körben, amennyiben a gyermekei tanácsot kérnek Öntől, legyen velük őszinte.

Oroszlán 07.23-08.23.
A hangulata és a közérzete csapnivaló, de ha még enged is ennek az érzésnek, sok jóra nem számíthat. Sokkal hatékonyabban telhet a napja, ha a feladataira összpontosít és ahelyett, hogy a hibákat keresné, inkább a megoldásokon dolgozna. Nehezen rázódik bele, de menni fog. Keresse a szépet, a kihívást a mai napban, sokkal gyorsabban telik az idő így. Szerencsére családi körben már könnyen kikapcsolódik, a gondok ott elkerülik.

Szűz 08.24-09.23.
A munkáját a kezében tartja, sikerül a napját tökéletesen megszervezni. Ezáltal arra is lehetősége nyílik, hogy saját elintézetlen ügyeinek is utánajárjon. Kellő türelemmel és odafigyeléssel végre megoldást találhat olyan gondjaira is, melyeket már jó ideje csak tologat maga előtt. Ha marad még ideje, bátran menjen sportolni, a vérkeringését felfrissítve a házimunka is könnyebben fog menni este.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Különösen a délelőtti órák alakulnak zavarosan, de ha nem engedi, hogy az idegeskedés átvegye a hatalmat Ön felett, délutánra rendezni tudja a sorait. Fontos döntéseket ne kapkodjon el, nem történik semmi, ha nem ad azonnal választ. Délután adja át magát a megérzéseinek, azok megsúgják a helyes választ. Ha pedig fáradtnak érzi magát, nyugodtan iktasson közbe kisebb szüneteket, mielőtt teljesen kimerül.

Skorpió 10.24-11.22.
A mai napon bebizonyíthatja, hogy képes a saját árnyékán is átlépni. A munkahelyén komoly kihívások várnak Önre. Nem feltétlenül anyagi, fizikai akadályok leküzdése fog nehézséget okozni, sokkal inkább szellemileg lesz megterhelő a hét első munkanapja. Ráadásul a munkatársai sem könnyítik meg a helyzetét, folyamatosan zavarják kéréseikkel, kérdéseikkel. Legyen visszafogott, ne engedje, hogy az idegessége másokra is átragadjon.

Nyilas 11.23-12.21.
Bár a munkájában jól alakulnak a dolgai, a kártyákat az Ön kénye-kedve szerint keverik, mégsem elégedett a dolgok menetével. Próbálja a felmerülő problémákat nagyvonalúan kezelni, ez mégsem teremti meg a belső egyensúlyát. Ennek okát a magánéletében keresse. Partnerével régóta nem tudott beszélgetni, ezáltal több olyan kérdés is foglalkoztatja, amely nem hagyja, hogy a közös sikereknek örülhessen.

Bak 12.22-01.20.
Az érzései igyekeznek átvenni a hatalmat józan esze felett. Ez ugyan egyrészről előnyös is lehet, hisz végre képes arra, hogy kimutassa azokat, de fontos megbeszélések során erőt kell vennie magán és megmaradni a szakmaiság talaján. Otthonában azonban már semmi sem akadályozhatja meg abban, hogy gyermekeivel, partnerével tudassa, milyen fontosak is az Ön számára. Még a korábbi ellentétek sem tűnnek oly nagynak, hogy ne tudnák átbeszélni.

Vízöntő 01.21-02.19.
Semmit ne hamarkodjon el a mai napon és ne döntsön ösztönösen. Különösen pénzügyi kérdésekben juthat hamar vakvágányra, ha nem mérlegel minden tényezőt alaposan. Összpontosítson inkább a munkahelyi kihívásokra, melyeket Ön elé állítanak, sokat tanulhat belőlük, ha meggondoltan igyekszik leküzdeni azokat, nem megszokások alapján. A magánéletében kisebb viharfelhők gyülekeznek Ön felett.

Halak 02.20-03.20.
Engedje, hogy a csillagok kényeztessék. A mai napon ugyanis mindent elkövetnek azért, hogy a terveit véghezvigye és az elképzelésit megvalósíthassa. Zavaró tényezők nem merülnek el, azonban a munkatársai készséggel állnak a szolgálatára, ha Ön ezt kéri. Amennyiben egyedül szeretne az útján haladni, akkor sincs gond, képes lesz megbirkózni a kihívásokkal. A partnere is a tenyerén hordozza, ha engedi. És miért ne tenné?

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-04-02

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite