2019. április 20., szombat - Konrád, Tivadar
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ki korán kel, aranyat lel

Napi horoszkóp: Ki korán kel, aranyat lel

A hangulata csapnivaló, így jobban teszi, ha csak arra figyel a mai napon, hogy sikeresen túlélje - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Mind a hivatásában, mind magánéletében kiegyensúlyozott, elégedett az alakulásával. Szívesen mozog emberek között, nyitott, így új ismeretségekre tesz szert. Ezen kapcsolatai új nézeteket hoznak az életébe, bizonyos problémákat érdekes megvilágításba helyez. Ne habozzon elfogadni és magáévá tenni az újdonságokat, még ha most idegenkedik is tőle. Nem kell vakon követnie, azonban a hasznosítható dolgokon gondolkodjon el.

Bika 04.21-05.21.
Bár nehezen indul a nap, szép lassan javul a hangulata és így a munkahelyén is elcsillapodnak a reggel korbácsolódó indulatok. Képes belátni, ha valakit megbántott és a bocsánatát kérni, ami ritka erénye. A feladataival lassan, de biztosan halad, ez elégedettséggel tölti el. Tartson ki otthonra is a lendülete és lepje meg a párját egy apró figyelmességgel. Egy kis változatosság új színt hoz a kapcsolatukba.


Ikrek 05.22-06.21.
Bár a teljesítménye önmagáért beszél, a felettesei mégis keresik Önben a hibát. Kritikus szemmel lesik minden mozdulatát, amit nem tud mire vélni. Ne engedje, hogy ez elterelje a figyelmét a munkájáról, vagy a hangulatára rányomja a bélyegét. Tegye a dolgát úgy, ahogyan azt megszokták Öntől, így nem fognak fogást találni Önön. Ha bevásárol, ne legyen könnyelmű, gondolja át, valóban csak a szükséges dolgokat tett-e a kosarába.

Rák 06.22-07.22.
Nem hanyagolhatja el a mai napon a munkáját, még akkor sem, ha olyan boldog, akár madarat lehetne fogatni Önnel. Mivel a munkahelyén a feje tetejére állt minden, igencsak összpontosítania kell a feladataira és arra, hogy kizárja a zavaró tényezőket. Ne most tárgyaljon a feletteseivel egy ötletéről, nem lesznek nyitottak az újításra. Este partnere kellemes meglepetéssel várja, végre átadhatja magát a boldogságának.

Oroszlán 07.23-08.23.
Komoly célokat állít maga elé erre a napra és lelkesen vág bele a megvalósításukba. Rendelkezik kellő energiával és ötletekkel ahhoz, hogy elérje, amit szeretne. A környezetében élőkkel szemben tápláljon egészséges bizalmatlanságot, mert a sikert érezve megjelennek olyanok is, akik csak kihasználnák. Egy eredményes nappal a háta mögött otthonában is elégedettség és kiegyensúlyozottság uralkodik.

Szűz 08.24-09.23.
A mai napot ne tervezze meg alaposan, mert csak borulna a jól összeállított napirendje. A rugalmasság nagy hasznára lehet akkor, amikor váratlan eseményekkel kell szembesülnie. Legyen nyitott és csak engedje, hogy magával ragadja az ár. Bár az elején még nem látja tisztán, merre is fog haladni, de ez akár izgalmas és élvezetes is lehet. Estére azonban minden a helyére kerül és mérleget készíve rá fog jönni, nem is volt hasztalan.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Ez a nap az Öné. Nem csak azért, mert minden a tervei, hanem azért, mert a kívánságai szerint is alakul. Különösen szakmai és anyagi, pénzügyi kérdésekben nagy lépéseket tesz meg. A hangulata kiváló, a közérzete sem hagy kivetnivalót. Őrizze meg ezt az esti órákra, a családja is boldog, ha Önt elégedettnek láthatja. Ha pedig lehetősége nyílik kimozdulni, ne habozzon, remekül érezheti magát akár nagyobb társaságban, akár egy kulturális eseményen.

Skorpió 10.24-11.22.
A kozmikus sugárzások gondoskodnak arról, hogy ma se unatkozzon. Nem szabad engednie, hogy az izgalom a hatalmába kerítse. Tervezze meg a napját és haladjon a kitűzött úton, ne térjen le róla. Kedvezőnek ígérkező anyagi ajánlatokra a mai napon ne adjon választ, mert hajlamos lehet a buktatókat figyelmen kívül hagyni. Otthonában teremtsen romantikus hangulatot, partnere meghálálja a figyelmességét.

Nyilas 11.23-12.21.
A mai napon különösen érzékenyen reagál a külvilág hatásaira. Ez hasznára lehet, ha szociális illetve művészi területeken tevékenykedik. Azonban anyagi, pénzügyi kérdésekben szükség van a meggondoltságára is, így ezekben a kérdésekben halassza a döntést a hét második felére. Egy új ismeretség is kilátásban van, bár a kapcsolatuk nem indul túl szerencsésen. Túl rámenősnek érzi a közeledését, de sikerül udvariasan megtartania a távolságot.

Bak 12.22-01.20.
Ki korán kel, aranyat lel. Ez az egy vigasztalja abban, hogy képtelen volt kialudni magát, már az első madárcsicsergések kiverték a szeméből az álmot. A délelőtti órák valóban hatékonyan, hasznosan telnek, azonban délutánra alábbhagy a lendülete. Éppen ezért a döntéseket igyekezzen még a korai órákban meghozni, és ha teheti, a délutáni órákban engedélyezzen magának kimenőt, sétálgasson vagy pihenjen otthonában.

Vízöntő 01.21-02.19.
A hangulata csapnivaló, így jobban teszi, ha csak arra figyel a mai napon, hogy sikeresen túlélje. Hajlamos lehet a munkatársai érzéseit mélyen megsérteni, ezért kerülje a velük való beszélgetéseket, maradjanak most a szakmai kérdéseknél. A partnerével, gyermekeivel azonban nem teheti meg, hogy a szőnyeg alá söpri a problémákat, igenis erőt kell vennie magán és átesni egy kényes beszélgetésen.

Halak 02.20-03.20.
Csak semmi idegeskedés. Bár a munkahelyén nem alakulnak úgy a dolgok, ahogyan azt Ön szeretné. Még nincs itt a világ vége. Szerencsére határidők nem szorongatják, ezért aztán megengedheti magának azt is, hogy csak a legszükségesebb feladatait lássa el és már korán lelépjen. Menjen el sétálni egy közeli parkba, üljön ki az udvarra, ha kiszellőzteti a fejét, sokkal szebb színben fogja látni a világot.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-04-03

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite