2019. április 24., szerda - György
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Mondd el egy mosollyal – hirdeti ki a mai napra a mottóját

Napi horoszkóp: Mondd el egy mosollyal - hirdeti ki a mai napra a mottóját

Úgy érzi, leginkább arra lenne szüksége, hogy kényeztessék. Ezt nehezen várhatja el a munkatársaitól vagy a feletteseitől, így kénytelen a munkahelyén erőlködve, de helyt állni - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Nem érhet el mindent, amit szeretne, mivel akadályokat gördítenek Ön elé. Máskor mindezekre úgy tekint, mint leküzdendők, most azonban meghátrálásra késztetik. Hiányzik Önből a lelkesedés és a motiváció. Ne bosszankodjon ezen, szentelje ezt a napot arra, hogy felméri a gyengeségeit és megtervezi a további lépéseit. Kipihenten, felkészülten sokkal hamarabb és könnyebben ér el sikereket, amelyek aztán meghozzák a lelkesedését is.

Bika 04.21-05.21.
Tele lelkesedéssel ébred és ez elkíséri végig a mai napján. Ilyen felfokozott állapotában azonban hajlamos arra, hogy elveszíti a türelmét és könnyen megbántja a környezetében élőket. Éppen ezért mielőtt mások szemére vetné, hogy nem állnak ki Ön mellett, gondolja át annak okait is. Könnyen lehet, olyan tempót diktál, mellyel már képtelenek a munkatársai lépést tartani, ezért ütközik folyamatosan akadályokba.


Ikrek 05.22-06.21.

Hajlamos lesz arra, hogy a hangulata és ne a tények és érvek vezéreljék. Talán egy érzés nem hagyja nyugodni és motoszkál Önben oly erősen, hogy képtelen a józan eszére hallgatva cselekedni. Akár hallgathat is a megérzéseire, de fontos pénzügyi kérdésekben akkor ne hozzon döntést, mert itt könnyen becsaphatják. Szakmájában, hivatásában azonban rendelkezik akkora rutinnal és tapasztalattal, hogy nehezen kerül tévútra.

Rák 06.22-07.22.
Úgy érzi, leginkább arra lenne szüksége, hogy kényeztessék. Ezt nehezen várhatja el a munkatársaitól vagy a feletteseitől, így kénytelen a munkahelyén erőlködve, de helyt állni. Az esze azonban csak azon jár, hogyan vívhatná ki partnere figyelmét az este folyamán. Aprólékosan eltervezi, hogyan maradhatnak kettesben néhány órát, mi fognak csinálni. A tervezgetést tett követi és nem is bánja meg a ráfordított energiát, végül a párja a tenyerén fogja hordozni.

Oroszlán 07.23-08.23.
Nehezen lendül bele a munkába, ha tehetné, be sem menne dolgozni. Kénytelen azonban, hisz az asztalán halomban várják az elintézendő ügyek. Kérjen segítséget a munkatársaitól, az ő lelkesedésük Önre is átragad és átlendíti a holtponton. Természetesen ne abban merüljön ki a kérés, hogy Ön végül nem tesz semmit, csak átadja a tennivalókat, mert ezzel ellenállást válthat ki. Estére mondjon le minden programot, vegyen egy forró fürdőt és bújjon korán az ágyba.

Szűz 08.24-09.23.
Könnyen befolyásolható, ami egyrészről nem hátrány, hisz ezzel elkerülhetőek veszekedések, de nem szerencsés, ha komoly kérdésekben kellene döntést hoznia. Képtelen ugyanis a körülményeket hideg fejjel mérlegelni, sokkal inkább hallgat a pillanatnyi megérzéseinek és a hallottakat sem mérlegeli, tényként fogadja el. Ha teheti, halasszon el minden döntést, most csak az információk begyűjtésével foglalkozzon.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Elégedetten és kiegyensúlyozottan ébred és ez megkönnyíti a napját. Összhangba tudja hozni a rövid távú igényeit a hosszabb távú terveivel. Ritkán sikerül ilyen remekül megtalálni az arany középutat, hisz legtöbbször meg sem próbálja, gondolkodás nélkül áldozza fel egyiket a másik érdekében. A feldobottságával megfertőzi a környezetében élőket is, így ne csodálkozzon, ha szívesen tartózkodnak a társaságában.

Skorpió 10.24-11.22.
Vidáman, feldobott hangulatban ébred, és azt sem tudja, merre induljon, ahol annyi energiát le tudna vezetni, amennyi tombol Önben. Ha sikerült időben kelni, kezdje mindjárt egy kocogással, vagy induljon el gyalog dolgozni. Törekedjen mindenképpen arra, hogy a lendületét valahol elveszítse, mielőtt a munkahelyére ér, ott ugyanis hajlamos lehet ilyen hangulatban megsérteni a munkatársait.

Nyilas 11.23-12.21.
Engedi, hogy az események sodorják magukkal, bár igazából önmagának sem tudná megmondani, miért is teszi. Nincs azzal semmi gond, ha kiengedi néha a kezéből az irányítást, hisz akár jó irányba is haladhatnak a dolgok. Azonban azt ne feledje, félútról már nem lehet visszatérni, így hiába is gondolná meg magát, a mai napon már nem lehet kormányos. Rádöbben arra is, mennyivel egyszerűbb volt így a napja és mégsem telt el hasztalanul.

Bak 12.22-01.20.
A mai napot egyszerűen csak élvezni szeretné. Tud Ön kedves és alkalmazkodó is lenni, ha az érdekei ezt kívánják, így most s különösen érzékenyen reagálja le a külvilág hatásai. Megértően hallgatja meg mások problémáit, készséggel ad tanácsot, ha erre kérik. A hangos szavak ugyan most rosszul esnek, de türelmesen elsimítja a nézeteltéréseket is. Sajnos ez a békés hangulata arra i lehetőséget nyújt a rosszakaróinak, hogy támadják, mert nem veszi észre, ha védekeznie kellene.

Vízöntő 01.21-02.19.
Sok elképzelését most fáradtság nélkül megvalósíthatja. Meggyőzőképességével és diplomáciai érzékével könnyedén csavarja az ujjai köré tárgyalópartnereit, munkatársait, feletteseit. Természetesen a siker kulcsa, ha nem támaszt teljesíthetetlen igényeket. Sikeres napot zárhat, és ha marad energiája, menjen el sportolni is, ez nem csak a testét frissíti fel, de a szellemét is megújítja.

Halak 02.20-03.20.
Mondd el egy mosollyal - hirdeti ki a mai napra a mottóját. Szívesen beszélget, mondja el őszintén, mégis szépen becsomagolva a véleményét, ennek köszönhetően keresik a táraságát. Nézeteltéréseket, konfliktusokat tud elsimítani azzal, hogy felmérve a felek nézőpontját úgy szolgáltat igazságot, amely mindenki számára elfogadható, képes a felek számára egy közös kiindulópontot meghatározni.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-04-04

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite