2019. augusztus 19., hétfő - Huba
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: A mai nap igazi csapatember

Napi horoszkóp: A mai nap igazi csapatember

Amennyiben úgy érzi, nem a megfelelő helyen dolgozik, most érdemes álláshirdetéseket böngészni, elküldeni az önéletrajzát a megfelelő helyekre - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Különösen jó kedvűen ébred. Ez természetesen kihat a környezetében élőkre is, hamar megfertőzi őket is a mosolyával. Ezáltal a munkahelyi légkör kellemes, mentes a veszekedésektől, hangos szavaktól. Csapatban könnyebben és egyúttal eredményesebben megy a munka. Ön áll az élre és követőkre talál. Mindez természetesen a felettesei számára sem marad észrevétlen, kisebb elismerésre számíthat.

Bika 04.21-05.21.
A mai napon lehetősége nyílik a munkahelyén nagy előrelépést tenni. Amennyiben úgy érzi, nem a megfelelő helyen dolgozik, most érdemes álláshirdetéseket böngészni, elküldeni az önéletrajzát a megfelelő helyekre. Ha magabiztos és valóban nélkülözhetetlen a munkahelyén, érdemes fizetésemelésről, egyéb juttatásról tárgyalni. De ezt valóban csak akkor lépheti meg, ha érvekkel és tényekkel tud a felettesei elé állni.


Ikrek 05.22-06.21.

A mai napon csak a személyes igényei, érdekei, előmenetele érdekli. Ez elsősorban azt is jeleni, hogy nem mutat megértést a munkatársai problémái felé. Hamar romba dőlhet a tisztelet, melyet nehéz unkával épített fel. Különös problémát okozhat magának egy ilyen viselkedéssel, ha csapatban kell dolgoznia. Csak úgy élheti túl a napot, ha összeszorított foggal végezze a munkáját arra törekedve, hogy a lehető legkevesebb konfliktust teremtse meg maga körül.

Rák 06.22-07.22.
A mai nap igazi csapatember. Élvezi, hogy számíthat mások segítségére, ahogyan az is büszkeséggel tölti el, hogy Önhöz fordulnak tanácsért. Most aztán igazán önmaga lehet, hajtóereje a csapatnak, kellemes légkört teremt, ezzel is elérve, hogy a csapat minden tagja a lehető legtöbbet hozza ki magából. Szép lassan megteremti annak is a lehetőségét, hogy szinte semmit nem kell tennie a sikerért, hisz az már megteremtődik a csoport munkája által.

Oroszlán 07.23-08.23.
A mai nap nem kedvez annak, hogy csoportban tevékenykedjen. Hajlamos ugyanis önmagát, saját érdekeit és igényeit előtérbe rakni, amely természetesen nem lehet konfliktusmentes, Bár mindezt észrevétlenül teszi, mégis tönkreteszi a hangulatot. Igyekezzen visszahúzódni a háttérbe, hogy a sikeres és eredménye munkát ne kockáztassa. Sajnos otthonában is nehézségekre kell számítania. Gondolja át a viselkedését és ennek hatását.

Szűz 08.24-09.23.
Érzelmi hullámvasútra kerül, amely természetesen a munkahelyén nézeteltérések forrása lehet. Igyekezzen elkerülni minden olyan helyzetet, ahol Önnek véleményt vagy ítéletet kellene mondania, hisz a feldúltság, a zavarodottság rossz tanácsadók. Mielőbb szabaduljon el, és ne is siessen haza. Egy kis testmozgással sokat tehet a belső békéje megteremtéséért. Így lehetősége nyílik egyúttal a mai napról mérleget készíteni és levonni a tanulságokat.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Úgy fest, összeesküdött Ön ellen a világ. Indokolatlanul provokálják, úgy érzi, fontos információkat hallgatnak el Ön elől, ezzel is lehetetlenné téve a munkáját. Ne hagyja, hogy a türelmetlensége és a feszültsége mások számára is észrevehető legyen, így könnyen nyújt támadási felületet az irigyei számára. Ne akarja ezt a helyzetet ma tisztázni, mivel már kellően belelovalta magát a bizonytalanságba, nem lenne képes tisztán felmérni a körülményeket.

Skorpió 10.24-11.22.
A mai napon óvatosabb, mintha csak a vesztét érezné. Bár erre semmi oka, mégis jól jön a különös figyelem. A tárgyalásai során így hamar észreveszi, ha másirányba terelnék, mint ahogyan azt Ön szeretné. Mivel képes a helyzetet azonnal felmérni és reálisan megítélni, úgy irányítja a dolgok menetét, ahogyan az Önnek a legkedvezőbb. Bár lehet, a mai napon nem ír alá komolyabb megállapodásokat, de jó úton elindult ez ügyben.

Nyilas 11.23-12.21.
Hiányzik Önből a küzdőszellem, így törekedik arra, hogy elkerüljön minden olyan helyzetet, ahol nézeteltérés várható. Ez most így elég nehezen kivitelezhető, hisz több fontos megbeszélés is áll Ön előtt, melyek során szükség lenne az érdekérvényesítésre. Igyekszik a rugalmassággal kezelni a kényes kérdéseket, de ne reménykedjen abban, hogy a karrierje szempontjából ez egy sikeres nap lesz.

Bak 12.22-01.20.
Felszabadultan, mosolyogva kezdi a napot és ez megmagyarázhatatlan elégedettség elkíséri egészen estig. Nem csak udvariasságból keresik meg, a tanácsait kérik azért, mert tudják, ilyenkor szívesen adja. Kellemes légkör alakul ki Ön körül, mely elsősorban annak köszönhető, hogy Ön személy szerint nyugodt és határozott, a dolgok menete az Ön irányításával egyértelműen a célok és a siker felé haladnak.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ha a munkahelyén kisebb-nagyobb kihívásokkal kell szembesülnie, most ne csináljon ezekből gondot. Tűzze ki az irányvonalat és annak mentén haladjon. Minden apróság, mely az útjáról leterelné, csak hátráltató tényező, melyeket figyelmen kívül kell hagynia. Szerencsére a munkatársai is így vélekednek, hamar megtalálják a közös nevezőt és együtt haladhatnak a siker felé. Kellemes légkörben a munka is jobban megy.

Halak 02.20-03.20.
Amennyiben az utóbbi időben fezültség uralkodott a munkahelyén, eljött az idő, hogy tisztázza a félreértéseket. Széles mosolya mindenkit arra ösztönöz, hogy őszintén feltárja az őt foglalkoztató problémákat. Nyugodtsága és higgadtsága meggyőző erő ahhoz, hogy bízzanak Önben, képe lesz ezeket megoldani. Megérzi azt is, mikor kell visszakozni ahhoz, hogy ne tűnjön túlzottan tolakodónak.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-04-05

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite