2019. július 17., szerda - Endre, Elek
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ma minden sikerül, amit eltervez

Napi horoszkóp: Ma minden sikerül, amit eltervez


Olyan stabilnak, határozottnak és kiegyensúlyozottnak látszik, hogy nem csoda, ha Önhöz fordulnak tanácsért, vigaszért az elesettek - napi horoszkóp.

horoszkop01

Kos 03.21-04.20.
Ma minden sikerül, amit eltervez. Nyugodtan teszi a dolgát, kiegyensúlyozottsága pedig a családban is meghitt légkört teremt. Vegye észre, mennyivel könnyebb az élet, ha nem bosszantja fel magát minden apróságon, hanem nagyvonalúan átlép azok felett, melyekkel nem tud megbirkózni. Tegyen így akkor is, ha nézeteltérésbe keveredne párjával vagy gyermekeivel, őrizze meg az ezáltal a kialakult meghitt hangulatot.

Bika 04.21-05.21.
A mai napot az érzelmei vezérlik. Mindent annak rendel alá, hogy szűkebb családi körben éreztesse, mennyire boldog azért, hogy ők vannak. Az utóbbi időben lényegesen kevesebb időt tudott velük tölteni, mint azt szerette volna, így ezt igyekszik pótolni. Közös délutáni játék, beszélgetés békés, meghitt hangulatot teremt. Még a váratlan vendégek sem tudják most kizökkenteni a nyugalmából, jó házigazdaként fogadja őket.


Ikrek 05.22-06.21.
Sikeres napnak néz elébe, különösen az emberi kapcsolatok terén ér el eredményeket. Vonzó a környezetében élők szemében, így a párja is újra felfedezi Önt. Minden követ megmozgat, hogy közösen kimozdulhassanak a négy fal közül. Csinosítsa ki magát és legyen felszabadult a közös program alatt. Lehet, nem pont oda mennek, ahova Ön is szeretne, azonban az együtt töltött órák mindenért kárpótolják.

Rák 06.22-07.22.
Igazi napsütést hoz a család életébe. Pozitív energiái ösztönzőleg hatnak és úgy kap nagyobb figyelmet, hogy nem is tesz érte semmi különöset. Szívesen tartanak Önnel, szervezzen bármilyen programot, vagy csak közös játékra hívja családtagjait. Amennyiben vendégeket hív, remek háziasszony lesz, kiváló hangulatot teremt. Őszinte beszélgetések, a közös gondok még közelebb hozzák egymáshoz a barátokat.

Oroszlán 07.23-08.23.
Rossz hangulatban, kedvetlenül, fáradtan ébred. Különösen a házimunka esik nehezére a mai napon, pedig számtalan elintéznivalót tervezett be. Hajlamos lehet a könnyelműségre, különösen, ha pénzköltésről van szó. Nagyobb beruházásokat fontoljon meg alaposan és beszélje át a családdal, valóban belefér-e a keretbe. Gondolja át a hosszabb távú igényeit, és hangolja ezeket össze a lehetőségeivel.

Szűz 08.24-09.23.
Engedje szabadjára az érzéseit. Mutassa ki őszintén, kendőzetlenül. Régóta gondolkodik azon, hogy új életszemléletekkel, életvezetési módszerekkel ismerkedjen meg, most lehetősége nyílik egy irányzat vezető személyiségével személyesen találkozni. Ez új irányba tereli az életét, mely kisebb konfliktushelyzetet teremt a szűkebb családja körében. Nem mindenki ért egyet azzal, hogy az életük megváltozzon, különösen abba az irányba, amelyre Ön szeretné terelni.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Sok türelemre lesz szüksége ahhoz, hogy a mai napon elkerülje a veszekedéseket. Félreértik a szavait, belemagyaráznak olyan dolgokat, melyeket még véletlenül sem szeretett volna mondani. Ezért egyfolytában magyarázkodásra kényszerül. Ez különösen a párkapcsolatában okozhat komolyabb problémákat. Maradjon mindentől függetlenül megértő, hisz Ön is ezt várná el a környezetétől. Talán, ha példát mutat, követői is lesznek.

Skorpió 10.24-11.22.
Új ismeretségek kialakulását jelzik a csillagok. Ritkán képes ilyen nyitottsággal közeledni idegen emberek felé, így lehetősége nyílik új, később akár barátokká váló emberek megismerésére. Ne hagyja veszni ezt a lehetőséget, ne üljön otthon, a négy fal között. Mozduljon ki, fogadjon el meghívásokat még akkor is, ha ezzel felborul azon terve, hogy pihenéssel és semmittevéssel tölti a hétvégét.

Nyilas 11.23-12.21.
Az élvezetekre helyezi a hangsúlyt a mai napon. Bár a házimunka jelentős része most nem igazán kedvelt tevékenysége, de számos olyan, a lakást csinosabbá tevő, családját kényeztető tevékenységbe is belefog, melyeket kifejezetten szeret csinálni. Legfőbb haszonélvezője azonban ennek a napnak a párja, akit külön is a tenyerén hordoz. Apró meglepetések, kettesben eltöltött órák gondoskodnak arról, hogy újra elcsavarja a fejét.

Bak 12.22-01.20.
A baráti körében váratlanul népszerűvé válik. Nem győzi fogadni a megkereséseket, meghívásokat kap, alig győz válogatni, merre is induljon. Nyugodtan élvezze, hogy a középpontba került és sokan kedvelik, de ettől még ne legyen nagyképű. Nagy hibát követne el, ha ezt a mostani figyelmet természetesnek venné, és nem viszonozná akkor, amikor egyik-másik barátja igényelne nagyobb odafigyelést.

Vízöntő 01.21-02.19.
Olyan stabilnak, határozottnak és kiegyensúlyozottnak látszik, hogy nem csoda, ha Önhöz fordulnak tanácsért, vigaszért az elesettek. Türelme végtelen és mindig megtalálja a megfelelő szavakat. Hamar mosolyt csal a környezetében élők arcára még akkor is, ha úgy érezték, eljött a világ vége. Bár már ezek a pillanatok is elöltik, mégis engedjen meg magának néhány óra magányt, sétát a friss levegőn, hogy újult erővel támogathassa az arra rászorulókat.

Halak 02.20-03.20.
Vonzódik mindenféle szépséghez, legyen az művészeti alkotás vagy csak egy ruha. Az sem kizárt, önmagában fedez fel kreatív tehetséget és kezd alkotómunkába. Nem feledkezhet meg arról, hogy a külső szépség még nem jelent valódi örömet, sokkal fontosabb, hogy a bensőjét is megérintse és elindítson Önben valamit. Nézzen hát a színfalak mögé és elemezze a látottakat. A hibátlan szépség a legritkább.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-04-06

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite