2019. április 25., csütörtök - Márk
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: A belső kiegyensúlyozottság továbbra is sugárzik Önből

Napi horoszkóp: A belső kiegyensúlyozottság továbbra is sugárzik Önből

Nyugalma és kiegyensúlyozottsága a környezetében élőkre is pozitív hatással lesz. Különösen a családi életben van szükség egy olyan emberre, aki képes higgadtan, indulatoktól mentesen kezelni a kialakult nézeteltéréseket, Ön lehet most a békebíró- napi horoszkóp.

horoszkop01


Kos 03.21-04.20.
Rózsaszín szemüvegen át nézi a világot és ezáltal nyugodtnak, kiegyensúlyozottnak látszik. Ez remek előjele annak, amit tervez, felkeresni néhány régebben látott barátját. De az újakat se hanyagolja el, egy őszinte beszélgetés elmélyítheti, új síkra terelheti a kapcsolatukat. Mozduljon ki mindenképpen a négy fal közül, és kápráztassa el a partnerét néhány kettesben eltöltött órával. Ilyenkor szokott rájönni arra, miért is szeretett Önbe.

Bika 04.21-05.21.
Nyugalma és kiegyensúlyozottsága a környezetében élőkre is pozitív hatással lesz. Különösen a családi életben van szükség egy olyan emberre, aki képes higgadtan, indulatoktól mentesen kezelni a kialakult nézeteltéréseket, Ön lehet most a békebíró. Bár Ön is meglepődik egy-két családtagja harciasságán, de ne engedje, hogy Önt is elsodorja a vita heve. Ha a diplomáciai érzéke nem elég, hagyja a feleket, oldják meg ők a konfliktust.


Ikrek 05.22-06.21.

Túlfűtöttsége kissé terhes lehet a környezetében élők számára. A változatosság izgalmas is lehet, de most csak a nehézségekkel szembesül. Kellemetlen helyzetekbe keveredik, ahonnan egyedül kell kikeverednie, hisz senki nem képes követni Önt. Igyekezzen a háttérben maradni, visszafogni magát, hogy a nagyobb vitákat elkerülje. Ne feledkezzen meg egy korábban tett ígéretéről, ne a kifogásokat keresse, hanem a megoldást.

Rák 06.22-07.22.
Ígéretes napnak néz elébe. Élvezze a nap minden apró ajándékát, különösen, ha új embereket ismerhet meg. Ezek a kapcsolatok a későbbiekben is fontos részei maradnak az életének. A kiegyensúlyozottsága, pozitív kisugárzása a környezetére is befolyással lesz, nagyobb figyelemmel fordul embertársai felé, így nagyobb odafigyelésben is részesül. A párkapcsolata új lendületet kap. Amennyiben nincs partnere, ma megismerheti azt, akivel hosszabb távon is tervezhet.

Oroszlán 07.23-08.23.
Kisebb vitába kerül a partnerével. Megőrizendő a családi békét, hajlandó belemenni egy olyan egyezségbe, melyet nem érez a sajátjának. Ne lepődjön hát meg, ha a hangulata elromlik, a belső feszültsége nem hagyja megnyugodni. Mozduljon ki a négy fal közül, akár egyedül is, hogy a fejét kiszellőztesse. Hisz épp a nyugtalansága az, ami nem engedi kialakulni a meghitt családi légkört. Vezesse le ezt a külvilágban, ne valamelyik családtagján.

Szűz 08.24-09.23.
A mai nap folytatott beszélgetései inkább negatív energiákat szabadítanak fel. Elképzelhető, hogy valaki Önt előítéleteitől vezérelve kritizálja vagy megsérti. Mindenesetre ezek a társalgások lényegesen indulatosabbra sikerülnek, mint azt Ön megszokta. Ha szabadjára engedi az indulatait, csak tovább ront a helyzeten. Éppen ezért figyeljen a belső hangjára, amely időben jelzi, mikor kell abbahagynia ahhoz, hogy nagyobb lelki sérülések nélkül megússza a mai napot.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
A feszült hangulata sajnos a mai napra is rányomja a bélyegét. Több veszekedést provokál baráti, családi körben. Máskor Ön szokta a békét megteremteni, most éppen ellenkezőleg, ott is háborút szít, ahol eddig nyugalom honolt. Mindenki számára sokkal jobb lenne, ha egyedül töltené ezt a vasárnapot. Így lehetősége nyílik átgondolni a belső feszültségének okát, tisztázni önmagában, miért is gyötri az az érzés, hogy nem értik meg.

Skorpió 10.24-11.22.
Vegyen erőt magán és üljön le a partnerével beszélgetni. Régóta nyomasztják a gondok, de eddig nem talált rá lehetőséget, hogy feltárja ezeket. Nem is lesz sosem alkalmas időpont, megfelelő helyszín, hacsak nem dolgozik ezen. Beleérző képességének köszönhetően a mai napon érthetően és megfelelő köntösben képes elmondani azokat a gondokat, melyek már régóta foglalkoztatják. Ha most nem lép, hosszú időre megmérgezi a kapcsolatukat.

Nyilas 11.23-12.21.
A mai napon sajnos túlbecsüli az Önben buzgó energiát. A maga elé kitűzött célok igencsak távol állnak attól, amelyet képes ténylegesen elérni. Minderre kora délután már Ön is ráébred és csalódottság lesz úrrá Önön. Talán feledni kelleme a még hátralévő feladatokat és inkább kimozdulni otthonról. Nem arról van szó, hogy csődöt mondott volna, pusztán elnapolja a teendőit és inkább a friss levegőn mozog egy kicsit, hogy feltöltse a belső raktárait.

Bak 12.22-01.20.
A mai napot a nagyvonalúság jellemzi. Itt elsősorban ne anyagi, pénzügyi dolgokra gondoljon, sokkal inkább az érzelmi életére. Kész egyezségeket kötni a béke érdekében, nem fukarkodik a dicséretekkel, de képes az érzelmeit kimutatni akár testbeszéddel is. Mindez a légkörre, mely Önt körülveszi, pozitív hatással van és erősíti az összetartozás érzését családi körben. Kiegyensúlyozottsága estig kitart, és sikerül a következő hetekre is átmenekíteni.

Vízöntő 01.21-02.19.
A belső kiegyensúlyozottság továbbra is sugárzik Önből. Ma azonban ezt a békét szeretné a családja körében kamatoztatni. Nem szívesen fogad el meghívásokat, ahogyan a váratlan vendégeit is - bár természetesen jó háziasszony módjára körülugrálja - örömmel kíséri az ajtóhoz távozáskor. Ez a hétvége igazi feltöltődés még akkor is, ha elsősorban Ön az, aki ad, és bár elárad, mint lelki támasz, de mint a család összetartója kiválóan vizsgázik.

Halak 02.20-03.20.
Újabb és újabb lehetőségei nyílnak, hogy új embereket ismerjen meg. Magabiztosságának és kedvességének köszönhetően régi és új ismeretségei szívesen tartózkodnak Önnel. Jókedve ragadós, mosolyt csal a környezetében élők arcára. Nem kizárt, hogy valaki félreérti túlzott nyitottságát és többet remél egy egyszerű barátságnál. Adja egyértelműen tudtára, ha Ön nem egyedülálló, hogy valamit félreértett, de ha épp párt keres, tekintse lehetőségnek egy új kapcsolatra.


Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-04-07

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite