2019. augusztus 19., hétfő - Huba
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Nyugtalan éjszaka után izgatottan ébred

Napi horoszkóp: Nyugtalan éjszaka után izgatottan ébred


Lelki egyensúlyát megtalálva sokkal könnyebben találja meg a közös hangot a környezetében élőkkel. A mai napon számíthat váratlan találkozásokra, esetleg vendégekre - napi horoszkóp.

horoszkop

 

Kos 03.21-04.20.
Lelki egyensúlyát megtalálva sokkal könnyebben találja meg a közös hangot a környezetében élőkkel. A mai napon számíthat váratlan találkozásokra, esetleg vendégekre. Bár általában rosszul viseli, ha nem tud felkészülten vendégeket fogadni, most mégsem ijed meg a kihívástól és remek háziasszonyként állja ki a „próbát". Mivel ösztönösen jól reagál az Önt érő hatásokra, a kínálkozó lehetőségeket is előnyére tudja fordítani.

Bika 04.21-05.21.
Új emberek ismeretségére számíthat. Használja ki az ebben rejlő lehetőségeket, hiszen így olyan kapcsolatokat szerezhet, melyek tervei, álmai megvalósításában segítségére lehetnek. Ne hanyagolja el azonban a már meglévőeket sem, új színt vihet ezekbe, ha érdeklődik irántuk egy telefonhívással, levélben. Meglepődve fogja tapasztalni, hogy problémái nem egyediek, régi barátai közül többen is küzdenek hasonlóval. Egy kiadós beszélgetés akár elhozhatja a megoldást is.


Ikrek 05.22-06.21.

Könnyedsége, mely reggel a hatalmába keríti, elkíséri az egész napján. Ennek köszönhetően ne csodálkozzon, ha ismerősei szívesen időznek a társaságában és látva, hogy Ön minden gonddal fáradtság nélkül megküzd, esetleg Önnek tárják fel a problémáikat. Ami a szívén, az a száján, kendőzetlenül mondja ki a véleményét, amely ugyan gyakran bántó lehet, mégis segítheti a tanácsot kérőt abban, hogy megtalálja a kivezető utat.

Rák 06.22-07.22.
A mai napon legnagyobb erényei közé az sorolható, hogy megtalálja a hangot azokkal az emberekkel, akik felkeresik Önt. Legyen az egy magánéleti vagy szakmai probléma, válaszaival a birtokukban a környezetében élők megnyugodhatnak. Megtalálja az egyensúlyt a kritika és a dicséret között, így a véleménye nem bántó, mégis elgondolkodtató és hasznos. Este bátran tervezzen programot, egy kis kikapcsolódás energiával tölti fel.

Oroszlán 07.23-08.23.
Kellemes élményekkel gazdagodik a mai nap folyamán. Ott ér el sikereket, ahol nem is számít rá. Amit elképzel, könnyedén valósítja meg, így bátran tervezhet vagy foghat olyan dolgok létrehozásába, melyekről régóta álmodozik. Most érik be a gyümölcse azoknak az előkészületeknek, melyeken az elmúlt héten annyit fáradozott. És nem marad el a jól megérdemelt elismerés sem mind a felettesei, mind a családtagjai elismerik a fáradozásait.

Szűz 08.24-09.23.
Maradandó emlékeket okoz mindenkinek, akivel a mai napon kapcsolatba kerül. Legyen az üzleti tárgyalás, vagy a szomszéd, aki egy apróság miatt keresi fel, a diplomáciai érzékének köszönhetően úgy kezeli a felmerülő nézeteltéréseket, hogy az minden fél számára elfogadható, valamint azzal a tudattal távozhat, hogy az ő akarata érvényesült. Pedig gazából úgy keverte a kártyákat, ahogyan az Önnek a legkedvezőbb, de ilyen az igazi diplomata, eléri, amit szeretne anélkül, hogy mások ezt vereségnek fognák fel.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Élvezze nyugodtan azt a figyelmet, amely a mai napon Önre árad. Bár nem szívesen áll a középpontban, most mégse legyen szégyenlős és fogadja a bókokat, elismerést. Megdolgozott érte. Elérkezett a pillanat, hogy a rosszakaróinak megmutassa, Önben nem forr a bosszúvágy, bár ezt terjesztették Önről. Pedig most lehetősége nyílna rá, hogy elégtételt vegyen, ám Ön nagyvonalúan eltekint ettől.

Skorpió 10.24-11.22.
A mai napon ráérez arra, hogyan kell bánnia az emberekkel ahhoz, hogy felsorakozzanak Ön mögé, mellé. Képes őket észrevétlenül irányítani olyan irányba, mely az Ön céljait szolgálja, az Ön terveinek megvalósítását teszik lehetővé. Belső egyensúlya helyreállt és tisztán látja, milyen döntéseket kell meghoznia ahhoz, hogy továbbléphessen. Összességében sikeres nap áll Ön előtt, használja ki a kedvező csillagállást.

Nyilas 11.23-12.21.
Elképzelhető, hogy a mai napon nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt Ön szeretné. Ne gondolja, hogy elérkezett a világ vége és főleg ne kezdjen kapkodni. Egyszerűen engedje, hogy a dolgok alakuljanak a maguk menetében és ne hibáztassa a környezetében élőket ezért. Az ok nélküli vádaskodások ugyanis megrontják a kapcsolatait, melyeket aztán rendbe hozni sokkal több munkát igényel, mint most elfogadni, hogy ez a nap nem az Ön napja.

Bak 12.22-01.20.
Ügyeljen a szavaira, mivel az igazság gyakran okoz fájdalmat. Ez nem jelenti azt, hogy hazudnia kellene, de nem mindegy, hogyan mondja el azt, amit tudatni szeretne. De ha tényekkel támasztja alá, ha megteremti a nyugodt körülményeket, ahol idő és mód van arra, hogy alaposan kibeszélhetik a felmerült problémát. Így minden érdekelt fél végül úgy távozhat a megbeszélésről, hogy nem marad elvarratlan szál és sértődöttség.

Vízöntő 01.21-02.19.
Nyugtalan éjszaka után izgatottan ébred. Ez nagyban megnehezíti a mai napját, hisz így képtelen összpontosítani és a tettvágy is hiányzik Önből. Nehezen találja meg a hangot a környezetében élőkkel, minden szava csak újabb nézeteltéréseket szít. Jobb lenne, ha visszahúzódna és elkerülné az embereket. Ha mégis egy vita közepén találná magát, ne akarja a saját nézeteit másokra erőltetni, nem feltétlenül vereség, ha nem Önnek lesz igaza.

Halak 02.20-03.20.
Bár az elvárásai teljesen jogosak, mégsem könnyű azokat érvényre juttatnia. Szüksége lesz némi beleérző képességre és alázatra ahhoz, hogy a napja úgy alakuljon, ahogyan azt Ön szeretné. Ha ugyanis túlzott akaratossággal megy szembe másokkal, csak ellenállásba ütközhet. Némi kerülőút most hasznosabb lenne. Érdemes lenne azon is elgondolkodnia, melyek azok a célkitűzései, melyek nem tűrnek halasztást és valóban érdemes értük most küzdenie.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-04-08

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite