2019. július 18., csütörtök - Frigyes
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Optimista hangulatban ébred és ez a napját is bearanyozza

Napi horoszkóp: Optimista hangulatban ébred és ez a napját is bearanyozza


Egy kis bátorság és semmi nem állíthatja meg. Olyan terveit, álmait lesz képes megvalósítani, melyek régóta foglalkoztatják, de eddig hiányzott Önből az elszántság, hogy a tettek mezejére lépjen - napi horoszkóp.

horoszkop

 

Kos 03.21-04.20.
A beszélgetés, különösen az őszinte hasznos és lelket melengető. Ezért aztán szívesen áll bárki rendelkezésére, aki úgy érzi, ki kell öntenie a lelkét vagy tanácsra, segítségre van szüksége. Nem meglepő, hogy a telefonja is sűrűbben csörren meg, de állja a sarat. Segítőkészsége tartson ki az esti órákig, mert szűkebb családjában is szükség lesz a megértésére és a tapasztalataira, mellyel átlendítheti a holtponton.

Bika 04.21-05.21.
Kapcsolataiban keresi annak a lehetőségét, hogy tanuljon, tapasztaljon. Ezért olyan ismerősökkel találkozik elsősorban, akiktől új információkat és tudást szerezhet. Ezzel azonban megbánthatja azon barátait, akik épp Önhöz fordulnának támaszért. Vegye észre, ha a környezetében valaki bajban van és segítségre szorul, mert ha elkésik, komoly lelkiismeret furdalással kell megbirkóznia a későbbiekben.


Ikrek 05.22-06.21.
A hangulata ingadozóbb, mint a tavaszi időjárás. Az egyik pillanatban még madarat lehetne Önnel fogatni, a másikban csak gubbaszt és minden közeledésre durván reagál. Nevet egy jó viccen, de a következő pillanatban már dühösen csapkod maga körül. Nem lesz jó vége annak, ha nem képes uralkodni magán. Ha pedig az otthonában is így viselkedik, ne csodálkozzon, ha magára hagyják, és egyedül kell a vacsoraasztalnál ülnie.

Rák 06.22-07.22.
Optimista hangulatban ébred és ez a napját is bearanyozza. Egy kis bátorság és semmi nem állíthatja meg. Olyan terveit, álmait lesz képes megvalósítani, melyek régóta foglalkoztatják, de eddig hiányzott Önből az elszántság, hogy a tettek mezejére lépjen. Képes reálisan felmérni a lehetőségeit, az önértékelése egészséges, így nem vág bele olyan dolgokba, melyek kudarcba fulladnának. Váratlan meghívásnak kellene eleget tennie, gondolja át, valóban jól érezné-e magát és ne habozzon visszautasítani, ha kételyei lennének.

Oroszlán 07.23-08.23.
Felszínes beszélgetésekkel teli nap áll Ön előtt. Igyekszik minden helyzetben helyt állni, de gyakran teszi fel magának a kérdést, valóban szüksége van erre? Kénytelen azonban a tervei érdekében elfogadni, hogy nem irányíthatja Ön ezt a napot és nem állhat fel az asztaltól, ha úgy érzi, ennél hasznosabban is eltölthetné az idejét. Megfáradva tér haza, de a megpróbáltatásai még nem értek véget. Egy komoly vitában kell átvennie a döntőbíró szerepét.

Szűz 08.24-09.23.
A mai nap legnagyobb tanulsága, hogy hallgatni valóban aranyat ér. Bár szívesen hallgatja mások beszélgetéseit, hisz tanulságos lehet, mégsem bírja ki, hogy ne szóljon bele olyan témákba, melyekben nem rendelkezik kellő tudással. Önmagából kiindulva próbál véleményt alkotni és ezt elmondani is, azonban nem talál nyitott fülekre. Ezzel viszont úgy érzi, mellőzik Önt, de a sértettség rossz tanácsadó. Ha viszont hallgat, nem kerül ilyen helyzetbe.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Némi önfegyelmet gyakorolva és kitartó munkával sokat elérhet a mai napon. Olyan tevékenységeket részesítsen előnyben, melyek nagy odafigyelést és aprólékos munkát igényelnek. Ne gondolkodjon nagy lépésekben, apránként haladhat előre az útján. Különösen akkor érhet el sikereket, ha nem hagyja, hogy figyelmét eltereljék az eltervezett munkákról és a napját pontosan megtervezve beosztja az idejét.

Skorpió 10.24-11.22.
Újra és újra felmerül Önben a kérdés mi értelme is van az életének. Erre akkor kap választ, ha nem mástól várja, hanem önmaga keresi meg. A világról alkotott képe nagyban befolyásolja a választ, így a legfontosabb, hogy megtalálja azokat a nézeteket, mellyel azonosulni tud. Mindez természetesen az önértékelését is erősíti, hisz ezzel irányvonalat adhat az életének. Szüksége van olyan napokra, amikor önmagára figyelve, belsőjét elemezve keresi a lehetőségeket.

Nyilas 11.23-12.21.
Ha tisztában van a képességeivel, a tehetségével, az akadályok hirtelen eltörpülnek. Az egészséges önbizalom hegeket képes elmozdítani az útból. De nagyon könnyű átlépni azt a határt, melyre még képes, könnyen eshet abba a hibába, hogy túlvállalja magát. Ezért is érdemes minden megbízatását felelősen átgondolni és csak akkor elvállalni, ha valóban minden lehetősége adott ahhoz, hogy teljesíteni tudja.

Bak 12.22-01.20.
Míg a délelőtt átlagosan telik, délután már hajlamos teret adni a hangulatváltozásainak. Valószínűleg elfáradt, nem elsősorban fizikailag, sokkal inkább a lelki nyomást viseli nehezen. Keresse a lehetőséget, hogy valami mást, szokatlant tegyen, amely új színt hoz a hétköznapokba. Ezzel feltöltődik és a hét hátralévő idejében képes lesz parancsolni az érzelmeinek. Párja szívesen lesz társa bármilyen programban, hívja el őt is, az együtt töltött órák már hiányoztak az életükből.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ha fontos vizsga, tárgyalás, megbeszélés vár Önre, mindenképpen időzítse a mai napra. Esze ugyanis vág, mint a borotva, nem lehet zavarba hozni. Legyen az egy olyan kérdés melyre nem készült fel, vagy kínos szituáció, melybe belekeveredik, mindenre van válasza. Bár nem biztos, hogy minden tudás birtokában van, azonban az érvelése oly magával ragadó, hogy nem tűnik fel az eseteges hiányosság.

Halak 02.20-03.20.
A mai napon minden érdekli, csak épp az nem, amivel foglalatoskodnia kellene. Ráadásul hajlamos a könnyelműségre, amely megmutatkozhat felesleges pénzkiadásban vagy olyan időtöltésre, melynek hasznát nem látja. Azonban a hátrányát, amely azért éri, mert nem volt képes összpontosítani, hamar a saját bőrén fogja tapasztalni. Minden önfegyelmére szüksége lesz ahhoz, hogy elkerülje a nagyobb hibákat.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-04-10

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite