2019. május 24., péntek - Eszter
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Még ha nehezére is esik, állást kell foglalnia bizonyos kényes kérdésekben

Napi horoszkóp: Még ha nehezére is esik, állást kell foglalnia bizonyos kényes kérdésekben

A mai nap talán legszebb pillanatai közé fog tartozni, amikor egy régen szerzett ellenségével összefut és sikeresen tisztázzák a félreérést - napi horoszkóp.

horoszkop01


Kos 03.21-04.20.

A mai nap talán legszebb pillanatai közé fog tartozni, amikor egy régen szerzett ellenségével összefut és sikeresen tisztázzák a félreérést. Mindez elsősorban annak köszönhető, hogy Ön most sugározza azt a belső harmóniát, amely oly kiegyensúlyozottá teszi. Rá kell ébrednie arra, hogy sok félreértés az életében abból ered, hogy felül a rosszindulatú pletykáknak és nem jár utána a hallottaknak, tényként fogadja el csak azért, mert úgy gondolja, megbízható embertől hallja.

Bika 04.21-05.21.
Meglepődve tapasztalja, milyen sokan fordulnának Önhöz tanácsért, segítségért. Első pillanatra hirtelen jött népszerűségnek tűnik, de jobban belegondolva ráébred, hogy bizony sokan keresik az Ön társaságát, ha problémája, gondja akad, majd sokáig nem is hall felőlük. Ideje átértékelni a kapcsolatait, mert az ilyen ismeretségek csak az Ön lelki egyensúlyát borítják fel. A legjobb próba lehet, ha meg tanul nemet mondani.


Ikrek 05.22-06.21.

A mai nap, úgy fest, nem lesz unalmas. Annyi munka vár Önre, hogy azt sem tudja, hol kezdje. Talán üljön le és gondolja át, melyek azok, amik nem tűrnek halasztást. Állítson fel fontossági sorrendet, majd ennek mentén álljon neki lépésről lépésre leküzdeni. Tekintse mindet egy-egy olyan kihívásnak, mely erősebbé teszi. A nap végén elégedetten dőlhet hátra, hisz végül nem maradt el semmi és nagy lépéseket tett meg a céljai érdekében.

Rák 06.22-07.22.
Belső egyensúlyát elvesztve engedi, hogy a hangulatváltozásai irányítsák a napját. Ez nem is lenne oly nagy gond, ha nem járna együtt azzal, hogy hamar megsértődik vagy Ön bántja meg a környezetében élőket. Vonuljon inkább félre még azelőtt, hogy a kisebb nézeteltérések nem válnak valódi krízishelyzetekké. Ne helyezze előtérbe a saját igényeit, még ha ez nehezére esik is. Pár nap alatt újra egyensúlyba kerül és akkor már könnyebben fog menni az érdekérvényesítés.

Oroszlán 07.23-08.23.
Nyugtalannak és izgatottnak érzi magát. Sajnos mindez rányomja a bélyegét a terhelhetőségére. Hamar elfárad, és nem találja a következő lépéseket. Elakad minden olyan tevékenységben, mely komoly összpontosítást igényelne. Bolhából képes elefántot csinálni, holott ha jobban belegondolna, a probléma egyáltalán nem haladja meg a képességét, tehetségét, tapasztalatai segítségével is könnyedén megoldhatná.

Szűz 08.24-09.23.
Begyűrűzik a napjába a múlt. Egy régi félreértés vagy adóssága az élettel szemben újra aktuálissá válik. Ne meneküljön el a gond elől, tegyen azért, hogy az ügy végre lezáródjon. Tisztázza a korábbi vitáját egy őszinte beszélgetéssel, rendezze az adósságát még azelőtt, hogy élete részévé válna a lelkiismeret furdalás. Most készen áll arra, hogy elásva a csatabárdot az ellensége barát legyen, a megbocsátás ritka erény.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Könnyedén képes kezelni, sőt irányítani azokat az embereket, akikkel a mai napon kapcsolatba kerül. Nyugodt napok állnak a háta mögött, ennek köszönhetően a lelki egyensúlya helyreállt, mely jótékony hatással van a kisugárzására. Nyugodtan tekintsen vissza a múltjára és merítsen belőle erőt, energiát. Ha szabadjára engedi a gondolatait, új ötletek merülhetnek fel. Ne habozzon ezek megvalósításába fogni.

Skorpió 10.24-11.22.
Az élete egy nyugodtabb, konfliktusmentes szakaszához érkezett. Magabiztosság és tettvágy jellemzi a napját. Érdeklődve fog neki a napi teendőinek, mert úgy érzi, ami Önre vár, az közelebb viszi álmai megvalósításához. Keresse azon emberek társaságát, akik sokat jelentenek Önnek, fontosak voltak valaha. Ossza meg velük optimizmusát, ha valamelyik most bajban van, Ön erőt adhat neki a továbblépéshez.

Nyilas 11.23-12.21.
Elkerülik komolyabb viták, a kisebb nézeteltéréseket viszont könnyedén képes elsimítani. Ebből merítve erőt magabiztossá válik. Mindez új élményekkel is gazdagítja, az sem kizárt, új irányt szab az életének a mai napon tett felismerése. Engedje érlelődni az Önben megfogalmazódó gondolatokat, engedje szabadjára a fantáziáját. Bár még nincs itt az ideje a megvalósításnak, már az álmodozás is energiákkal tölti fel.

Bak 12.22-01.20.
Úgy fest, a csillagok segítik abban, hogy a rég áhított eredményeket végre elérje. Ne dőljön azonban hátra, addig üsse a vasat, amíg forró. Most kell egy kicsit jobban hajtania a sikert, mert elérhető közelségbe kerültek az álmai, vágyai. Ügyeljen azonban arra, hogy ne használja ki a környezetében élőket, ilyenkor ugyanis hajlamos önmagát előtérbe tolva elnyomni másokat és erőszakossá válni, ha nem állnak Ön mellé teljes vállszélességgel.

Vízöntő 01.21-02.19.
Még ha nehezére is esik, állást kell foglalnia bizonyos kényes kérdésekben. A most meghozott döntései érinteni fogják hosszú távú terveit is. Felvetődik pár váratlan probléma is, melyek leküzdése természetesen meghaladná az erejét és tudását, ha nem állnának Ön mögött. Sose feledkezzen meg arról, hogy a családjára mindig számíthat, ahogy vannak barátai is. És az sem kizárt, az igazi cél maga az út, melyet meg kell tennie.

Halak 02.20-03.20.
A mai napját bizonyos emberek igencsak kritikus szemmel fogják végigkísérni és értékelni. Tervezze meg a lépéseit és mérje fel azok hatását is. Gondosan kidolgozott napirendje mellett kisebb az esély, hogy a pánik és a kapkodás vegye át az irányítást Ön felett. Nem gyengeség, ha segítséget kér, vagy ha kap, azt elfogadja. Új ötletekkel gazdagodhat, ha nyitottan közeledik a környezetében élők felé.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-04-11

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite