2019. május 22., szerda - Júlia, Rita
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Végre visszatért a nyugalom az életébe

Napi horoszkóp: Végre visszatért a nyugalom az életébe


Ma Ön lehet a jóságos tündér, hisz remekül megy a konfliktusok elsimítása, a különböző álláspontok összefésülése - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Ma Ön lehet a jóságos tündér, hisz remekül megy a konfliktusok elsimítása, a különböző álláspontok összefésülése. Igazi diplomata, aki nyugalmat és megfontoltságot sugároz, így nem meglepő, ha vitázó felek keresik fel, tegyen közöttük rendet. Magánéletében ugyancsak hasznára lehet ez a lelki harmónia és magabiztosság, talán eljött az ideje, hogy a baráti körében is tiszta vizet öntsenek a pohárba.

Bika 04.21-05.21.
Fontosnak érzi a kapcsolatait, így elérkezettnek látja az idejét, hogy foglalkozzon kicsit a kérdéssel. Jó lenne tisztázni néhány régóta húzódó nézeteltérést a családon belül is. Erősítse meg a kötelékeket, melyek a barátaihoz fűzik. Azokat se hanyagolja el, melyek sokat ígérőek lehetnek hivatása szempontjából. Engedje el azonban azoknak a kezét, akik visszahúzzák és teherként nehezedik a vállára.


Ikrek 05.22-06.21.
A megérzései a mai napon jó tanácsadók lehetnek. Nyitott szívvel és lélekkel közeledik mások felé, így képes ráhangolódni a problémájukra. Ezzel nem csak nekik nyújthat segítséget, de a saját gondjait is más megvilágításba helyezve rá kell döbbennie, hogy nem az Ön élete van mélyponton. Ráébred arra, mit is szeretne valójában. Kis szerencsével olyan emberekkel is megismerkedhet, akik hosszú távon segítségére lehetnek.

Rák 06.22-07.22.
A mai napon egy nagyon előnyös megállapodást köthet. Nem csak Önnek származik haszna, ha nem tétovázik, de többen is profitálhatnak majd belőle. Ezt elsősorban annak köszönheti, hogy megnyerő stílusával és magabiztosságával lehengerli a környezetét. Használja ki a kedvező csillagállást és mutassa meg, Ön lehet az, akire mindig lehet számítani é a sikereit is megosztja másokkal. Ezzel saját maga előtt nyit meg új kapukat.

Oroszlán 07.23-08.23.
Nagy változás vár Önre. Az az érzelmi túlfűtöttség, mely most Önben tombol, új ismeretek megszerzésére ösztönzi. Elképzelhető, hogy az élete spirituális irányba indul el, olyan irányzatokkal ismerkedik meg, melyek teljesen új megvilágításba helyezik az átélt eseményeket. Végre értelmet lelnek a kudarcok és veszteségek és az elért eredmények is a helyükre kerülnek. Eljött az ideje annak is, hogy tisztázza, kik kísérhetik tovább az útján.

Szűz 08.24-09.23.
Egyensúlyba kerülve a külvilággal és önmagával, az érzelmi élete előtérbe kerül. Könnyedén talál partnereket terveihez, még a szokatlan ötletei is számos követőt vonzanak. Használja ki ezt a szerencsés időszakot, mely Ön előtt áll ahhoz, hogy önmagát előtérbe állítva saját érdekeit érvényre jutassa. Ha pedig új igények merülnének fel Önben, ne vesse el azokat, mert bár a megvalósításuk most nem lehetséges, azonban a későbbiekben még elérhetőek lesznek.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Különösen érzékeny és könnyen kijön a sodrából. Már a legkisebb ellentmondást is nehezen fogadja el és bombaként robban fel, ha nem fogadják el a véleményét. Ha nem képes uralkodni magán, könnyen szerezhet ellenségeket, melyek most nem a legrosszabbkor jönnek. Tervei megvalósításában olyan szakaszhoz érkezett, amikor segítségre szorul, de ezt ilyen hozzáállással nem fog megkapni. Fogja vissza magát és igyekezzen parancsolni az érzelmeinek.

Skorpió 10.24-11.22.
Nem szabad megfeledkeznie arról, hogy mások véleménye ugyanolyan helyes lehet, mint az Öné. A hozzáállását sokkal inkább tekintik provokatívnak, mintsem megalapozott, tényekkel alátámasztott véleménynek. Fontolja meg minden szavát, különösen baráti és családi körben, ellenkező esetben leghűségesebb társait veszítheti el. Engedje ki a fáradt gőzt valamilyen fizikai munkával vagy sporttal, semmint sértő, bántó szavakkal.

Nyilas 11.23-12.21.
Olyan feszült légkörben, mely most Ön körül uralkodik, különösen nagy jelentősége van a szavaknak. Ezért is fontos, hogy jól válassza meg azokat, és ha teheti, inkább vonuljon vissza és maradjon a háttérben. Lehessen Önre számítani, de ne akarja átvenni az irányítást. Olyan tevékenységekbe fogjon, melyek nem igényelnek segítséget egyedül is képes véghezvinni, mert a kisugárzásával most nem képes csapatot állítani maga köré.

Bak 12.22-01.20.
A mai napon az igazán fontos dolgokra összpontosíthat. Megszabadulhat az Önt régóta nyomasztó gondoktól, bár nem feltétlenül azáltal, hogy megoldódnak, de képes lesz felülemelkedni rajtuk. Új feladatokba fog, melyek lelkesedéssel és energiával töltik fel. Barátságos légkör uralkodik Ön körül és új segítőkre lelhet. Érzelmi élete is felvirágzik, ha párkapcsolatban él, felejthetetlen romantikus órákra számíthat.

Vízöntő 01.21-02.19.
Harmónia veszi Önt körül minden téren. Ezt elsősorban annak köszönheti, hogy belső békéjét meglelve magabiztos és határozott. Tombolnak ugyan Önben megmagyarázhatatlan érzelmek, de képes ezeken uralkodva tenni a dolgát és döntéseket hozni. Érdemes lenne néhány fontos kapcsolatának új lendületet adni. Keresse fel őket, és ha már régen is beszélgettek, folytassák ott, ahol egykoron abbahagyták. Az igazi barátságok sosem múlnak el.

Halak 02.20-03.20.
Végre visszatért a nyugalom az életébe. Bár nem fog egyik napról a másikra minden rendeződni, amik az elmúlt időszakban összekuszálódtak, de legalább a feszültség csökken. Rá fog arra is ébredni, hogy az elmúlt napok nézeteltérései nem feltétlenül voltak valóságosak, sokkal inkább okozta az a lelki válság, melyen átment. Ideje tehát ezeket tisztázni és ismét vállvetve menni az úton, melyen anno együtt elindultak.


Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-04-12

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite