2019. augusztus 18., - Ilona
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Szerencsés nap vár Önre, a siker sem fog elmaradni

Napi horoszkóp: Szerencsés nap vár Önre, a siker sem fog elmaradni

A mai napot akkor zárhatja sikeresen, ha a sorscsapásnak látszó kihívásokat lehetőségnek tekinti - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Újra képes tisztán átlátni az összefüggéseket és felmérni azokat a célokat, melyek valóban értékesek lehetnek az elkövetkező időkben. Fontos felismeréseket tesz, melyekre a későbbiekben alapozhat. Az Ön számára is meglepő módon családtagjai körében megértésre, sőt támogatásra talál. Ez kezdete lehet annak, hogy újra elmélyítsék a kapcsolataikat, melyek az elmúlt időben - idő hiányában - kissé megromlottak.

Bika 04.21-05.21.
Át kell gondolnia, merre haladjon tovább. Avassa be terveibe szűkebb családját és közösen továbbgondolva számos új ötlet merülhet fel. Ha mindannyian elmondhatják, amit gondolnak és összehangolják az elhangzottakat, közös elképzeléssé válhat mindaz, mely úgy indult, csak az Ön álma. Ezzel pedig segítőkre, társakra lelhet az útjához. Nem lesz zökkenőmentes, de a siker biztosra vehető, ha nem egyedül kell a csatákat megvívnia.


Ikrek 05.22-06.21.
Szerencsés nap vár Önre, a siker sem fog elmaradni. Tervezzen be nyugodtan nagyobb munkákat is a hétvégére, mert megvan a kellő lendület és kitartás ahhoz, hogy véghezvigye még akkor is, ha csak magára számíthat. Már megszokta, hogy a házimunka javarészt Önre hárul, így nem okoz meglepetést, ha nem számíthat a családjára. Bár máskor veszekedett emiatt, most csendesen beletörődik, de a jól végzett munka eredménye mindenért kárpótolja.

Rák 06.22-07.22.
Ha egy fontos beszélgetést halogatott, akkor elérkezett a nap, amikor megejtheti. Megtalálja a helyes szavakat és eléri, hogy a partnere is úgy lássa a felmerült problémát, ahogyan Ön. Ez nagyban megkönnyíti a dolgát, hisz egy közös kiindulópont már közelebb viheti Önöket egy olyan megoldáshoz, mely mindenki számára elfogadható. Ha nem is lesz végül eredményes a megbeszélés, de a népszerűsége mindenképpen növekedni fog.

Oroszlán 07.23-08.23.
Magánélete kiegyensúlyozott, békés hétvége előtt áll. Élvezze a jól megérdemelt pihenést és csak a legszükségesebb házimunkákat végezze el. Engedélyezzen magának pár szabad órát, melyet olyan tevékenységgel tölt el, mely kikapcsolja, feltölti energiával. Ha pedig váratlan meghívást kap, ne habozzon igent mondani, minden társaságnak a fénypontja lehet. Szívesen sütkérezik a népszerűségben, melyet most könnyedén elérhet.

Szűz 08.24-09.23.
Ha bevásárolni indul, ne kapkodja el. Nézelődjön kedvére, és ha úgy érzi, megtetszett Önnek valami - a családi költségvetésből pedig ki tudja gazdálkodni - ne habozzon, engedjen a csábításnak. Olyan régen lepte meg magát valamivel, miért ne tehetné ezt most meg? Az energiái kiapadhatatlannak tűnnek. De ne feledkezzen meg arról, Önnek is szüksége van pihenésre, nem használhatja ki a szervezetét.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Hajlamos az idegeskedésre, az Önt körülvevő atmoszféra pedig tanácstalanságról árulkodik. Ez megnehezíti a családtagok számára, hogy megtalálják Önnel a közös hangot. Ön egyre elégedetlenebb, ahogyan telik a nap, mert úgy érzi, magára maradt. Gondolja át, minek köszönheti a negatív kisugárzását, miből táplálkozik a bizonytalansága. Ha erre megtalálja a választ, a saját helyzetét könnyíti meg.

Skorpió 10.24-11.22.
Pár nyugodt nap mind az egészségének, mind a családi kötelékeknek előnyére válik. Bár kedvetlennek, erőtlennek érzi magát, szerencsére megértésre talál és segítséget is kap. Ha eddig nyugtalan és csapongó hangulatával rontotta a légkört, most a legjobbkor találta meg a belső békéjét. Új képességeket fedezhet fel önmagában, mellyel meglepi a családtagjait, barátait is. Talán ez új utakra tereli az életét.

Nyilas 11.23-12.21.
Ne legyen bánatos, csalódott, csak egyszerűen fogadja el, hogy ez nem az Ön napja. Nem halad a betervezett munkával és az idegessége egyre csak fokozódik. Ennek köszönhetően a családjában is nő a feszültség. Próbálja meg átértékelni a betervezett munkálatokat és hagyjon időt magának a pihenésre is. Ha energiái engedik, mozduljon ki a négy fal közül, menjen el sétálni, sportolni. Ez új energiákkal töltheti fel.

Bak 12.22-01.20.
Ne várjon nagy eredményeket a mai naptól. Ha a csillagok állását nézzük, már azt is sikernek könyvelheti el, ha megússza komolyabb háztartási baleset nélkül. Bizony, vannak olyan napok, amikor jobb lenne fel sem kelni, az Ön életében ez most egy ilyen szombat. Csak annyit tevékenykedjen, amennyi elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy a családi béke fennmaradjon, és utána engedjen meg magának pár pihenéssel töltött órát.

Vízöntő 01.21-02.19.
A mai napot akkor zárhatja sikeresen, ha a sorscsapásnak látszó kihívásokat lehetőségnek tekinti. Ne habozzon valami újat, mást, szokatlant kipróbálni, legyen az egy recept vagy akár egy új hobbi. Viták során ragaszkodjon az álláspontjához, de ez ne jelentse azt, hogy nem hallgatja meg a másik felet. A számos kellemetlenség, mellyel szembesülnie kellett, alaposan kimerítik, este vegyen egy forró fürdőt és bújjon korán az ágyba.

Halak 02.20-03.20.
A zavaros napok, melyeket maga mögött tudhat különösen sok energiáját emésztette fel. A hévégét aktív pihenéssel szeretné tölteni, azonban a családja ebben nem partner Ne engedje elbizonytalanítani magát, ragaszkodjon az elképzeléseihez. Ha máképp nem megy, legfeljebb egyedül teszi azt, amit szeretne. Fogadja el a meghívásokat, nézze át a programfüzeteket, biztos akad kedvére való esemény.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-04-13

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite