2019. április 20., szombat - Konrád, Tivadar
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Alapjában véve kiegyensúlyozott, békés nap vár Önre

Napi horoszkóp: Alapjában véve kiegyensúlyozott, békés nap vár Önre


Nem esik nehezére, hogy úgy érezze magát, mint egy szerelmes kiskamasz. Az ítélőképességét elvakítja a mély érzés, mely feltámadt Önben a partnere iránt - napi horoszkóp.

horoszkop01


Kos 03.21-04.20.
Nem jut dűlőre fontos kérdésekben, pedig várják Öntől a választ. Merüljön el a rutinmunkákba és ne keresse görcsösen a megoldásokat. Ami megoldhatatlannak látszik az egyik pillanatban, az egy óra múlva már csak nevetésre okot adó kérdés. Ne törekedjen mindenáron megegyezésre, ha nem elégedett, gondolkodjanak közösen tovább a lehetséges megoldáson. Ha pedig végképp elakadnak, ne erőltessék, hogy még ma dűlőre jussanak, aludjanak rá egyet.

Bika 04.21-05.21.
Nem éppen Ön a megbízhatóság mintaképe, ha az elmúlt hetek ígéreteit vesszük alapul. Épp arra készül, hogy ma is megszegje az adott szavát. Ez nem megszokott Öntől, és ideje lenne elgondolkodnia azon, miért vált ilyenné. Talán túl sokat vállal és ígér, vagy csak fáradtabb az átlagosnál. Az elmúlt időket nem teheti meg nem történtté, de a jövőre nézve fontos lenne mérlegelnie, mit vállalhat még el úgy, hogy azt valóban meg is teszi.


Ikrek 05.22-06.21.

Alapjában véve kiegyensúlyozott, békés nap vár Önre. Semmi kötelezettség, semmi kötöttség, szabadság és élvezetek. Tegye azt, amihez kedve van. Elhanyagolt hobbi, rég látott barátok vagy csak helyezze magát kényelembe egy jó könyv társaságában. Ez a nap az Öné, arról kell szólnia, ami az Ön feltöltődését szolgálja, Ne engedje, hogy a legkisebb nézeteltérés is elrontsa a kedvét vagy eltántorítsa a mára betervezett semmittevésétől.

Rák 06.22-07.22.
A felfokozott idegállapot nem jó tanácsadó. Ott is ellenséget lát az idegességtől és a belső nyugtalanságtól, ahol segítő jobbot nyújtanának Önnek. Ha képes lenne lazítani és kikapcsolódni, észrevenné az Önt körülvevő szépséget. Menjen el sétálni egy közeli erdőbe, parkba. Figyelje a madarak csiripelését, a természetben rejlő csodákat. Ha tovább enged elhatalmasodni magán a kimerültséget, az egészsége komoly károsodást szenvedhet.

Oroszlán 07.23-08.23.
Könnyen kerül vitába családi körön belül. Ön úgy érzi, sosem adnak igazat Önnek. Ne engedje, hogy ez az érzés elhatalmasodjon Önön, mert így valóban elérkezik az a pillanat, amikor nem is lehet Önnek igaza. A legkisebb nézeteltérést is képes heves veszekedésig fokozni, és ha az indulatai elragadják, megsértheti a vitapartnerét. Gondolja át nézeteit, álláspontját az adott kérdésben, mielőtt túl hevesen védené.

Szűz 08.24-09.23.
Még ha úgy is érzi, hogy készen áll a nagy beszélgetésre, csak akkor erőltesse, ha nyitott arra is, hogy nem az Ön véleménye fog érvényesülni. Úgy ugyanis nem számíthat megértésre, ha foggal-körömmel ragaszkodik a saját elképzeléseihez, és bár meghallgatja a másik felet is, az elhangzottakat elengedi a füle mellett. Legyen nyitott az eltérő véleményre is, csak így várhatja el a másik féltől, hogy Önt megértse.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Hagyja, hogy kihozzák a sodrából és sajnos hajlamos arra is, hogy meggondolatlanul vádaskodjon. Kiszaladnak a száján olyan szavak, melyeket azonnal megbán ugyan, de már jóvá csak nagyon nehezen teheti. Gyakoroljon önfegyelmet és számoljon el tízig, mielőtt a vita hevében bármit is mondana. Ha képtelen rendezni a gondolatait, ne hozzon fontos döntéseket, ezeket halassza el a következő hétre.

Skorpió 10.24-11.22.
Nehezen tudja felügyelet alatt tartani az érzéseit és az érzelmeit. Nem is gond ez egészen addig, amíg a hangulata jó, hisz ilyenkor kellemes beszélgetőpartner, megértő társ. De ha egy apróság miatt sértettnek érzi magát, könnyen elhagyják olyan szavak is a száját, melyeket azonnal meg is bán. Az igazi barátság kiállja az ilyen próbát is, de azért a bocsánatkéréssel ne fukarkodjon, ha azt szeretné, hogy a jövő héten is számíthasson a bizalmasaira.

Nyilas 11.23-12.21.
Ha a környezete úgy gondolja, kissé hisztis, érdemes elgondolkodnia azon, hogy igazuk van. Nem úgy alakul a nap, ahogyan azt Ön eltervezi és ez ingerültté, idegessé teszi. Pedig jól is sikerülhet az a program, amelyet a család többi tagja szervezett. Persze ehhez az is kell, hogy Ön felülemelkedjen önmagán és ne azon munkálkodjon, hogyan legyen ünneprontó. Azért, mert valami az Ön számára váratlan és felkészületlenül éri, még nem feltétlenül rossz és elutasítandó.

Bak 12.22-01.20.
Az ösztöneire hallgat, ami most jó tanácsadó. Persze nem ússza meg a mai napot sem veszekedés nélkül, de s kisebb feszültségeket remekül tudja kezelni. Figyeljen a kiadásaira, hajlamos lehet engedni a csábításnak és könnyelműen nagyobb bevásárlást eszközölni. Pedig a családi költségvetés most nem enged meg egy ilyen jellegű kiadást. Legyen megfontolt és türelmes, eljön annak is az ideje, hogy lazíthatnak a szigoron.

Vízöntő 01.21-02.19.
Nem esik nehezére, hogy úgy érezze magát, mint egy szerelmes kiskamasz. Az ítélőképességét elvakítja a mély érzés, mely feltámadt Önben a partnere iránt. Ne halmozza el őt a túlzott szeretetével. Nem tud mit kezdeni párja a hirtelen jött érzelmi hullámmal. Beszélgessenek, töltsenek el kettesben pár romantikus órát, hogy ő is újra lángra lobbanhasson. Kapcsolatuk újra a régi fényében ragyoghat.

Halak 02.20-03.20.
Ne várjon nagy csodákat a mai naptól. Hajlamos arra, hogy elhanyagolja a kötelezettségeit tologassa maga előtt és engedje a dolgokat a maguk útján járni. Nincs ezzel szerencsére semmi gond, hisz nem vár Önre halaszthatatlan házimunka, de törekedjen arra, hogy az idejét hasznosan töltse. A semmittevés nem pihenteti, este csak fáradtabbnak fogja érezni magát, ha semmi hasznosat nem csinál.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-04-14

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite