2019. április 25., csütörtök - Márk
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Nem feledkezett meg egy fontos ígéretéről?

Napi horoszkóp: Nem feledkezett meg egy fontos ígéretéről?


Most nem Ön szorul segítségre, sokkal inkább a környezetében élők tűnnek elveszettnek. Álljon melléjük, hisz volt és lesz idő, amikor Ön szorul támaszra - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Ma minden mindegy hangulatban ébred. Engedi, hogy az események sodorják magukkal, nem is akarja átvenni az irányítást. Ez egyrészről kellemes társsá teszi, hisz mindent elfogad, ahogy jön és megteszi, amit kérnek Öntől. De ha már a véleményét kérdezik, ez a hozzáállása határozatlanságnak tűnhet, mellyel meglepi a környezetében élőket. Ha nem áll a sarkára, ne csodálkozzon azon se, ha a nap végén úgy érzi, kihasználták.

Bika 04.21-05.21.
Nyugalomban, békében telik a napja. Mindez lehetővé teszi, hogy új képességeket ismerjen fel magában. Érezte Ön, hogy ott szunnyad Önben a tudásvágy, de nem tudta, milyen irányban induljon el ahhoz, hogy mindezt kibontakoztassa. Most végre felismeri az utat, mely sok kihívást tartogat, de egyúttal élményekben is gazdag lesz. A családtagjai részéről számíthat a támogatásukra és a megértésükre.


Ikrek 05.22-06.21.

Ez a nap nem az Öné. Küzdhet ellene, vagy csendesen beletörődik. Bárhogy dönt, komoly viharfelhők gyülekeznek a feje felett. Türelmetlen, feszült, ideges. Könnyen megsértődik, és hamar visszavág anélkül, hogy átgondolná szavai súlyát. Így viszont megbántja a környezetében élőket, akik érthető módon kerülik Önt. Egymaga kell megvívnia a csatáit, amely még fáradtabbá, elkeseredettebbé teszi. Siessen haza, vegyen egy forró fürdőt és bújjon mielőbb ágyba.

Rák 06.22-07.22.
Nem feledkezett meg egy fontos ígéretéről? Esetleg egy közelgő határidő? Ön eddig éppen azért volt kedvelt, mert bízhattak Önben, az adott szavában. Most azonban a szórakozottságának eshet áldozatául. Szedje össze a gondolatait, mert komoly hátrányok érhetik akkor, ha most nem teljesít az Öntől elvárt színvonalon. Érdemes lenne azon is elgondolkodnia, minek köszönheti azt, hogy ilyen nehezére esik az összpontosítás.

Oroszlán 07.23-08.23.
Szívesebben seperné a gondjait a szőnyeg alá, ahelyett, hogy megbeszélné. Ezzel viszont csak azt éri el, hogy Önben gyűlik a feszültség és a problémák sem oldódnak meg. Jobban tenné, ha erőt venne magán és elmondaná őszintén az érintetteknek, ami a szívét nyomja. Bár ezek igen kellemetlen percek lesznek, heves viták is kialakulhatnak, de végül elcsitul a vihar és tiszta lappal tudják ott folytatni, ahol korábban befejezték.

Szűz 08.24-09.23.
Mindenki érzi, hogy nem érti a tréfát, bizony bal lábbal kelt fel. Kerülik is Önt, ami csak azért jelent gondot, mert szüksége lenne segítségre. Nagy fába vágná a fejszéjét, érzi magában ehhez az erőt és az elszántságot, de egyedül nem fog menni és ezt Ön is tudja nagyon jól. Keresse meg a humorérzékét, ott lapul az Önben, csak egy kicsit meg kell erőltetnie magát. Ami energiát erre fordít, visszatérül a kapott támaszban.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
A mai napon kihasználhatja tehetségét és a képességeit. Új ötletekkel áll elő, ezekkel nagy népszerűségre ehet szert. Közelebb kerül álmai megvalósításához, mely energiával és lendülettel tölti el. Használja ki a csillagok kedvező állását és merjen egy nagyot előre lépni. Ha úgy érzi, valami szépre vágyik, engedjen meg magának ennyi kényeztetést. Ennyi jutalmat megérdemel az elmúlt hetek fáradozásaiért.

Skorpió 10.24-11.22.
Még a leghevesebb veszekedések során is képes lesz megőrizni a hideg fejét és a józanságát. Az indulatait szűk határok között tartja, és ezzel kivívja a barátai, ismerősei elismerését. Mert komoly nézeteltérések várnak Önre, ahol szükség lesz arra, hogy megalapozottan érveljen és ne az indulatai irányítsák. Kiállja a próbát és a megérdemelt jutalom se marad el. Otthonában béke és nyugalom honol, töltekezzen fel energiával.

Nyilas 11.23-12.21.
Könnyedén veszi az Ön előtt álló akadályokat. Arra kényszerítik, hogy azonnal döntsön, pedig Ön jobban szereti komolyan átgondolni a válaszait és előzetesen információkat begyűjteni. Mivel erre most nem lesz lehetősége, kénytelen a megérzéseire hallgatni. Nem fogják cserbenhagyni, bár még este sem biztos abban, hogy helyesen döntött. Az idő azonban Ön fogja igazolni, ne engedje, hogy elrontsa a hangulatát a sok gondolkodás.

Bak 12.22-01.20.
A mai nap remek lehetőséget kínál Önnek, hogy a tudását próbára tegye. A szerencse sem fogja cserbenhagyni. Így komoly elismerésre számíthat. Elmaradt feladataival is végre lesz ideje foglalkozni, így nyomasztó terhek kerülnek le a válláról. Használja ki a kedvező időszakot arra, hogy bizonyos kényes kérdéseket tisztáz a partnerével, családtagjaival. Most képes lesz kellő megértéssel és türelemmel mások véleményét is végighallgatni.

Vízöntő 01.21-02.19.
Kedvező időszak következik az életében, ha készen áll arra, hogy új ismeretségeket kössön. Szívesen beszélget az ismerősökkel a problémáikról és nem kizárt, hogy nyitottságának köszönhetően olyan emberek is Önhöz fordulnak tanácsért, akikkel eddig nem volt kapcsolata. Most nem Ön szorul segítségre, sokkal inkább a környezetében élők tűnnek elveszettnek. Álljon melléjük, hisz volt és lesz idő, amikor Ön szorul támaszra.

Halak 02.20-03.20.
Akár nehezebb feladatokat is könnyedén hajt végre, ha képes a gondolatait rendezni. Ugyanis rendelkezik kellő erővel, energiával, hogy amit a fejébe vesz, azt végre is hajtsa. Ha ehhez az kell, hogy embereket állítson maga mellé, könnyedén veszi ezt az akadályt is. Érzik Önön a környezetében élők, hogy szerencsés időszak áll Ön előtt, ezért aztán készséggel kísérik az útján. Magabiztossága azonban ne csapjon át nagyképűségbe, vékony határvonal választja el ezt a kettőt.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-04-15

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite