2019. június 20., csütörtök - Rafael
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: A siker titka a kommunikáció

Napi horoszkóp: A siker titka a kommunikáció

Minden olyan munkában sikerre számíthat, mely komoly szellemi munkát és nagy összpontosítást igényel - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Kissé zűrösen alakul a napja, de ez most kivételesen kifejezetten szórakoztatja. Nem engedi, hogy eluralkodjon Önön a pánikhangulat még akkor sem, amikor már reménytelennek tűnik, hogy bármit is képes lesz sikerrel véghezvinni. Úgy érzi, elérkezett annak is az ideje, hogy nagyobb feladatokba belevágjon. Mivel árad Önből a nyugalom és az elszántság, magabiztosság, hamar segítségre talál.

Bika 04.21-05.21.
Rendkívül fáradtnak, elesettnek érzi magát. Nehezen szánja rá magát arra, hogy bárminek is nekikezdjen. Sokkal szívesebben ücsörögne, és csak álmodozna. Ne is erőltesse, hogy komolyabb feladatokkal foglalkozzon, de aminek elérkezett a határideje, azokat mindenképpen vegye elő. Ha azokat képes pontosan végrehajtani, már fél siker. A másik fele a családjában vár Önre, ahol egy váratlan, de kellemes hírt osztanak meg Önnel.


Ikrek 05.22-06.21.
Csak a középpont. Ez az egyetlen elfogadható hely az Ön számára a mai napon. A csillagok segítik is abban, hogy a méltó helyén ne valljon kudarcot. Ha kell határozottan, de ha arra van szükség, hogy észrevétlenül, akkor úgy, de az Ön kezében van a kormány. Az Ön kezében futnak össze a szálak, amelyeket remekül kombinálva képes a saját érdekeit előbbre vinni. Ha váratlan meghívást kap, fogadja el bátran, remekül fogja érezni magát.

Rák 06.22-07.22.
Minden olyan munkában sikerre számíthat, mely komoly szellemi munkát és nagy összpontosítást igényel. Bár fizikailag is teljesen rendben van, mégis sokkal jobban élvezi, ha az agyát kell tornáztatnia és a testét pihentetheti. Megtalálja annak a módját, hogy akár a karosszékben ülve irányítsa úgy a dolgok menetét, ahogyan az Önnek a legmegfelelőbb. Arra azért ügyeljen, ne használjon ki másokat, mert hamar elveszítheti a segítséget, ha csak kritizál és nem dicsér.

Oroszlán 07.23-08.23.
Úgy érzi, egyensúlyban van végre mind lelkileg, mind szellemileg. Lehetősége nyílik, hogy néhány olyan ügyet is sikerre vigyen, melyekkel elakadt, mert elfogytak az ötletei. Használjon ki minden olyan lehetőséget, melyek közelebb vihetik céljai megvalósításához. Képes felismerni, kire támaszkodhat ebben, és kik azok, akik csak azért állnak Ön mellé, mert a sikereiből részesülni szeretnének.

Szűz 08.24-09.23.
Árad Önből a határozottság, a kiegyensúlyozottság és a magabiztosság. Ilyenkor mindig talál követőket, legyen is egy ötlete merész vagy reménytelennek tűnő, hisz aki Ön mellé áll úgy érzi, nem veszíthet egy ilyen elszánt vezető mellett. Használja ki okosan a most kínálkozó lehetőségeket. Diplomáciai érzéke nem hagyja cserben akkor sem, ha nem vihet mindenkit magával és vissza kell utasítania néhány embert.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Nagy népszerűségnek örvend és még ott is hamar megértésre talál, ahol nem is várná. Nyugodtan vágjon bele olyan elképzelésekbe, melyekhez segítségre lehet szüksége, mert gyorsan talál majd követőket. A siker szinte borítékolható olyankor, amikor Ön a helyén van. Hisz ilyenkor magával ragadó, lendületes és kifejezetten kellemes partner, akit érdemes követni, ha valaki úgy érzi, határozott irányításra van szüksége.

Skorpió 10.24-11.22.
Türelem, türelem és türelem. Csak ezt mondogassa magában. Mert ez a nap nem az Öné, ezt hamar észre is veszi, és egyre idegesebbé válik. Ne engedje, hogy ez az érzés eluralkodjon Önön, mert akkor kéz is a katasztrófa. Gondoljon arra, hogy volt már ilyen és akkor is elmúlt, így lesz ez most is. De nem mindegy, hogy mikor elindul kifelé a gödörből és számot vet a múlttal, milyen károkat hagy maga mögött. Ezért lenne fontos, hogy tűrjön, és ha teheti, vonuljon félre a világból.

Nyilas 11.23-12.21.
Ami nem megy, azt ne erőltesse. Egyedül most minden könnyebb, fogadja ezt el. Hiába is segítenének Önnek, ha nem képes átadni mindazt, ami a fejében jár. Ha pedig valami nem úgy alakul, ahogyan azt szeretné vagy elvárná, máris a plafonon van. Ezért aztán próbáljon meg félrevonulni és csendes magányában tevékenykedni. Bár nem fog olyan tempóban haladni, ahogyan szeretne, de legalább megmaradnak a barátok, ismerősök, tisztelők.

Bak 12.22-01.20.
Vajon valóban mindig más a hibás és Ön a tökéletes? Ugye, nem is kellett olyan sokat gondolkodni a válaszon. Akkor miért mindig másban keresi bajai okozóját? Ideje leülni és értékelni egy kicsit. Sok mindent elért, azt senki nem mondhatja, hogy csődtömeg, de bizony nem mindent, amit szeretett volna. Önmagában keresse annak az okát, miért nem halad olyan tempóban, ahogyan szeretné, ne másokat okoljon, csak így lehet eredményes.

Vízöntő 01.21-02.19.
A siker titka a kommunikáció. Ezt eddig is tudta, de a mai napon újra rá kell erre ébrednie. Nem az a lényeg, hogy mindig dicsérjen, sokkal fontosabb megtalálni az egyensúlyt az indokolt kritika és az időben legjobbkor elhangzó lelkesítő szavak között. Ez remekül fog menni a mai napon, így elsősorban olyan tevékenységeket tervezzen be, melyek igénylik a csapatmunkát, de legalábbis egyedül nem menne.

Halak 02.20-03.20.
Tűnjön egy helyzet bármilyen reménytelennek, Ön nem nyugszik addig, amíg nem hozza ki belőle a legjobbat, amivel mindenki elégedett lehet. Minden rosszban van valami jó, tartja a közmondás is, így aztán ennek így kell lennie. Hihetetlen, de képes valóban megtalálni azt a pillanatot, pontot, amikor a dolgok átfordíthatóak és új irányba terelhetőek. Ne csodálkozzon, ha keresik a társaságát, tanácsért fordulnak Önhöz.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-04-17

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite