2019. április 24., szerda - György
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Közkedvelt személyiség lesz a mai napon

Napi horoszkóp: Közkedvelt személyiség lesz a mai napon


Ha azon gondolkodik egy ideje, hogy tovább képezné magát, eljött az ideje, hogy böngészni kezdje a kínálatot - napi horoszkóp.

horoszkop01


Kos 03.21-04.20.
A lelkesedés és határozottság, ahogyan a mai napot kezdi, irigylésre méltó. Ha sikerül estig kitartania, eredménye napot és egyúttal hetet zárhat. Könnyen talál segítséget, ha kér, de attól sem retten meg, ha egyedül kell valamit megvalósítania. Ne fukarkodjon a dicséretekkel, de legyen kellően kritikus annak érdekében, hogy a siker ne maradjon el. Készüljön fel a hétvégére, már most tervezze meg, hogyan fogják eltölteni.

Bika 04.21-05.21.
Ha azon gondolkodik egy ideje, hogy tovább képezné magát, eljött az ideje, hogy böngészni kezdje a kínálatot. Lehet, hogy csak új kihívást keres ebben, de az sem kizárt, hogy ezzel adhat új irányt az életének. Hallgasson a megérzéseire akkor, amikor az ajánlatokat nézegeti, a belső hangok ösztönösen tudják kiválasztani azt az utat, amelyen el kell indulnia ahhoz, hogy az egyensúlyát megőrizhesse.


Ikrek 05.22-06.21.

Használja ki a kapcsolatai által adódó lehetőségeket. A mai világban e nélkül már nehéz érvényesülni. Ahogyan Ön is szívesen segít, ha módjában áll, ne csodálkozzon azon, ha mások is így gondolkodnak. Ne szégyellje, ha segítségre szorul, egyedül nehezen boldogulna, ahogyan mások is ugyanígy érzik. Eljön az idő, amikor készséggel fogja viszonozni, mert megteheti. De ahhoz az kell, hogy most merjen lépni és kérni.

Rák 06.22-07.22.
Egy ideje foglalkoztatja egy bizonyos téma, de eddig nem volt lehetősége alaposabban utánajárni. Most végre sikerül egy kis szabad időhöz jutnia, vegye hát elő ezt a gondolatot és mélyedjen el benne. Nem feltétlenül lesz hasznára, ha a szakmai életét nézzük, de egy új életszemlélet más módon is megváltoztathatja, jobbá teheti az életét. Nem elvesztegetett idő tehát, amit most erre fordít.

Oroszlán 07.23-08.23.
Megbecsülést és elismerést hozhat az életébe az a hatékonyság, amellyel a mai napon tevékenykedik. Nagy lépésekkel halad előre azon az úton, melyet kitűzött maga elé és új ötletek is felvetődnek Önben arról, hogyan is gyorsíthatná meg az a folyamatot, melynek végén várja a siker. Lépjen bátran a tettek mezejére, különösen akkor, ha váratlanul segítség is érkezik. Ne legyen bizalmatlan, nincs rá oka.

Szűz 08.24-09.23.
Bátran vállalkozzon fontos megbeszélésekre, és a régóta halogatott kínos témákat is előveheti újra. Beleérző képessége, mellyel nyit a környezetében élők felé, átsegíti a nehéz pillanatokon és megnyitja a másik fél szívét és értelmét. Így tisztázódhat néhány olyan kérdés, melyek megmérgezték barátaival a viszonyát, de a családon belül is helyre állhat a béke, melyet már annyira áhított. A lelke egyensúlyáért ma nagy lépéseket tesz meg.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
A szokottnál óvatosabb, ha fontos megbeszélésekről van szó. Nem is baj, mert bizony nem kizárt, hogy csak így kerülheti el a buktatókat. De még így is sugárzik Önből a magabiztosság és a függetlenség. Készüljön fel minden fontos tárgyalására, beszélgetésére, hogy mindebből ne veszítsen. Fellépésének legféltettebb titka, hogy mindig alaposan utánanéz az adott témának, így szinte lehetetlen behúzni Önt a csőbe.

Skorpió 10.24-11.22.
Élvezze a nap minden percét, így kellemes meglepetésekben lehet része. Általában hajlamos észrevétlenül átsiklani egy-egy szép pillanat felett anélkül, hogy élvezné. Ne engedje, hogy a mai napon ez előfordulhasson. Keresnie sem kell, csak észrevenni. Hagyja otthon a kimért modorát, diplomáciai képességére sem lesz most szüksége. Ha nyitott, nem fogják elkerülni az olyan élmények, melyek hosszú távon is az élete részei maradnak.

Nyilas 11.23-12.21.
Bár azt érzi, a felmerülő ötletek nem kivitelezhetőek, de ne adja fel ilyen könnyen. Vonja be a környezetében élőket is, így a megvalósításhoz számos segítséget kaphat és akár olyan megközelítésbe is kerülhet, és máris a reménytelennek tűnő ügy sikeresre fordul. Keresse a lehetőséget arra, hogy beszélgessen távoli rokonaival, régen felhívott barátaival. Ott folytatják, ahol abbahagyták anno és ez kellemes érzésekkel tölti el.

Bak 12.22-01.20.
Rendkívül találékony és a fantáziája dolgozik. E különösen akkor szerencsés, ha az Önre váró feladatok ötletességet igényelnek. Egy kis merészséggel párosítva mindezt komoly eredményeket érhet el. Fizikailag azonban sajnos nincs a csúcson. Talán csak valóban a tavaszi fáradtság lett úrrá Önön, de figyelje a jeleket, ha mégsem sikerülne a hétvégén kipihennie magát, ne halogassa tovább az orvosa felkeresését.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ne engedjen veszni egy kósza gondolatot. Ha most nem is lát arra lehetőséget, hogy kivitelezze, készítsen jegyzetet, adott pillanatban jó lesz majd ahhoz nyúlni. A felesleges energiáit kösse le testmozgással, semmiképpen ne engedje, hogy belső feszültséggé alakuljon át. Engedjen szabad utat az érzéseinek, mondja el őszintén a szűkebb családjának, ha gondok nyomasztják. Megértéssel fogadják, és hasznos tanácsokat kaphat.

Halak 02.20-03.20.
Közkedvelt személyiség lesz a mai napon. Még ismeretlenek körében is híre terjed a képességeinek, tehetségének. Meglepő telefonhívás vagy elektronikus levél formájában szembesül azzal a ténnyel, hogy az életében már letett valamit az asztalra. Legyen büszke a teljesítményére és adjon erőt a folytatáshoz. Ha most türelemmel kivár, hamarosan learathatja a jól megérdemelt munka teremtette babérokat.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-04-19

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite