2019. május 27., hétfő - Hella
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Kavarognak az érzelmek és hangulatok Önben a mai napon

Napi horoszkóp: Kavarognak az érzelmek és hangulatok Önben a mai napon

A mai napot akkor zárhatja sikeresen, ha a sorscsapásnak látszó kihívásokat lehetőségnek tekinti - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Kavarognak az érzelmek és hangulatok Önben a mai napon. Ön sem tudja az okát, miért levert, komor. Bizonytalan és kedvetlen. Mindezt csak akkor lesz képes leküzdeni, ha eldönti, tulajdonképpen mit is akar. Ha egész nap borongós gondolatainak adja át magát, és végigtelefonálja a barátait, rokonait, sem jut közelebb a megoldáshoz. Inkább tisztázza önmagában a gondjait, mielőtt valamennyi ismerősét az őrületbe kergetné.

Bika 04.21-05.21.
A mai napon nagyon élénk, dinamikus és határozott. Éljen a nap nyújtotta lehetőségekkel. Ezúttal képes lesz rá, hogy megküzdjön azokkal a feladatokkal is, melyeket gyűlöl. Végére jár a régóta halogatott munkáinak és estére elégedett fáradtság lesz úrrá Önön. Élvezze a nyugalmat, mely megszállja az otthonát, és ha váratlanul meghívást kap, ne szégyellje visszautasítani, úgysem lenne jó társaság.


Ikrek 05.22-06.21.

Már az előjelekben sem lehet bízni. A mai nap ígéretesen indul, úgy látszik, semmi sem áll majd az útjában annak, hogy leküzdje az Önre váró akadályokat. De hamar elakad és így már a kedve is köddé válik. Már-már odáig jut, hogy félbehagyva mindent, elmenekül otthonról. Ne tegye, kérjen a családtagoktól segítséget. Ahogy sikerül átlendülnie a holtponton, újra remekül érzi magát és végül elégedett lehet a teljesítményével.

Rák 06.22-07.22.
Ha egy fontos beszélgetést halogatott, akkor elérkezett a nap, amikor megejtheti. Megtalálja a helyes szavakat és eléri, hogy a partnere is úgy lássa a felmerült problémát, ahogyan Ön. Ez nagyban megkönnyíti a dolgát, hisz egy közös kiindulópont már közelebb viheti Önöket egy olyan megoldáshoz, mely mindenki számára elfogadható. Ha nem is lesz végül eredményes a megbeszélés, de a népszerűsége mindenképpen növekedni fog.

Oroszlán 07.23-08.23.
Váratlan fordulat következik be az életében. Ne kergessen azonban illúziókat, próbálja meg az új helyzetet - amennyire csak lehetséges - felmérni. Ha reálisan ítéli meg a lehetőségeit, rádöbben, hogy ebben a helyzetben sem kell feladni, nem reménytelen. Maradjon tárgyilagos akkor is, ha úgy érzi, erre semmi oka nincs. Este partnerével kellemes élményben lesz része, adja át magát teljesen a kikapcsolódásnak és a felhőtlen perceknek.

Szűz 08.24-09.23.
Ne engedjen a mai napon új embereket a közelébe férkőzni. Aki nem ismeri Önt, nem fogja bírni a szeszélyeit és a hangulatváltozásait. De közeli ismerősei, különösen barátai ma bármit kérhetnek Öntől, készséggel áll a rendelkezésükre. Végső elhatározásra jut egy Önt régóta gyötrő kérdésben is, ebben segítségére sietett a partnere, aki megérezte, hogy most nagy szüksége van Önnek a támaszra.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Önmaga sem érti, minek köszönheti ezeket a hangulatváltozásokat, melyek a hatalmukba kerítik. Legszívesebben visszavonulna egy időre, de ezt csak akkor engedheti meg magának, ha nincs elmaradva a munkáival. Sokat segítene azonban, ha ki tudná beszélni az érzéseit valamelyik bizalmas barátjával, de az is, ha magában meditálna bármely olyan érzéséről vagy megnyilvánulásáról, amit szívesebben tartana titokban. Ha szembesül velük, meglátja, nem is annyira szörnyűek, mint gondolná.

Skorpió 10.24-11.22.
Az Önre nehezedő nyomás enyhül végre, szinte felszabadul ettől az érzéstől. A terheket a háta mögött hagyva végre szabadon fellélegezhet, kiegyenesedhet és kedvére sétálhat. Ez megnyugtatja, felszabadítja. Jó volna, ha ismét rátalálna a régi önmagára, ha meg tudná találni újra a közös nevezőt a barátaival, az ismerőseivel. Mindnyájan örülnek majd az Önben lezajlott kedvező változásnak.

Nyilas 11.23-12.21.
Vegyen egy mély lélegzetet és lazítson. Ne hajszolja túl magát, a házimunka biztosan nem fog elszaladni. Érdemes lenne azonban egy kicsit elmerengeni azon, amit eddig elért és megfejteni annak titkát, ha valahol kudarcot vallott. Eközben arra is rádöbben, hogy az utóbbi időben elhanyagolta a családját, és ezzel sokkal többet veszített, mint amennyit nyert azzal, hogy sikeresnek tartják.

Bak 12.22-01.20.
Meg fog bizonyosodni arról, hogy mit számít, ha valaki mosolyog. Mindenki Önnel akar beszédbe elegyedni, már a bevásárlás sem zajlik le olyan gyorsan, ahogyan azt Ön megszokta. Mintha valami varázserőt sugározna szét mindenüvé a kedélyességével. Őrizze meg ezt a vidám, kiegyensúlyozott énjét egész nap. Bátran lepje meg magát valami széppel vagy finommal. A családját is elkápráztathatja akár egy új recepttel, de azzal i, hogy végre arra is tud időt szakítani, hogy meghallgassa a gondjaikat.

Vízöntő 01.21-02.19.
A mai napot akkor zárhatja sikeresen, ha a sorscsapásnak látszó kihívásokat lehetőségnek tekinti. Ne habozzon valami újat, mást, szokatlant kipróbálni, legyen az egy recept vagy akár egy új hobbi. Viták során ragaszkodjon az álláspontjához, de ez ne jelentse azt, hogy nem hallgatja meg a másik felet. A számos kellemetlenség, mellyel szembesülnie kellett, alaposan kimerítik, este vegyen egy forró fürdőt és bújjon korán az ágyba.

Halak 02.20-03.20.
Nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak látszik, pedig valóságos érzelmi vihar dúl a lelkében, a szívében. Próbáljon meg rájönni, hogyan lehetne lecsillapítani a kedélyállapotát. A közeljövőben szokatlan kikapcsolódásra lenne szüksége leginkább szüksége, hát ne bújjon ki mondvacsinált ürügyekkel a meghívások elől. Nyugodt szívvel mozduljon ki hazulról még akkor is, ha a partnere nem tart Önnel, megérdemel egy kis lazítást.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-04-20

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite