2019. július 17., szerda - Endre, Elek
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Használja ki a színes egyéniségét arra, hogy új ismeretségekre tegyen szert

Napi horoszkóp: Használja ki a színes egyéniségét arra, hogy új ismeretségekre tegyen szert

Ahhoz, hogy a mai napon eredményeket érjen el, szüksége lesz a szervezőképességére. Csak akkor valósíthatja meg az elképzeléseit, ha képes társakat maga mellé állítani - napi horoszkóp.

horoszkop01


Kos 03.21-04.20.
A mai napon arra kell elsősorban hangsúlyt fektetnie, hogy elássa a csatabárdot. Keresse fel azokat a barátait, rokonait, akikkel valamilyen nézeteltérés miatt nem beszél egy ideje. Meglátja, sokkal könnyebb a békülés, mint a harag fenntartása. És ráadásul ez a hangulatára is pozitív hatással lesz. A beszélgetések bebizonyítják, hogy a szeretet sokkal mélyebben gyökerezik Önökben, minthogy egy apró vita ennek véget vethetne.

Bika 04.21-05.21.
Eljött az ideje, hogy a hosszabb távra szóló terveit felülvizsgálja, értékelje az eddig megtett utat. Egyúttal azon is érdemes elgondolkodnia, mely kapcsolatokba érdemes továbbra is hinnie és melyek azok, amiket csak az egyoldalú érdekek tartanak fenn. Nehéz döntéseket kell meghoznia, de ez most könnyebben megy, mert képes tisztán átlátni a helyzetet és mérlegelni azt, valóban kap-e annyit, amennyit Ön tud nyújtani.


Ikrek 05.22-06.21.

Az elkövetkező napok megnyugvást hoznak az életébe. A kívánt békesség megszállja az otthonát, környezetét. Használja ki ezt az időszakot arra, hogy mérleget készít. Nagy tervekkel vágott neki az évnek, lassan négy hónap telt el, tehát jelentős utat kellett már bejárnia. Bizony vannak olyan fogadalmak, melyekből még semmit nem valósított meg. Érdemes fontossági sorrendet felállítania, ha év végén elégedett szeretne lenni a teljesítményével.

Rák 06.22-07.22.
Ahhoz, hogy a mai napon eredményeket érjen el, szüksége lesz a szervezőképességére. Csak akkor valósíthatja meg az elképzeléseit, ha képes társakat maga mellé állítani. Mindez az önértékelésére is pozitív hatással lehet. A környezetében élők felismerik Önben a vezető erőt és a kiegyensúlyozottságot, így ne csodálkozzon, ha könnyedén talál követőket és még azt is eléri, hogy különböző személyiségek békében megférnek egymás mellett.

Oroszlán 07.23-08.23.
Ezen a napon ne térjen ki az elől, hogy régebbi problémákat újra átbeszéljenek. Képesek lesznek arra, hogy a beszélgetés során meghallgassák egymást és végre közös nevezőre jussanak. Nem lesz egyszerű, hisz a gondok sokkal mélyebben gyökereznek, mint gondolná, de ha meghallgatásra talál, képes lesz Ön is nyitottan fogadni más véleményeket. Tegye meg Ön az első lépést, hogy végre megtalálhassa a belső békéjét.

Szűz 08.24-09.23.
A mai napon képes lesz felülemelkedni a saját gondjain és a környezetében élők érdekeinek alárendelni magát. Érdeklődéssel fordul mások problémái felé és készen áll arra, hogy megoldásokat kínáljon. Ennek köszönhetően komoly viták döntőbírójává válhat. Fontos azonban, hogy csak úgy mondjon ítéletet, ha valamennyi információ birtokában van. Ellenkező esetben ugyanis egy rossz döntéssel komoly kapcsolatokat veszíthet el.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
A mai napon ne akarjon pontot tenni az ügyeire. Az ítélőképességét megzavarják a csillagok, így képtelen átlátni a helyzetet és reálisan értékelni. Míg máskor éppen a józanságáért tisztelik, a mostani viselkedése ennek éppen az ellenkezője, zavart kelt maga körül azzal, hogy nem tud dönteni. Ne erőltesse hát, próbáljon meg haladékot nyerni. Nehezére esik elfogadni ezt a szituációt, de békéljen meg a helyzettel, ha nem akar ellenségeket szerezni.

Skorpió 10.24-11.22.
Próbálja meg a színes egyéniségét a mai napon kamatoztatni. Ezzel kellemesen meglepheti a környezetében élőket és az ellenségeit is megzavarhatja. Egyedi látásmódjával új ismeretségek esetén azt a benyomást keltheti, hogy felületes és flegma, de közeli ismerősei, barátai meglátják azt a csillogást, mely annyira jellemző Önre, ha engedik kibontakozni, Ne riassza meg az sem, ha a családjában kisebb viszályt szít a viselkedése, csak adja önmagát.

Nyilas 11.23-12.21.
Még akkor is, ha Ön egy kiegyensúlyozott ember, ne lepődjön meg, ha az érzelmei átveszik az irányítást Ön felett. Ez ugyan a külvilág felé úgy csapódik le, mintha hangulatember lenne, mégis képes lesz arra, hogy magával ragadja a környezetében élőket. Arra azért ügyeljen, hogy ne sértse meg mások érzéseit azáltal, hogy túl őszintén mondja ki a véleményét. Csomagolja be a mondanivalóját szép szavakba, így a hatás sem marad el.

Bak 12.22-01.20.
Kerülje a hirtelen döntéseket és reakciókat. Jelenleg ugyanis hajlamos lehet arra, hogy elhamarkodottan ítélkezzen, és meggondolatlan döntéseket hozzon. Nem látja át a problémát teljes mélységében, felületesen szemlélve pedig könnyen vonhat le téves következtetéseket. Később nem lesz lehetősége a felelősséget másra hárítani, vállalnia kell a következményeket, így mindenki jobban jár, ha most inkább csendben marad.

Vízöntő 01.21-02.19.
Használja ki a színes egyéniségét arra, hogy új ismeretségekre tegyen szert. A mai napon ugyanis nyitott az új kapcsolatokra, szívesen mozog olyan környezetben, ahol nem ismerik. Engedje, hogy a valódi énje érvényre jusson és olyan új embereket ismerjen meg, akik a jövőben komoly segítségére lehetnek. A családjának is képes új oldaláról bemutatkozni, mellyel egyúttal nagy népszerűséget is arat.

Halak 02.20-03.20.
Bár fizikailag nem érzi tökéletesen magát, a szellemi munka most könnyedén megy. Ezért inkább most ne erőltesse meg magát testileg, próbáljon meg nagyobb hangsúlyt fektetni arra, hogy a gondolatait rendezi. Tervezze meg minden lépését, hogy elkerülje a felesleges megterhelést. Amennyiben pár napon belül nem múlik a fáradtság, keresse fel a háziorvosát, mert az már nem magyarázható a tavasszal.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-04-22

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite