2019. július 24., szerda - Kinga, Kincső
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Nagy figyelemre számíthat, ha kimozdul az otthonából

Napi horoszkóp: Nagy figyelemre számíthat, ha kimozdul az otthonából


Találja meg az egyensúlyt a saját és a környezete érdekei között. Adja vissza azt, amit kapott, hogy ne érezzék úgy az Önt körülvevők, hogy kihasználja őket - napi horoszkóp.

horoszkop

 

Kos 03.21-04.20.
Ha nem úgy alakul a délelőttje, ahogyan azt eltervezte, még nincs oka az elkeseredésre. A délután kárpótolja mindazért, amit a délelőtti csalódás okoz. Gondoljon arra, kit lephetne meg egy váratlan telefonhívással vagy látogatással. Egy kellemes beszélgetés és máris újra úgy érzi, kerek a világ. Az idő egyébként arra is választ fog adni, miért is alakult úgy a nap, ahogyan azt Ön egyáltalán nem szerette volna.

Bika 04.21-05.21.
A mai napon végre szabad utat adhat a tehetségének és a képességeinek. A környezetében élők is elismerik a tudását, mellyel egyúttal elismertséget is szerez magának. Az ötletei könnyen kivitelezhetőek és hatékonyak, így nem csoda, ha nem marad egyedül a megvalósításukban. Hamar kisebb tábor alakul ki Ön körül, melynek köszönhetően még eredményesebben tevékenykedhet és könyvelhet el sikereket.


Ikrek 05.22-06.21.
Minden követ megmozgat annak érdekében, hogy érvényre jutassa az igényeit. Ezzel egyrészt elérheti, hogy vezetővé váljon, de új ellenségeket is szerezhet, ha túlzottan előtérbe kíván kerülni. Találja meg az egyensúlyt a saját és a környezete érdekei között. Adja vissza azt, amit kapott, hogy ne érezzék úgy az Önt körülvevők, hogy kihasználja őket. Bár fárasztónak találhatja, hogy több fronton kell helyt állnia, de kifizetődő.

Rák 06.22-07.22.
Tele van energiával, ne hagyja ezt veszni. Csak Önön múlik, hogy ez a nap kellemesen és eredményesen telik, vagy még este is azon gondolkodik, milyen lehetőségeket hagyott elveszni. Ha úgy érzi, a hivatalos ügyek nem fárasztják le kellően, nyugodtan szervezzen privát programot estére. Ha vendégeket hív, kiváló háziasszonyként vizsgázhat, ha pedig kimozdulna otthonából, remekül szórakozhat.

Oroszlán 07.23-08.23.
Úgy érzi, sokkal többre lenne képes, mint amit elvárnak Öntől. Éppen ezért keresse azokat a lehetőségeket, ahol bizonyíthat. Továbbképzés vagy komoly szervezést igénylő feladat, minden helyzetben megállja a helyét a mai napon. Az új kihívásokat könnyedén küzdi le és ezzel nagy népszerűségre tehet szert. Élvezze a sikert, melyet elér, régen volt része ilyen elismerésben. Ünnepeljen a családjával.

Szűz 08.24-09.23.
Ügyeljen arra, hogy ne nyomja el a környezetében élőket a túlzott tettvágyával ás lendületével. Nem mindenki lesz képes lépést tartani Önnel, ami nem meglepő. Míg Önt hajtja a személyes érvényesülés vágya és szomjazza a sikert, addig ez nem mondható el azokról, akiktől segítséget remél. Éppen ezért legyen belátóbb és elnézőbb, ha ellentmondanak Önnek, vagy nem állnak Ön mellé teljes erőbedobással.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Új oldalát mutatja meg a környezetének. Ha eddig magányos harcosként kívánt sikereket elérni, ne rettentse meg, ha hirtelen segítőkre talál. Ezzel a lépésével új távlatok nyílhatnak meg Ön előtt és a végeredmény is elérhető közelségbe kerül. Mindez nem fogja az Ön érdemeit csökkenteni, éppen ellenkezőleg. Bizonyítékot szolgáltat arra, hogy sokkal több rejlik Önben, mint azt önmagáról képzelte volna.

Skorpió 10.24-11.22.
Nagy öröm érheti, ha képes észrevenni az apró csodákat. Hajlamos ugyanis arra, hogy ott keresse a boldogságot, ahol távol áll Öntől. Rossz úton indult el, de ez a mai napon megváltozhat. Rátalál a saját útjára, arra, amelyik meghozza a régóta áhított sikerélményeket. Mindehhez azonban az kell, hogy nyitott szemmel és szívvel közeledjen a környezete felé és ne keresse a szerencséjét, csak engedje, hogy rátaláljon Önre.

Nyilas 11.23-12.21.
A legtöbb ember a mai napon szívesen tartózkodik a közelében, mely nagy örömmel tölti el. Nagy eredményekre képes, ha engedi, hogy segítsenek Önnek és hallgat a tanácsokra. Mivel képes az ellenérzéseit félretenni és nem a rossz szándékot keresi a szavak mögött, így a siker sem marad el. Érdemes lenne átgondolnia, valóban ártó szándékkal közelednek-e Ön felé, vagy a segítség, melyet kap, önzetlen.

Bak 12.22-01.20.
Szedje össze végre a bátorságát és lépjen a tettek mezejére. A csillagok állása a mai napon garantálják a sikert. Ezzel új irányba terelheti az életét, a hosszú távú céljai pedig elérhető közelségbe kerülhetnek. Ne legyen fukar, ha segítséget kapna, a dicsérő szavak lelkesítően hatnak és biztosítják azt, hogy akkor is kitartanak Ön mellett a társak, amikor az eredmények esetleg elmaradnak.

Vízöntő 01.21-02.19.
Nagy figyelemre számíthat, ha kimozdul az otthonából. Ennek köszönhetően a magabiztossága és önbizalma helyreáll. Használja ki az alkalmat arra, hogy kimondja azt, ami nyomasztja. Most képes úgy megfogazni, hogy ezzel nem bánt meg másokat, illetve érthetően tudja megfogalmazni azt, ami még Önben sem tisztázódott le igazán. Azzal, hogy beszél róla, máris tisztul a kép és még az sem kizárt, hogy rájön, amit Ön problémának gondolt, nem is az.

Halak 02.20-03.20.
Az a mód, ahogyan az emberekkel a mai napon bánik, hosszú távon meghozza a gyümölcsét. Ha komolyabb feladatokat tűzött ki maga elé, segítségre találhat. Ráadásul onnan érkezhet váratlanul, ahonnan nem is számolt vele. Ne éljen vissza a hirtelen nyert bizalommal, inkább gondolkodjon el azon, hogyan hasznosíthatná ezt hosszútávon. Ha most képes okosan bánni az új társakkal, akár barátság is kialakulhat az ismeretségből.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-04-23

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite