2019. március 26., kedd - Irén
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Nehéz nap vár Önre, az sem kizárt, hogy utazni kényszerül

Napi horoszkóp: Nehéz nap vár Önre, az sem kizárt, hogy utazni kényszerül

Leginkább szellemi kihívásoknak kell megfelelnie a mai napon, melyet a környezete támaszt, de teszi ezt szinte az Ön számára észrevétlenül - napi horoszkóp.

horoszkop01


Kos 03.21-04.20.

A mai napon kifejezetten záporoznak az ötletek Önből. A titok abban rejlik, hogy képes pillanatok alatt felmérni a lehetőségeket és mérlegelni a végkifejletet, amely aztán újabb felvetések formájában szárnyal tovább. A megérzései szintén segítik abban, hogy reálisan lássa a helyzetet. Amennyiben szívesen merül el művészeti tevékenységek gyakorlásában, a múzsa most a közelében tartózkodik.

Bika 04.21-05.21.
Ne titkolja el a környezetében élők elől, mire is vágyik igazán. A kisugárzásának köszönhetően ugyanis a mai napon senki nem lesz képes nemet mondani. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy megértő és képes felvenni a környezete rezgéseit, így hamar másra hangolódni. A megfelelő szavak megtalálása pedig innentől nem lehet akadály, máris lesik a kívánságait. Azonban ne éljen vissza azzal, hogy elragadó stílusával szinte bármit elérhet.


Ikrek 05.22-06.21.
Ha valaki képes lehet a feszültségeket elsimítani, az csakis Ön lehet. Ugyanis csillagok segítik abban, hogy megtalálja a nézeteltérés alapját, pedig az nem is ott keresendő, ahol mindenki más próbálja. Ön azonban pillanatok alatt átlátja a helyzetet és a megfelelő kérdések feltevésével ezt fel is tárja a vitázó felek előtt is. Nem csoda, ha hálával gondolnak Önre, hisz ha Ön nem segít, nem tudták volna ezt az ellentétet tisztázni.

Rák 06.22-07.22.
Leginkább szellemi kihívásoknak kell megfelelnie a mai napon, melyet a környezete támaszt, de teszi ezt szinte az Ön számára észrevétlenül. Az elméje tiszta és nyitott minden új előtt, így fel sem tűnik, hogy akár meglepő válaszokat is adhat egy-egy kérdésre. Azonban mindezt tegye úgy, hogy mások számára is érthetően fogalmaz, ugyanis közel sem biztos, hogy képesek lesznek fél szavakból megérteni Önt.

Oroszlán 07.23-08.23.
A mai nap különösen alkalmas lesz arra, hogy a régebbi nézeteltéréseit tisztázzák a rokonságon belül. Érzi, hogy a nyílt és őszinte beszélgetés most meghozhatja a rég áhított békét, ezért ne engedje, hogy tisztázatlanul maradjanak a kérdések. Különösen akkor érezheti eredményesnek magát, ha olyan témákat vet fel, melyeket eddig túl kényesnek vagy személyesnek tartott eddig. A baráti körében azonban fogalmazzon óvatosan.

Szűz 08.24-09.23.
Az unalom szó ismeretlen az Ön számára, de a mai nap eseményben gazdagsága minden elképzelését felülmúlja. Nem is tudja, melyik tennivalójával kezdjen, és hol folytassa. Mielőtt végképp eluralkodna a káosz és a kapkodás venné át a hatalmat Ön felett, üljön le és írjon egy listát a teendőiről. Rangsorolja azokat aszerint, ahogyan egymásra épülnek. Ha tisztázza a folyamatokat, rá fog döbbenni, hogy sorban haladva az egyik megoldása hozza magával a másik lezárását is.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Onnan jönnek a kihívások, ahonnan nem is számított rá. Éppen ezért tűnik fel, hisz önmagában az Ön elé állított feladatok nem tűnnek végrehajthatatlannak és az elérendő eredmény sem reménytelen, de meglepő, hogy mindezt azok várják el, akik eddig cseppet sem bíztak a képességében, tehetségében és a tudásában. Ezért is gondol sokkal rosszabbra, mint amilyen a valós helyzet. Ne tétovázzon, cselekedjen.

Skorpió 10.24-11.22.
Számos új ismeretre tesz szert a mai napon és ezzel jelentős lépéseket tehet meg a céljai elérése érdekében. Átlagon felüli azon képessége, ahogyan felismeri egy helyzetben rejlő buktatókat, ezt kamatoztathatja egy olyan szituációban, ahol mindenki más már csődöt vallott. Használjon ki minden lehetőséget arra, hogy emberek között lehessen és az ebbéli tehetségével segítséget nyújtson.

Nyilas 11.23-12.21.
Ne arra várjon, hogy mások állnak elő az ötleteikkel, Önnek kell most az élre állni és javaslatokat tenni. Ugyanez vonatkozik arra is, ha valaki véleményét szeretné kikérni egy kérdésben. Színt kell vallania annak érdekében, hogy megnyíljanak Ön előtt. Tekintse ezt egyfajta kihívásnak. A legnagyobb hangsúlyt most arra kell fordítania, hogyan tálalja mindezt, hisz ha megérzik a szavaiban a bizalmatlanságot, nem várhat el őszinteséget a máik oldaltól.

Bak 12.22-01.20.
Számos lehetőség nyílik meg a mai napon Ön előtt arra, hogy valóban kibontakoztathassa a tehetségét. Ötletekkel találják meg, azonban a megvalósításhoz Öntől várják a megoldást. Mivel tisztán látja a kiindulási pontot és az elérendő célt, a legrövidebb út megtalálása gyerekjáték lesz. Ráadásul egy olyan területen tevékenykedhet, amely igazán közel áll a szívéhez. Sikeres, eredmény napot zárhat, ünnepelje meg családi körben.

Vízöntő 01.21-02.19.
Nehéz nap vár Önre, az sem kizárt, hogy utazni kényszerül. Egy biztos, olyan nem várt eseményen kell helyt állnia, amelyen eddig még nem volt lehetősége bizonyítani. Legyen felkészülve arra, hogy nem úgy fognak alakulni a dolgok, ahogyan az az Ön számára megtervezhető és átlátható, így rögtönzésre kényszerül. Nem okoz azonban ez nehézséget, ha nyitott az újra és képes megőrizni a hidegvérét.

Halak 02.20-03.20.
Meglepő ötletek és ehhez társuló még megdöbbentőbb megoldási javaslatok. Ezekkel kergeti őrületbe a környezetében élőket. Mivel képtelenek Önnel lépést tartani, nem veszítheti el a fonalat és végig a kezében kell tartania a kezdeményezést. Ha a meggyőzőerejére támaszkodik és nem a megérzéseire, segítőkre találhat ott, ahol nem is keresi. Eljött az ideje annak, hogy új ismeretségekre tegyen szert.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-04-24

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite