2019. június 20., csütörtök - Rafael
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Harcias amazonként védi a saját és a szűk családja érdekeit

Napi horoszkóp: Harcias amazonként védi a saját és a szűk családja érdekeit

Képes a figyelmét egyetlen problémára összpontosítani és ezzel olyan megoldásokat találni, amelyeket már régóta keresett, de valahogy eddig nem találta meg - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Feladat minden mennyiségben. Ezt látja már korán reggel, ahogy felébred. Ehhez tárul, hogy a telefonja egyfolytában csörög, így képtelen összpontosítani. Mielőtt végképp feladná, és önként kivonulna a világból, forduljon bátran segítségért. Nem az a mai nap lényeget, hogy egyedül, sokkal inkább az, hogy mindent elvégezzen. És ha ez csak úgy sikerülhet, hogy másban megbízva átadja teendői egy részét, akkor tegye meg ezt a fontos lépést.

Bika 04.21-05.21.
Bár tisztában van az érzéseivel, mégsem képes megbirkózni velük. Az eszével tudja, mit kellene tennie, de az érzelmei útját állják annak, hogy annak megfelelően járjon el. Míg máskor képes szétválasztani e két világot saját magában, most erre egyszerűen képtelen. Keresse a nyugalmat és a harmóniát, vonuljon félre a világtól és hozza meg a legnehezebb döntést, az eszére vagy a szívére hallgat.


Ikrek 05.22-06.21.

Nyugtalanság és bizalmatlanság jellemzi, mivel a belső békéjét is ezek az érzések korbácsolják fel. Mindent képes elhitetni a környezetében élőkkel, de azt, hogy készen állna a közös megegyezésre, nem tudja kimutatni. Pedig semmi másra nem vágyik, mint arra, hogy kiegyensúlyozott, harmonikus légkör vegye körül és ezért még olyan megegyezésre is képes lenne, melyeket máskor az első pillanatban elutasítana.

Rák 06.22-07.22.
Harcias amazonként védi a saját és a szűk családja érdekeit. Minden eszközt és lehetőséget megragad arra, hogy előre léphessenek, még az sem riasztja el, ha ezért onnan kell segítséget kérnie, ahol nem látják szívesen. Bár ezzel sokat elérhet, de ha eközben elveszíti az önbecsülését, bizony egy nap arra fog ébredni, hogy törölné az életéből a mai tetteit. Erre azonban nem lesz lehetősége, ezért most kell minden lépését alaposan megfontolnia.

Oroszlán 07.23-08.23.
Máskor éppen azzal teszi meg a legjelentősebb lépéseket, hogy nyíltan beszél a terveiről és így segítséget, új ötleteket kap. A mai napon ezzel azonban csak hátráltatja az előrejutását. A közvetlensége és nyíltsága meglepődést vált ki, ráadásul egyes emberek mindezt sértőnek is találják. Válogassa meg a szavait, de leginkább azt, kivel áll szóba. Új ismeretségeket ne kössön és a régiekből is csak azokat erőltesse, akik valóban megértik és elfogadják Önt.

Szűz 08.24-09.23.
Ha a személyes véleményét kérik, hirtelen megfeledkezik a diplomáciáról és bizony válogatás nélkül jönnek a szavak a szájára. Gondoljon arra, hogy nem mindenki képes a kendőzetlen szavakat megemészteni és csomagolás nélkül elfogadni a mondandóját. Még provokatívnak is gondolhatják, így nem csoda, ha egy egyszerű kérdésből komoly vita alakul ki. Számoljon el először tízig és csak utána nyilvánítson véleményt.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Az olyan feszültségekkel teli időszakban, amely most Önre vár, még inkább oda kell figyelnie a szavaira. Nem csak azért, mert megbánthatja azokat, akik eddig Ön mellett álltak, de azokon is komoly sebeket ejthet, akik csak most sorakoznának fel Ön mellé. Vonuljon vissza inkább a háttérbe, és ha másképp nem megy, a mai napon magányos harcosként járja az útját. Így ugyan most lassabban halad, de hosszabb távon ezzel érhet el eredményt.

Skorpió 10.24-11.22.
Még azokat is képes meglepni a reakcióival, akik eddig úgy gondolták, ismerik Önt. Sokkal hevesebben reagál a külvilágból érkező hatásokra, mint ahogyan azt megszokták már Öntől. Zűrzavar és káosz veszi körül és ezzel olyan nyugtalanság lesz úrrá Önön, melyet képtelen kordában tartani. Minél előbb zárja le ezt a napot és igyekezzen a belső feszültségét testmozgással levezetni. Vitákba ne menjen bele, mert képtelen lesz a kompromisszumokra.

Nyilas 11.23-12.21.
Képtelen elfogadni, ha valaki más véleményen van, mint Ön. Pedig könnyen előfordulhat, hogy nem Önnek van igaza és nem azért mondanak ellent, mert ártó szándék vezérli őket. Ne reméljen segítséget akkor, ha nem fogadja el a kritikát. Csak akkor találhat társakra, ha képes együttműködni, még akkor is, ha úgy gondolja, Önnek kell a vezető szerepet betölteni. Legyen sokkal nyitottabb, ha megértésre vágyik.

Bak 12.22-01.20.
A túlzott lelkesedése arra sarkallja, hogy önmagát állítsa az előtérbe. Bár ez nem mindig tűnik fel Önnek, de ezzel bizony képes másokat megbántani. Kisebb feszültségek, nagyobb viták sem kizártak, ha képtelen arra, hogy a háttérben tevékenykedjen. Mindez nem jelentené azt, hogy a céljaitól eltávolodna, csak éppen most tennie kell egy kisebb kitérőt. Hosszú távon azonban ez okkal kifizetődőbb, mint most foggal-körömmel harcolni.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ha régóta foglalkoztatja egy téma, akkor ne halogassa tovább, ássa bele magát. Ég Önben a tudásvágy és lendületben, energiában sem szenved hiányt. Ne engedje, hogy a figyelme elterelődjön arról, amivel foglalatoskodik, mert akkor képtelen lesz előrelépni. Egyszerre csak egy dologba fogjon bele, és amíg azt nem zárja le, addig újba ne kezdjen. Ne gondolja, hogy elvesztegetett az az idő, amit egy-egy probléma kidolgozására fordít.

Halak 02.20-03.20.
Képes a figyelmét egyetlen problémára összpontosítani és ezzel olyan megoldásokat találni, amelyeket már régóta keresett, de valahogy eddig nem találta meg. Mindezt annak is köszönheti, hogy sokkal nyitottabb a külvilág felé, mint lenni szokott és így képes meghallani a tanácsokat. Bár kényes pontok is felvetődnek, ez most nem arra ösztönzi, hogy támadásba lendüljön, hanem arra, hogy kompromisszumot kössön.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-04-25

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite