2019. július 20., szombat - Illés
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Szakítson arra időt, hogy a saját lelki világával is törődik

Napi horoszkóp: Szakítson arra időt, hogy a saját lelki világával is törődik

Merjen nagyot álmodni, a csillagok segíteni fogják a megvalósításában. És ha kellemes meglepetésben lenne része, bátran élvezze ki minden pillanatát - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Merjen nagyot álmodni, a csillagok segíteni fogják a megvalósításában. És ha kellemes meglepetésben lenne része, bátran élvezze ki minden pillanatát. Különösen a családja körében érzi remekül magát, így nem csoda, ha nem is vágyik másra, csak azon gondolkodik, hogyan tehetné még kellemesebbé az estét. Olyan apró dolgokkal igyekezzen meghitté tenni a hangulatot, melyek nem drágák, mégis kissé szokatlanok a szürke hétköznapokon.

Bika 04.21-05.21.
Ne taszítsa el magától azokat, akik ma felkeresik. Barátok, rokonok szeretnének Önhöz közelebb kerülni, esetleg tanácsot kérnek. Fordítson rájuk kellő figyelmet, hallgassa meg őket türelemmel, hisz azért választották Önt, mert bíznak a tapasztalataiban, tudásában, megértésében. Erősítse meg ezeket a kapcsolatait, hisz hosszabb távon Ön is építhet rájuk. Most abban a szerencsés helyzetben van, hogy nem Ön szorul támaszra, de ez nem lesz mindig így.


Ikrek 05.22-06.21.
Úgy tűnik, mindenre tudja a helyes választ, mindenre van megoldása. Nem csoda, ha ennek köszönhetően népszerűvé válik. Olyan emberek is fordulnak Önhöz a kérdéseikkel, akiket eddig az ellenségének gondolt. Ne táplálja magában ezt az érzést, inkább keresse meg az okát. Rá fog ébredni, hogy bizonyos emberekkel félreértette a viszonyát és olyan eseményeknek tulajdonított túlzott jelentőséget, melyek valójában apró félreértések.

Rák 06.22-07.22.
Úgy kezdhet neki a mai napnak, hogy nem kell idegeskednie. Régen indult útnak ennyire nyugodtan, ne hagyja, hogy apróságok ezt elrontsák. Azon képessége, hogy megtalálja a hangot az emberekkel, most hasznára lehet. Különösen akkor zárhat eredményes napot, ha fontos tárgyalások, megbeszélések, esetleg meghallgatás van betervezve. De a nyugalmából őrizzen meg estére is egy szeletet, mert családi körben is komoly beszélgetés vár Önre.

Oroszlán 07.23-08.23.
Bármit is tervezett a mai napra, ragaszkodjon ahhoz, hogy véghez is vigye. Ha valaki ebben hátráltatná, bátran fordítson neki hátat, meg fogja találni azokat az embereket, akik partnerei lesznek elképzelései megvalósításában. Ne tekintse azonban ezt természetesnek, így aztán bátran dicsérjen és köszönje meg, ha kiállnak Ön mellett. Legyen különösen figyelmes azokkal, akiket most sodor az élet Ön mellé, hosszútávon gyümölcsöző kapcsolat alakulhat ki.

Szűz 08.24-09.23.
Remek hangulatban ébred és ez a környezetében élőkre is pozitív hatással van, megfertőzi a vidámságával mindazokat, akik kapcsolatba kerülnek Önnel. Ne csodálkozzon, ha szívesen tartózkodnak a közelében és Öntől várják a megoldásokat a gondjaikra, problémájukra. Képes a feszültségeket elsimítani, nézeteltérések esetén pedig úgy kibékíteni a feleket, hogy minden oldal elégedett a megoldással.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Sikerül megtalálnia mindenkivel a közös hangot, akivel kapcsolatba kerül. Használja ki az időt arra, hogy olyan ügyekbe is belevág, melyek eddig megriasztották, mert úgy gondolta, egyedül képtelen lenne megoldani. Most könnyedén talál maga mellé segítséget, legyen szüksége csak lelki erősítésre vagy szakmai tanácsokra. Képes értékelni és megbecsülni mindazokat, akik Ön mellé állnak, így bízhat abban, hogy hosszabb távon is kitartanak majd.

Skorpió 10.24-11.22.
Ássa el a csatabárdot, ha egy régi ellensége felkeresi. Tisztázzák a nézeteltérésüket és emlékezzenek vissza azokra az időkre, amikor még bíztak egymásban. Bár nem lesz könnyű újra felépíteni a kapcsolatukat, de ha képes a megbocsátásra, képesek lesznek ott folytatni, ahol egykoron abbahagyták. Egy olyan embert tudhat majd maga mellett, akiben többet nem kell csalódnia és mindenben számíthat a támogatására.

Nyilas 11.23-12.21.
A konfliktusok kezelése a mai napon nem az erőssége, így igyekezzen elkerülni. Ha teheti, kerülje el inkább az embereket és vonuljon vissza. Olyan munkákba fogjon bele, amelyeket képes egyedül is végrehajtani, nem igényelnek segítséget. Ha Önhöz fordulnak tanácsért, próbáljon meg szűkszavúan válaszolni, mert a hosszúra nyúló beszélgetések most csak bosszantják. Mielőbb bújjon ágyba, hogy a mai napot megússza nagyobb veszekedések nélkül.

Bak 12.22-01.20.
Kivételesen az sem zavarja, hogy a saját igényeit helyezi előtérbe. Eddig azt érezte, nem jelent áldozatot, ha félretéve a terveit, mások érdekében munkálkodik. De a mai napon lépes kiállni mindazért, amit eltervezett és bár segítséget kérnek Öntől, erre nemet mondani, mivel az idejébe már nem férne bele. Sűrűbben kellene magára gondolnia és a saját céljaiért küzdenie. Így ugyanis sokkal hamarabb megtalálná a lelki egyensúlyát.

Vízöntő 01.21-02.19.
Szakítson arra időt, hogy a saját lelki világával is törődik. Már egy ideje motoszkál Önben több gondolat is, azonban még nem jutott el oda, hogy kielemezze, és különösen azt mérlegelje, mindezekért érdemes-e harcba szállnia. A mai napon alkalma nyílik pár nyugodt órát erre áldozni. Ha tisztába kerül a saját igényeivel és elvárásaival, visszanyerheti a kiegyensúlyozottságát, melyet a környezetében élők is hiányolnak Önből.

Halak 02.20-03.20.
Lelkesítően hat a környezetében élőkre, így érdemes olyan feladatokat keresnie a mai napra, amelyhez mások segítségére van szüksége. Ne titkolja el az érzéseit, azok nemhogy ellenszenvet, sokkal inkább megbecsülést hozhatnak Önnek. A tárgyilagossága még így sem kerül veszélybe, így a döntéseit sem kérdőjelezik meg. Ellenben végre megmutathatja azt is, hogy igenis van szíve, bár ezt eddig ügyesen titkolta.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-04-29

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite