2019. június 17., hétfő - Laura
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Dobja el a terheit, hogy megkönnyebbülve folytathassa elképzelései megvalósít

Napi horoszkóp: Dobja el a terheit, hogy megkönnyebbülve folytathassa elképzelései megvalósítását

Kitartás, humorérzék és természetesen magabiztosság. Ez a három erő, mely elengedhetetlen, hogy szembeszálljon a problémákkal - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Figyelmét lekötik az érzelmei. Ez nem is lenne annyira meglepő, az azonban, hogy mindez félelmet ébreszt Önben, már igen. Nem érti, mi táplálja mindazt, ami felkavarja. Szánjon rá időt, hogy tisztázza magában ezt a kérdést, ellenkező esetben elveszítheti a kontrollt önmaga felett. Ahhoz, hogy a környezetével megtalálja a hangot, első körben önmagával kell megbékélnie. Ne féljen önmagától és főleg az érzéseitől.

Bika 04.21-05.21.
Gondolkodjon, mielőtt bármit is tesz. Ez lesz a legnehezebb, miivel az érzelmei hajlamosak lehetnek átvenni Ön felett az uralmat. Ennek köszönhetően, ha nem figyel, utat törnek maguknak a felszínre. Bizonyos helyzetekben ez nem is gond, azonban nem mindenhol van helye az érzéseknek a mai napon. Hivatalos ügyek intézése során például tárgyilagossággal több eredményt érhet el, mint érzelmi zsarolással.


Ikrek 05.22-06.21.
A magabiztossága és a kiegyensúlyozottsága lehet a fegyver a kezében. Olyan erőt sugároz, amely meggyőzi a környezetében élőket arról, érdemes Önnel tartani még akkor is, ha láthatóan sok buktatót tartogat az út, melyen éppen indulni készül. Ne csodálkozzon azon se, ha az ellenségei is megbékélnek és keresik a társaságát. Megvan Önben az a határozottság és az elszántság, hogy a megbocsátás sem esik nehezére.

Rák 06.22-07.22.
Használja ki a mai napot arra, hogy kézbe veszi a régóta halogatott ügyeit. Most ugyanis minden egyben van ahhoz, hogy a végére járjon azoknak a problémáknak, melyek eddig elakadtak. Kitartás, humorérzék és természetesen magabiztosság. Ez a három erő, mely elengedhetetlen, hogy szembeszálljon a problémákkal. Az otthonában rendben mennek a dolgok, így nyugodtan megengedhet magának egy kényeztető órácskát.

Oroszlán 07.23-08.23.
Eljött az ideje annak, hogy rendezze a saját gondolatait. Készítsen mérleget arról, hogyan alakultak az elképzelései, a sikerek titkának és a kudarcok okainak megtalálása lehet a kulcs a továbblépéshez. Követett el hibákat, melyeket akkor és ott nem vett észre, de most átgondolva könnyedén felismerhet. Ha mindezeket tisztázza magában, akkor fogalmazhatja meg az új terveket és jelölheti ki az utat, amelyen érdemes elindulni.

Szűz 08.24-09.23.
Nem hagyja, hogy a figyelmét bármi is elterelje a feladatairól. A siker így borítékolható. Képes összpontosítani, az érzelmeit kizárni onnan, ahol azoknak nincs helye, de szívével dönteni akkor, amikor erre van szükség. Tárgyilagosan méri fel azokat a helyzeteket, melyekbe kerül, ez az alapja annak, hogy megtalálja a megoldást is. Tiszta, egyértelmű gondolatok fogalmazódnak meg Önben és ezeket a legjobbkor tárja a nyilvánosság elé.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Változás következik be az életében, melyet már nem tud tovább halogatni és végre eljött az a pillanat, amikor nem is akarja. Tele tettvággyal és reménnyel fog neki, használja ki azt, hogy lendületbe került. Ezzel új segítőket találhat és képes a régiekben is megerősíteni a hitet, hogy érdemes lesz az új úton is Önnel tartani. Ne habozzon elindulni, még akkor sem, ha kételyek gyötrik, a csillagok nem fogják cserbenhagyni.

Skorpió 10.24-11.22.
Ossza meg az elképzeléseit és a hosszabb távú terveit a közeli ismerősökkel. Megértésre találhat és olyan új kísérőkre, akik más megvilágításba helyezik az eddig hátráltató tényezőnek tűnő körülményeket. Az elszántság és a kitartás meghozza végre a gyümölcsét, elhárulnak az utolsó akadályok is, és végre valóban csak pár lépés választja el az átütő sikertől. Már most érdemes névsort összeállítani, kinek köszönheti mindezt.

Nyilas 11.23-12.21.
Régóta motoszkál Önben egy terv, de eddig nem engedte, hogy valóban megfogalmazódjon. Eljött az ideje annak, hogy átgondolja, merre is tart az életében. Ennél jobb alkalom a közeljövőben úgysem adódik arra, hogy új célokat fogalmazzon meg. Legyen optimista, hisz ereje és lendülete van, támogatókat pedig sosem esett nehezére toborozni. Álljon ki az elképzeléseiért, a határozottsága új embereket hozhat az életébe.

Bak 12.22-01.20.
Bátortalan, de ez érthető. Olyan terveket szövöget, melyek valóban nagy változásokat hoznak az életébe. Vegyen búcsút a múltjától és vágjon bele ebbe az újba. Megvan Önben az elszántság ahhoz, hogy véghezvigye még akkor is, ha egyedül kell megtennie. De a sem kizárt, hogy ezen az úton olyan új ismeretségekre tehet szert, melyek aztán az élete szerves részeivé válnak. Tárja ki hát bátran az elméjét és a szívét.

Vízöntő 01.21-02.19.
Dobja el a terheit, hogy megkönnyebbülve folytathassa elképzelései megvalósítását. Olyan emberek hátráltatják ebben, akik álarc mögé bújva próbálnak a közelében tartózkodni. Ideje tisztába tenni a kapcsolatait és átértékelni a helyzetet, melyben jelenleg tartózkodik. Határozottságot és magabiztosságot sugároz, így új ismeretségek is felbukkanhatnak az életében Legyen azonban óvatos velük, a szándékuk nem mindig tiszta.

Halak 02.20-03.20.
Ne zárkózzon el az olyan segítségtől, melyet kívülállók ajánlanak fel. Egy új nézőpont akár új megoldási lehetőségeket is hozhat. Elképzelhető, hogy eddig rossz úton járt, de ezt nem ismerhette fel, mivel nem volt minden információ a birtokában. Családjában kisebb viszály várható, melynek elsimítása Önre vár. Legyen megértő valamennyi féllel szemben, hallgassa végig őket figyelmesen és csak ezután mondja el a véleményét. A tárgyilagossága meggyőz mindenkit.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-04-30

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite