2019. április 18., csütörtök - Andrea
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Minden munka, ami Önre vár, szórakoztatja

Napi horoszkóp: Minden munka, ami Önre vár, szórakoztatja

Csak akkor lesz képes a mai napot nagyobb veszteség nélkül túlélni, ha képes megőrizni a nyugodtságát, higgadt maradni még olyan helyzetekben is, amikor a belső énje robbanni készül- napi horoszkóp.

horoszkop01


Kos 03.21-04.20.

Minden munka, ami Önre vár, szórakoztatja. Ez olyan pozitív kisugárzást kölcsönöz Önnek, mellyel beragyogja a környezetét is. Ne lepődjön hát meg azon, ha az ismerőök, de akár még ismeretlenek is szívesen osztják meg Önnel az elképzeléseiket, mondják el véleményüket. Ha segítséget kérnek Öntől, ne utasítsa vissza, hisz ezáltal olyan új benyomásokat, tapasztalatokat szerezhet, melyek saját céljai elérésében is hasznosíthat.

Bika 04.21-05.21.
Használja ki a mai napot arra is, hogy felveszi a kapcsolatot régen látott ismerőseivel, távolabb élő rokonaival. Kedvező visszhangra talál minden oldalon. Ha a családi körben ellenséges hangulat uralkodik, elérkezett az ideje, hogy elássák a csatabárdot. Ha Ön is részese ennek a viszálynak, legyen az, aki az első lépést megteszi, ha viszont kívülálló a kérdésben, tegyen Ön végre pontot az ügy végére.


Ikrek 05.22-06.21.

Sokkal fontosabbnak tartja, hogy mások céljaiért küzdjön, mint a saját elképzeléseinek megvalósítása. Nyitott minden újra, így nem is csoda, ha kíváncsisággal közelíti meg az új kihívásokat, érdeklődve szemléli, mások hogyan gondolkodnak, miként cselekednek. Ennek köszönhetően kiváló tanácsokkal szolgál, és saját magát teszi szinte nélkülözhetetlenné. Fürdőzzön a népszerűségben, élvezze ki minden pillanatát.

Rák 06.22-07.22.
Gyengének, levertnek érzi magát. Lehet, hogy csak tavaszi fáradtság, de jobb, ha figyel a teste jelzéseire. Kímélje magát, törekedjen arra, hogy több apró szünetet iktat be teendői közé és tényleg csak annyi feladatot vállal el, amennyit nagyobb erőfeszítés nélkül végre tud hajtani, Minden egyebet halasszon el egy későbbi időpontra. Ha fontos megbeszélések várnak Önre, és nem tudja elnapolni, összpontosítson és próbálja meg mielőbb lezárni.

Oroszlán 07.23-08.23.
Megrendülhet a bizalma egy olyan emberben, akire úgy gondolta, az életét bízhatja. Nehéz lesz ezt feldolgoznia, azonban törekedjen arra, hogy másokat ne bántson meg a viselkedésével. A csalódás okozója miatt ne büntessen másokat azzal, hogy indokolatlanul megbántja, megsérti őket meggondolatlan szavaival és dühkitöréseivel. Mielőbb vonuljon vissza az otthonába és igyekezzen önmagában feldolgozni a történteket.

Szűz 08.24-09.23.
Meglepő Öntől, hogy ennyire hangulatember. Könnyen felidegesíti magát, majd a következő percben más mosolyog. A környezetében élők nem tudnak mit kezdeni ezzel, így tovább rontják a helyzetet azzal, hogy kérdőre vonják. Ne akarjon olyan munkálatokat végezni, melyhez segítségre van szüksége, mert erre most nem számíthat. Keressen olyan elfoglaltságokat, melyek nem igényelnek kitartást és a türelmét sem teszik próbára.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
A lelki és testi állapota jobb már nem is lehet. Ne engedje el ezt a napot úgy, hogy nem használja ki. Ha kér, könnyedén kap segítséget ahhoz, hogy az elképzeléseit megvalósítsa. Sokan képesek azonosulni Önnel és a terveivel, céljaival. Könnyedén megy a munka és ez csak tovább fokozza kiváló hangulatát. Ha még este is marad energiája, ne zárkózzon be a négy fal közé, szervezzen programot barátaival, családjával.

Skorpió 10.24-11.22.
Intenzívebbé, mélyebbé teheti kapcsolatait a barátai körében. Az ellentéteket képes úgy elsimítani, hogy nem kavar újabbakat, még nagyobbakat. A nyitottsága és őszintesége megbecsülést vált ki. Bármit is tervezett be a mai napra, ne engedje veszni hagyni, hisz olyan közösségben mozoghat, ahonnan könnyedén kaphat segítséget, ha elakad. Csak kérnie kell, és ez most kivételesen nem is esik nehezére.

Nyilas 11.23-12.21.
Minden energiájával a környezetében élők felé fordul. A saját érdekeit háttérbe szorítva készen áll arra, hogy mások céljaiért teljes erőbedobással küzdjön. Könnyedén kerül kapcsolatba akár még eddig ismeretlen emberekkel is, pedig Önre nem igazán jellemző ez a nyitottság. Egyesíti az energiákat magában és többszörösen adja vissza, így nem csoda, ha Ön köré csoportosulnak, és szívesen tartózkodnak a közelében.

Bak 12.22-01.20.
A mai napot nem fogja úgy elkönyvelni, mint sikeres és eredményes. Úgy tervezzen, hogy még a legnagyobb igyekezete ellenére is hibázni fog. Éppen ezért minden jelentős, fontos feladatát halassza el, ha pedig ezt nem teheti, a kudarcokat tekintse kihívásnak, amelyek azért vártak Önre, hogy megtanuljon felállni. Figyeljen a környezetében élők jelzéseire és őrizze meg a hideg vérét. Ne másokban keresse a hibát.

Vízöntő 01.21-02.19.
Saját bőrén tapasztalhatja meg, hogy az emberi kapcsolatok nem a rajzasztalon születnek. Bizony tele vannak meglepetéssel, váratlan események képesek teljesen felborítani a harmóniát. Nagy önfegyelemre lesz szüksége ahhoz, hogy megőrizze a nyugalmát és képes legyen beletörődni az események menetébe. Kerülje a nézeteltéréseket, mert elég egy rossz szó ahhoz, hogy heves vita alakuljon ki egy apró nézeteltérésből.

Halak 02.20-03.20.
Csak akkor lesz képes a mai napot nagyobb veszteség nélkül túlélni, ha képes megőrizni a nyugodtságát, higgadt maradni még olyan helyzetekben is, amikor a belső énje robbanni készül. Ha megoldhatatlannak látszó problémával találkozik, ne a kifogásokat, sokkal inkább a megoldást keresse. Közelítse meg a kérdést minden oldalról, elemezzen, gyűjtsön információt és ne féljen meglepő lépéseket is megtenni.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-05-02

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite