2019. május 26., - Fülöp
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: A vállalkozó kedve nem ismer határokat

Napi horoszkóp: A vállalkozó kedve nem ismer határokat

Ne hagyja, hogy ez eltérítse az elképzeléseitől és tartson ki a nézetei mellett - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Sajnos egyáltalán nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt Ön eltervezte. Mérlegeljen, min tudna személy szerint változtatni, és ami nem megy, azt fogadja el úgy, ahogyan jön. Ne temesse el minden elképzelését, számos dolgot képes megvalósítani a mai napon, de elképzelhető, hogy több kitartásra és nagyobb önfegyelemre lesz szüksége. A kitűzött céljai nem lehetetlenek, de lehet, hogy a siker még várat magára egy kicsit.

Bika 04.21-05.21.
Úgy érzi, komoly próbatétel elé állítják és nem is téved olyan nagyot. Ne hagyja, hogy ez eltérítse az elképzeléseitől és tartson ki a nézetei mellett. Nem mindig van Önnek igaza, de ha hisz egy ügyben, akkor azért képes tűzön-vízen keresztülmenni és harcolni érte. Néha ugyan téved, és rá kell ébrednie, hogy rossz cél érdekében küzdött, de a csata, amelyet megvívott, erősebbé tette, és ha képes levonni a tanulságot, már megérte.


Ikrek 05.22-06.21.
Erőt kell vennie magán ahhoz, hogy leküzdje az ellenérzéseit bizonyos emberekkel szemben. Ne veszítse el a türelmét még akkor sem, ha úgy érzi, a körülmények összejátszanak Ön ellen. Tekintse ezt sokkal inkább kihívásnak, mint akadálynak. Azok a megoldások, melyeket most - bár nagy fáradtság árán - kidolgoz, a jövőben még hasznára lesznek. És ne legyen túl büszke ahhoz, hogy segítséget kérjen, ezzel nem veszít semmit a tekintélyéből.

Rák 06.22-07.22.
Hiányzik Önből a kitartás és a motiváció, így komoly erőfeszítést kell tennie, hogy képes a feladatait elvégezni. Ez sajnos idegessé és feszültté teszi, amely rányomja a bélyegét a kapcsolataira is. Az otthonában is átveszi az uralmat a rossz hangulat, így ne is erőltesse a közös programokat. Adjon szabad teret a partnerének és a gyermekeinek, hogy lehetőségük legyen félrevonulni, ellenkező esetben komoly csaták várhatóak.

Oroszlán 07.23-08.23.
A sokszínűségét igyekezzen átültetni a mindennapokba is. Lepje meg az ismerőseit azzal, hogy új utakat tár fel előttük. Legyenek ezek megoldások a gondjaikra, vagy egyszerűen csak javaslatok arra, miként lenne érdemes folytatni az életüket, a beleérző képességének köszönhetően találó és így szívesen fogadott ötletekkel áll elő. Igen érzékeny mások irányban, míg önmaga felé képtelen nyitni. Ez hosszabb távon hátrányt jelenthet, de most még képes megőrizni a kiegyensúlyozottságát. De nem halogathatja már sokáig az önvizsgálatot.

Szűz 08.24-09.23.
Bár Önt alapvetően kiegyensúlyozott, nyugodt embernek ismerik, mégsem lepődik meg senki azon, ahogyan a mai napon reagálja le a problémákat. A válaszait ugyanis leginkább az befolyásolja, milyen hangulatban kell szembesülnie a kérdéssel. Míg délelőtt kétségbeesés lesz úrrá Önön, délutánra már egy sokkal nagyobb gondot játszi könnyedséggel old meg. Ha sikereket ér el, madarat lehet fogatni Önnel, noha máskor ezt úgy könyveli el, mint az élet normális menete.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Még az irigyei is kénytelenek elismerni a sikereit. Nem tud hibázni és ezt elsősorban annak köszönheti, hogy képes a feladataira összpontosítani. Ne fukarkodjon a segítségével, hosszabb távon mindenképpen kifizetődő, ha most képes lesz egy kicsit háttérbe szorítva a saját érdekeit, mások ügyeiben eljárni. A csillagok állása most Önt segíti, de ez nem lesz mindig így és akkor majd hálás lehet, ha állnak Ön mellett.

Skorpió 10.24-11.22.
Legszívesebben átölelné az egész világot. Ne habozzon, tegye meg bátran. Kezdje mindjárt a családjával, akiket az utóbbi időben kénytelen volt elhanyagolni. Úgy tűnik, mindenki képes félretenni a problémáit, elfelejteni a nézeteltéréseket. Nyugodt kisugárzása békét teremt a vitázó felek között, vidámság költözik a bánat helyére. Legyen nyitott, mozogjon az emberek között, hogy az életükbe napfényt vihessen.

Nyilas 11.23-12.21.
Igazi ezermester és nem csak a kétkezi munkában. A feladatait célirányosan oldja meg, a nehézségeket könnyedén oldja meg azáltal, hogy a megoldásokat keresi, nem a kibúvókat. Találékonysága nem ismer határokat, olyan újításokkal áll elő, amellyel még azokat is képes meglepni, akik azt hiték, ismerik már minden oldaláról. Maradjon azonban mindig határozott, de visszafogott, ne engedje, hogy a sikerek elvakítsák.

Bak 12.22-01.20.
Ha eddig kétségek gyötörték és döntésképtelen volt, végre fellélegezhet. Újra önmagára talált, kiegyensúlyozott, határozott véleménye van a felmerülő kérdésekről. Már nem kívülről várja a megoldást, nem kér segítséget, megragadja a probléma lényegét és addig küzd, amíg legyőzi. Ezt elsősorban annak köszönhető, hogy képes a gondokat több oldalról is szemlélni és nem ragad le az első nehézségnél, új utat keres a céljai elérése érdekében.

Vízöntő 01.21-02.19.
A vállalkozó kedve nem ismer határokat. Legszívesebben mindenbe belefogna és a világ összes gondját megoldaná. De még akkor se vállalja túl magát, ha az energiáit kifogyhatatlannak gondolja. Összpontosítson egyszerre egy adott feladatra, és ha azt sikeresen lezárta, kezdjen neki a következőnek. Ellenkező esetben ugyanis szétszórttá válik, és nem reménykedhet abban, hogy eredményeket érhet el.

Halak 02.20-03.20.
Ha a környezetében több ideges emberrel is találkozik, érdemes elgondolkodnia azon, vajon nem Ön tehet-e erről. A kisugárzásával felkavarja mindazokat, akik megfordulnak a közelében. Ez annak köszönhető, hogy elveszítette a belső egyensúlyát és zűrzavar alakul ki ott, ahol megjelenik. Kerülje az embereket, vonuljon vissza, amint ezt megteheti. Keresse meg az elveszett békét önmagában, ott lapul az, nem is olyan mélyen, mint azt gondolná.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-05-03

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite