2019. március 24., - Emőke
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Még a legközelebbi ismerőseit is képes meglepni a mai viselkedésével

Napi horoszkóp: Még a legközelebbi ismerőseit is képes meglepni a mai viselkedésével

Ha most szeretne tiszta vizet önteni a pohárba, bizony olyan sérelmek kerülhetnek felszínre, melyeket korábban már tisztáztak, így ezek felemlegetése csak arra jó, hogy tovább mérgesítse a viszonyt - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

A munka, amit az elmúlt hetekben befektetett, végre meghozza a gyümölcsét. Nem csak Önt érik sikerek, de mindenkit, aki Önnel tartott ezen a nehéz úton. A kétkedők végre belátják, érdemes kiállni Ön mellett, hisz senkit nem hagy cserben és természetesen az örömében is szívesen osztozik. Varázsolja ezt a napot ünnepivé, végre leereszthet egy kicsit, oldódik a feszültség is. A felmerült nézeteltérések feledésbe merülnek.

Bika 04.21-05.21.
Öröm éri a mai napon, pedig nem számított rá. Borongós hangulatban ébredt, úgy érezte, a gondok a fejére nőttek. Szerencsére nem egyedül kell megküzdenie velük, így sokkal gyorsabban és könnyebben megy minden. És aztán a meglepetés, mely igazán emlékezetessé teszi ezt a napot. Ha meghívást kap egy baráti összejövetelre, ne mondjon nemet, bár fáradtnak érzi magát, remekül fog szórakozni.


Ikrek 05.22-06.21.

Olyan emberek keresik fel tanácsot kérve, akiket eddig az ellenségének tartott. Ideje lenne átértékelni a kapcsolatait, hiszen nem kizárt, eddig rossz tanácsadókra hallgatott. Nem feltétlenül annak kell hinnie, aki régebb óta áll Ön mellett. A mai napon mindenesetre nagy népszerűségnek örvend, keresik a társaságát, mindezt annak köszönheti, hogy kiváló érzékkel tud ráhangolódni másokra és kiváló tanácsokkal ellátni, ha elakadtak az életükben.

Rák 06.22-07.22.
Még a legközelebbi ismerőseit is képes meglepni a mai viselkedésével. A megszokottnál is hevesebben reagálja le az Önt érő ingereket. Fáradtság, fejfájás gyötri, ez jelentősen hátráltatja abban is, hogy az Önre váró feladatokra összpontosítsa a figyelmét. Ne akarjon mindennel végezni, amit betervezett, mert a kapkodás nem hoz eredményt. Koncentráljon azokra a feladataira, melyek határidősek és utána siessen haza, bújjon korán az ágyba.

Oroszlán 07.23-08.23.
Új ismeretségekre számíthat, ha nem a négy fal között tölti a napját. Keresse a lehetőséget, hogy emberek között lehessen, hisz szívesen társalog, hallgatja meg mások problémáit. Sokat tanul belőle és hasznosíthatja a saját életében is. A gondjai nem egyediek, bizony mások is járnak hasonló cipőben, csak eddig nem nyílt lehetősége arra, hogy erről elbeszélgessen velük. Most viszont nyugodt körülmények között tudnak tapasztalatokat cserélni.

Szűz 08.24-09.23.
Bizsergést érez már korán reggel a testében és ez jó előjel. Elérkezett az ideje, hogy a tettek mezejére lépjen. Nem látja akadályát annak, hogy egy régóta dédelgetett tervével előálljon és belefogjon a megvalósításába. A csillagok mindenképpen elkísérik Önt és sikerre vezetik, de bízhat olyan emberek támaszában is, akiket korábban már beavatott. Csak a kezdő jelre vártak, melyet most nyugodt szívvel adhat ki.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Bár magyarázatot nem tud adni rá, mégis belső feszültség és nyugtalanság lesz úrrá Önön. Arra ügyeljen, hogy ezzel a labilis hangulatával ne terhelje a környezetében élőket. Ők ugyanis nincsenek ehhez hozzászokva, nem ezt várják Öntől és így könnyen vitaforrás lehet a viselkedése. Vonuljon inkább félre, gondolja át a mára tervezett teendőit és azokkal kezdjen, amelyekhez nem igényel segítséget. A lassan elért sikerek talán a lelki békéjét is helyreállítja és így az esti órákban már képes lesz társaságban is viselkedni.

Skorpió 10.24-11.22.
A hangulatváltozásait követni szinte lehetetlen. Még akkor is képes „vérre menő" csatát indítani, amikor csak egy apróságról lenne szó. Felfújja a problémát, ami nem lenne még gond, de úgy gondolja, csak az Ön véleménye lehet helyes. Ha így folytatja, délutánra több ellensége lesz, mint barátja. Ne kérjen segítséget, ha utána azt nem fogadja el. Akkor inkább vállalja fel azokat a hibákat, melyeket egyedül is képes elkövetni.

Nyilas 11.23-12.21.
Nem találja a közös hangot, pedig úgy érzi, mindent elkövet annak érdekében, hogy megértésre találjon. Ez talán a legnagyobb gond, hogy mindenképpen a saját véleményét kívánja érvényre juttatni és így meg sem hallja az ellenérveket. Ügyeljen arra, hogy ne kövessen el hibát, ha egy feladatot elvállal, mert ez táptalaj lehet a kritikusai számára. Kellő figyelemmel képes lesz a pontos munkavégzésre, szerencsére nagy kihívások nem várnak Önre.

Bak 12.22-01.20.
Fáradt és így miden feladatot megterhelőnek érez. Ne várjon nagy eredményeket magától a mai napon, ha csak azokat a feladatit ellátja, melyek rutinmunkák, elégedett lehet a teljesítményével. Fejében tervek cikáznak, de a megvalósításukhoz nem érez kellő erőt magában. Emiatt ne idegeskedjen, nem kell elkapkodnia semmit, és alapos tervezéssel sokkal könnyebben érhet el eredményeket, mint kapkodással.

Vízöntő 01.21-02.19.
Átgondolatlan szavaival könnyen bánthatja meg a környezetében élőket. Ha most szeretne tiszta vizet önteni a pohárba, bizony olyan sérelmek kerülhetnek felszínre, melyeket korábban már tisztáztak, így ezek felemlegetése csak arra jó, hogy tovább mérgesítse a viszonyt. Vonatkozik ez a párkapcsolatára is, így semmiképpen ne menjen bele vitába a partnerével, hisz ezzel olyan lépés megtételére kényszerítené, melyet Ön sem gondol komolyan.

Halak 02.20-03.20.
Kissé szétszórt, ennek köszönhetően hajlamos lehet könnyelmű kijelentéseket tenni. Akik ismerik Önt, azonnal felismerik, hogy nem szabad komolyan foglalkozniuk ezekkel, viszont a távolabbi ismerőseit összezavarhatja mindazzal, amit a mai napon tesz. Ne csodálkozzon, ha hirtelen hátat fordítanak Önnek, esetleg olyan hírek kapnak szárnyra, hogy Ön megbízhatatlan. Tegyen inkább ellene és hallgasson, ha nincs ideje átgondolni a mondandóját.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-05-06

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite