2019. július 23., kedd - Lenke
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Elégedett önagával és ezt a környezete is észreveszi

Napi horoszkóp: Elégedett önagával és ezt a környezete is észreveszi

A félreértések tisztázásának nem az a módja, ha a saját véleményét minden fórumon hangosan kinyilatkoztatja, és csak ismételgeti - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Ha egy információt elhallgatnak Ön elől, ez még nem ok arra, hogy összeesküvés-elméleteket gyártson. Az is megeshet, hogy csak nincs is köze az ügyhöz, ezért nem tartják fontosnak megbeszélni Önnel a részleteket. Foglalatoskodjon a saját feladataival és terelje el a figyelmét, mielőtt a túlzott kíváncsisága nagyobb bajba sodorja. Van éppen elég gondja ahhoz, hogy hasznosan töltse el az idejét.

Bika 04.21-05.21.
A félreértések tisztázásának nem az a módja, ha a saját véleményét minden fórumon hangosan kinyilatkoztatja, és csak ismételgeti. Érdemes másokat is meghallani é türelmesen végighallgatni. Lehet abban is igazság, amit nem Ön állít. Ha nem képes erre, akkor inkább hallgasson, mert a túlzott makacssága csak ellenségeket hozhat az életébe a mai napon. Nem magabiztosságnak, sokkal inkább egoizmusnak fogják értékelni a viselkedését.


Ikrek 05.22-06.21.
Gyakran keveredik heves vitákba a mai napon. Bár nem szándéka, mégis egyre ingerültebb, idegesebb. Úgy érzi, nem értik, nem fogadják el az álláspontját. Legyen türelmesebb, az idő Önt fogja igazolni, de a túlzott akaratossága most nem fogja előrébb vinni a dolgok menetét. Álljon be a sorba, ne akarjon mindenáron vezető lenni. El fog jönni az Ön pillanata, amikor már mindenki belátja, érdemes a követőjévé válni.

Rák 06.22-07.22.
A kisugárzása a mai napon csodálatos. Bár semmit nem tesz ennek érdekében, mégis figyelmet kap mindenhol, ahol megjelenik. Arra azonban ügyeljen, hogy a hirtelen jött népszerűséggel ne éljen vissza és ne értékelje túl önmagát. Őrizze meg a szerénységét, hisz éppen ezért tisztelik oly sokan. Ha irányítani szeretné a vonzerejét, csak veszít a hatásából, éppen azért ilyen eredményes, mert ösztönös és őszinte.

Oroszlán 07.23-08.23.
Anélkül, hogy keresné magának a bajt, megtalálja Önt a rossz. Legyen óvatos és figyelmes, ha kimegy az utcára, de a háztartási munkák során se lankadjon a figyelme. Ügyeljen az értékeire, figyelmetlenségének „köszönhetően" könnyen átverhetik. Ez nem az Ön napja, így ne is tervezzen világmegváltó dolgokat. Igyekezzen mihamarabb ágyba kerülni, ez az egyetlen biztonságos pont jelenleg.

Szűz 08.24-09.23.
Nem akarásnak nyögés a vége - tartja a közmondás, mely most fokozottan igaz Önre. Hiába a lendület és az energia, ha azt nem arra fordítja, amit csinál. Ettől aztán úgy fest, nem halad előre, pedig folyamatosan mozgásban van. Idegesség lesz úrrá Önön, melyet a környezetében élőkön vezet le. Pedig nem ők hátráltatják, sokkal inkább a szétszórtsága és a figyelmetlensége. Összpontosítson jobban a feladataira.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Kellemetlen helyzetekben találhatja magát, ha túlzottan akaratos. Azért, mert Önben dúl a tettvágy, nem várhatja el, hogy feltétel nélkül kövessék. Ne vegye személyes sértések, ha kétkedőkkel találkozik, inkább gondolkodjon el azon, amit mondanak. Nem rosszindulat vezérli őket, sokkal inkább a segítő szándék. Bár úgy érzi, változásra van szüksége, a régit sem szabad gondolkodás nélkül eldobnia magától.

Skorpió 10.24-11.22.
Nem éppen a megbízhatósága teszi népszerűvé a mai napon. Egyszerűen csak hagyja a dolgokat a maguk menetében folyni, és még az ígéreteiről is megfeledkezik. Az elvárásokat, melyeket Önnel szemben támasztanak, túlzottnak találja, pedig ezek nem nagyobbak vagy többel, mint más napokon. Talán Ön fáradt vagy szétszórt, ezért nem képes elvégezni az Önre kiosztott feladatokat. Kérjen haladékot, ahelyett, hogy ígérget.

Nyilas 11.23-12.21.
Nem lenne semmi gondja, ha nem hagyta volna az utolsó pillanatra egy fontos ügyének elintézését. Így viszont most kapkodhat, mely Önből csak az idegeskedést váltja ki. Az önfegyelem egyébként sem az erőssége, de ilyen helyzetekben végképp hiányzik Önből. Képtelen parancsolni az érzelmeinek, ezért aztán könnyen megbánthatja a környezetében élőket. Pedig nem ők tehetnek arról, hogy ilyen szituációba került.

Bak 12.22-01.20.
A megértésének és beleérző képességének köszönhetően Ön a mai napon kiváló döntőbíró. Ha fontos megbeszélés vár Önre, nem kell aggódnia, remekül fog sikerülni még akkor is, ha nem tudott kellő mértékben felkészülni. Bár a rögtönzés nem éppen az erőssége, most mégis remekül képes álcázni a hiányosságait. A gondolatai előrébb járnak, mint beszélgetőpartneréé, így aztán nem csoda, ha hamarabb tudja a választ, minthogy a kérdés elhangzik.

Vízöntő 01.21-02.19.
Elégedett önagával és ezt a környezete is észreveszi. A magabiztosság olyan kisugárzást okoz, melyet nehezen tudna leplezni. Nem is kell, ha megterhelőnek találja, hogy keresik a társaságát, mondja el őszintén, amit gondol. Képes úgy szavakba önteni a gondjait, hogy az megértésre és elfogadásra találjon. Így nem sérti meg a környezetében élőket, azonban távol tudja tartani magától azokat, akik társasága zavarólag hat Önre.

Halak 02.20-03.20.
Ö lehet a mai napon a nyugalom megtestesítője. Így aztán nem csoda, ha keresik, szívesen tartózkodnak a közelében. Elcsendesül a vihar, ha megjelenik és isszák minden szavát, ha megszólal. Irigylik a kiegyensúlyozottságát, azonban ez most nem zavarja Önt. Használja ki a kínálkozó alkalmat és most vegye elő azokat az ügyeit, melyeket egyedül képtelen lenne megoldani. Sikeresen lezárhatja őket, ha foglalkozik velük.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-05-08

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite