2019. április 23., kedd - Béla
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Elérkezett az Ön napja

Napi horoszkóp: Elérkezett az Ön napja

Hosszabb távon nem túl előnyös ajánlatokat kap a mai napon, a rövid távú sikerek oltárán pedig kár lenne feláldozni az eddig elért eredményeket - napi horoszkóp.

horoszkop01


Kos 03.21-04.20.
Úgy érzi, hívja a messzeség. Utazni szeretne, bár igazából nem tudja megmondani, mi támasztotta fel ezt a vágyat Önben. Talán menekülne a gondjai elől? Érdemes lenne ezt átgondolnia. Ugyanis ha ez áll a kalandvágy hátterében, akkor jobb ár most tisztáznia önmagában, hogy ez nem megoldás. Szembe kell néznie a problémákkal, hisz hosszú távon csak ez hozhat megnyugtató és végleges megoldást.

Bika 04.21-05.21.
Ne engedjen a csábításnak, legyen az bármily vonzó. Hosszabb távon nem túl előnyös ajánlatokat kap a mai napon, a rövid távú sikerek oltárán pedig kár lenne feláldozni az eddig elért eredményeket. Legyen türelemmel, ha nem elégedett a jelenlegi helyzetével, a hirtelen elhatározások nem fognak megnyugvást hozni az életébe. Kérjen nyugodtan haladékot, hogy mindezt átgondolhassa, nyugodt körülmények között képes lesz mérlegelni.


Ikrek 05.22-06.21.
Minden követ képes megmozgatni a saját előrelépése érdekében. Ez nem is lenne gond, ha közben nem taposná el azokat, akik eddig Ön mellett álltak. Különösen akkor lesz ez a viselkedése káros, ha ráébred, egyedül nem fognak sikerülni a tervei. Ha most nem figyel a szavaira és a tetteire, ott fog állni segítség nélkül pár lépésre a siker kapujától, de akkor már késő lesz, hogy jóvátegye mai bűneit.

Rák 06.22-07.22.
Az energiáját fordítsa arra, hogy másokon segít. Ezzel sokkal többet tehet a saját céljaiért, mint ha túlzott akaratossággal önmagát tolná előtérbe. Jelenleg ugyanis túlzottan erőszakos és ez nem vet túl jó fényt Önre. Ha azonban azt tapasztalják, hogy mindezt képes mások érdekében bevetni, még segítőket is találhat. Az önös érdekek melletti kiállása azonban csak azt mutatná a külvilág felé, hogy Ön túlzottan egoista.

Oroszlán 07.23-08.23.
Úgy érzi, túl nagy nyomás nehezedik Önre. Több fronton kell helyt állnia és képtelennek tartja, hogy minden elvárásnak megfeleljen. Nem is kell. Állítson fel fontossági sorrendet figyelembe véve a határidőket. Ezzel mindjárt össze is áll egy cselekvési rend, amely mentén haladva végül valamennyi feladatát elvégezheti. Csak egy támaszpont hiányzott és a kiszámíthatóság ahhoz, hogy ráébredjen, nincs nehezebb helyzetben, mint amivel képes megbirkózni.

Szűz 08.24-09.23.
Kellemes napnak nézhetne elébe, csak azok a bizonyos feladatok ne várnának Önre. A problémákat egyszerűen képtelen megoldani és így csak gyűlnek és szaporodnak. A szorgalom és az önfegyelem ráadásul nem éppen az erősségei a mai napon. Ha teheti, kérjen segítséget, ossza fel az Önre váró ügyeket, ne akarjon mindent személyesen intézni. Ahol pedig lehetősége adódik, éljen a halasztás lehetőségével.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Akkor érzi igazán elemében magát, ha valahol vitát lát. Ön lehet ugyanis az egyetlen, aki ezt képes lehet elsimítani és mi más tölthetnél el nagyobb boldogsággal, mint az, hogy a tettei eredményre vezetnek. Ne féljen elmondani őszintén a véleményét, ha kérdezik, hisz ez lehet a legnagyobb fegyver a kezében. A nyíltságának nem lehet ellenállni, így képes mindenkit az ujja köré csavarni. Igazi vezető egyéniség a mai napon.

Skorpió 10.24-11.22.
Tombol Önben az elégedetlenség, de ha el kellene mondania, min változtatna, nem tudná szavakba önteni. Jobban belegondolva, a helyzete egyáltalán nem olyan reménytelen, mint azt Ön gondolja. Nyugodtan gondolja át az eddig elért eredményeket és vegye észre a sikereket az életében. Bár valóban vannak megvalósítatlan tervei, de ezek egyáltalán nem akadtak még el, csak átmenetileg parkoló pályára kerültek.

Nyilas 11.23-12.21.
Igazi csapatember és ezt a környezetében élők észre is veszik. Így aztán sorra jönnek a saját gondjaikkal, hisz ha valaki, akkor Ön lehet az, aki képes segítő kezet nyújtani nekik a megoldáshoz. Ott is képes összhangot teremteni, ahol a célok szöges ellentétben állnak egymással. Ne vegye azonban túlzottan a szívére, ha érzelmi válságot kell feloldania, hajlamos ugyanis mások gondjaiba belerokkanni.

Bak 12.22-01.20.
Nehezen tudja féken tartani az érzelmeit, így viszont képtelen az Önre váró feladatokra összpontosítani a figyelmét. Ha már annyit elér, hogy nem követ el helyrehozhatatlan hibát, elégedett lehet a teljesítményével. Nagyra törő terveinek megvalósításába ne kezdjen bele, mert többet árthat, mint használhat. Kár keresnie a gondok okozóit, egyszerűen el kell fogadnia, hogy ez egy ilyen nap.

Vízöntő 01.21-02.19.
Elérkezett az Ön napja. Képtelen ellenállni a kísértéseknek, így aztán minden élvezettel veti bele magát az életbe és fogad el mindent, amivel szembe találja magát. nem engedi, hogy bármi is elrontsa a kedvét, félredob minden elővigyázatosságot. A megfontoltság nem az erénye amúgy sem, de erre a napra ez fokozottan igaz. Komolyabb döntést éppen ezért ne hozzon, kérjen haladékot és hazatérve beszélje meg a partnerével.

Halak 02.20-03.20.
Mindent beáldoz azért, hogy elérje a célját. Rövidtávon úgy fest, ez hatásos, de jobban belegondolva igencsak szűk látókörre vall ez a viselkedés. Ezzel ugyanis csak azt éri el, hogy magára marad, és nem számíthat segítségre, amikor szüksége lesz rá. Helyezze háttérbe az önös érdekeit, ha a helyzet azt kívánja, és akkor álljon újra elő velük, amikor minden más, sokkal régebb óta folyamatban lévő ügy már sikeresen lezáródott.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-05-09

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite