2019. augusztus 18., - Ilona
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: A világ csak arra vár, hogy Ön felfedezze

Napi horoszkóp: A világ csak arra vár, hogy Ön felfedezze

Egyre inkább egyértelművé válik, hogy nem megoldás a problémákat a szőnyeg alá söpörni, mert azok újra és újra fel fognak bukkanni - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Készüljön fel váratlan kihívásokra, ez a nap nem fog rutinszerűen zajlani. Csak nagyon apró lépésekben haladhat előre az útján, számos akadállyal lesz kénytelen megküzdeni. Ezek közül nem egyet érez első látásra leküzdhetetlennek, hagyjon időt magának arra, hogy felkészüljön, mérlegeljen, és megoldási terveket készítsen. Ha képes kitörni és új utakat találni, az élet más területein is hasznosíthatja a most szerzett tapasztalatait.

Bika 04.21-05.21.
Bár minden jel arra utal, hogy nem jó úton jár, még ne vonjon le messzemenő következtetéseket. Azért, mert a dolgai nem úgy haladnak, ahogyan azt Ön eltervezte, még nem jelenti azt, hogy nem helyes, amit elgondolt. Fogja fel a felmerülő nehézségeket olyan kihívásnak, melyet le kell ahhoz küzdenie, hogy erősebbé válhasson és a sikert értékelni tudja majd. Sokat tanulhat abból, ahogyan kezeli a problémákat.


Ikrek 05.22-06.21
.
Számos vita és bizonytalan helyzet vár Önre. Ezek kimenetele nagyban függ attól, hogyan képes reagálni az Önt érő ingerekre. Ha engedi, hogy az érzelmei irányítsák és elragadja a hév, ellenségei számát gyarapítja. Ha azonban megőrzi a hideg fejét és a józan ítélőképességét, a nap végén új tisztelőket tudhat maga mellett. Ha első ránézésre a helyzet kilátástalannak is tűnik, a megoldás egyszerűbb, mint gondolná.

Rák 06.22-07.22.
Egyre inkább egyértelművé válik, hogy nem megoldás a problémákat a szőnyeg alá söpörni, mert azok újra és újra fel fognak bukkanni. A mai napon is olyan gondokkal kell megküzdenie, melyek nem új keletűek, de eddig halogatta az elintézésüket. Vegyen erőt magán és járjon a végére. Ha ehhez az kell, hogy komoly beszélgetéseket folytasson, ne meneküljön el a viták elől, addig ne álljanak fel az asztal mellől, amíg nem találnak mindenki számára elfogadható megoldást.

Oroszlán 07.23-08.23.
A viták éltetik, hisz úgy gondolja, sokat tudhat meg mind magáról, mind a másik félről, ha feszült helyzetben kell helyt állni. Ahogyan az értelem és az érzelem csatázik Önben, úgy váltakozik a hangulata is. Ezért ne engedje, hogy egy-egy kényes szituáció túl sokáig maradjon lezáratlan, hisz még Ön sem tudja, mi lenne az elfogadható megoldás. A lehető leggyorsabban jussanak közös nevezőre és lépjen tovább.

Szűz 08.24-09.23.
Bízzon magában, a képességeiben és a tudásában. Új próbatételek várnak Önre, de ezeket le tudja küzdeni, ha valóban mindent bevet ennek érdekében. Ha azonban elcsügged és már az első lépés megtétele előtt feladja, saját magának is csalódást okoz. Ne veszítse el a türelmét és meglátja, képes lesz rugalmasan reagálni a helyzetre, ami a legfontosabb ahhoz, hogy sikeresen továbbléphessen.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Az optimista életszemlélet, mellyel a mai napba veti magát nem csak Önnek jelent megoldást, de a környezetében élők is ebből táplálkoznak. Szívesen fordulnak Önhöz tanácsért, mert lelkesíti őket az a hév, ahogyan egy-egy problémába beleveti magát és addig nem nyugszik, míg meg nem találja a kivezető utat. A csillagok állása most segíti Önt abban, hogy könnyedén leküzdje az akadályokat.

Skorpió 10.24-11.22.
Vegye elő azokat a nézeteltéréseket, melyek egy ideje mérgezik a kapcsolatait. Remek alkalmakat kínál a mai nap arra, hogy tisztázza ezeket és végre felszabaduljon a lelke a nyomás alól. Ezzel erősödnek a kapcsok, és újra olyan barátokat, ismerősöket tudhat maga mellett, akikre régen számíthatott, de egy apróság miatt elveszítették egymást. Új ígéretes ismeretségekre is szert tehet, ha nem zárkózik be a négy fal közé.

Nyilas 11.23-12.21.
Ha engedi, hogy az érzelmei irányítsák, ne csodálkozzon, ha kiegyensúlyozatlan embernek tartják. Elvesztette a belső békéjét, elégedetlen a helyzetével. Engedi, hogy ez a felszínre is törjön, ezzel azonban csak azt éri el, hogy elkerülik az ismerősök. Hisz mindenkinek megvan a maga gondja és azt érzi a legnagyobbnak, érthető, ha nem szívesen hallgatják, ahogyan Ön éppen a világ végét festi le.

Bak 12.22-01.20.
Úgy tűnik, végre kilábal a gödörből. Minden megy a maga megszokott kerékvágásában, a problémák pedig szinte maguktól oldódnak meg. Fáradtság nélkül küzdi le az akadályokat, pedig máskor kétségek gyötörték, hogy képes ezeket megoldani. Ügyeljen azonban arra, hogy ne vállalja túl magát, mert ha a figyelme szétszóródik, hamar véget érhet a sikertörténet. Éppen az az erőssége, hogy a tudását és a képességét nem aprózza szét, hanem apránként, lépésről lépésre halad előre.

Vízöntő 01.21-02.19.
A világ csak arra vár, hogy Ön felfedezze. Annyi tettvágy van Önben, hogy az két embernek is elég lenne. Induljon hát hódító útjára és meg se álljon addig, amíg rá nem talál új céljaira. Ne feledje, az ilyen utak sokkal élvezetesebbek, ha nem egyedül járja végig, vonja be a partnerét vagy legjobb barátait is. Így nem csak azt éri el, hogy remekül érzik magukat, de a közös élmények elmélyítik a kapcsolatukat is.

Halak 02.20-03.20.
Ha egy problémával találja szembe magát, nem esik kétségbe, gyorsan keres megoldást arra, hogy mielőbb továbbléphessen. Lehet, hogy nem oldja meg, de ha már a háta mögött van, nem kell vele foglalkozni. Az elképzelés nem rossz, de hosszú távon ez nem lehet kifizetődő. Nem ártana a nap végén átgondolni, ha újra ilyen helyzetbe kerül, hogyan reagáljon, hisz az nem lehet mindig megoldás, hogy a szőnyeg alá söpörje a gondokat.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-05-10

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite