2019. május 20., hétfő - Bernát, Felícia
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Már korán reggel kimerült, valószínűleg nem sikerült rendesen kialudnia mag

Napi horoszkóp: Már korán reggel kimerült, valószínűleg nem sikerült rendesen kialudnia magát

Másokhoz méri önmagát és ezzel csak támadási felületet nyújt számukra. Próbáljon meg egy kicsit fékezni, mert ha túl nagy lendülettel veti bele magát a napba, hamar elfogy az energiája, és amikor igazán szüksége lenne rá, már nem lesz mihez nyúlni - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Végre csak az igazán fontos dolgokkal kell törődnie, minden olyan feladatát letudta, amelyek eddig nyomasztották. Felszabadultan várhatja a délutánt, és a kellemes meglepetés sem marad el. Szereti a nyugodt napokat, ilyenkor teljes figyelme a családjáé és rengeteg energiát nyer azáltal, hogy nem kell gondolkodnia. Elfelejtheti végre egy kicsit a problémákat, szinte gyermeki lelkesedéssel tesz felfedezéseket a környezetében.Nem az irigység adja a szavakat a szájukba, sokkal inkább az aggódás és az őszinte féltés.

Bika 04.21-05.21.
Maradandó emlékeket hagy hátra mindenhol, ahol a mai napon felbukkan. Köszönhető mindez annak, hogy rendkívül barátságos, a humorérzéket sem nélkülözi és kellemes beszélgetőpartner. Könnyedén képes ráhangolódni mindazokra, akik szóba elegyednek Önnel és átérezni a gondjait. Olyan megoldásokkal áll elő, melyek meglepőek, de eredményesek. Az ilyen napokért érdemes élnie, amikor segíthet, és mégsem okoz komoly megterhelést.


Ikrek 05.22-06.21.

Csak előnye származhat abból, ha keresi az emberek társaságát. Oly sok harmónia van a lelkében, hogy kár lenne ettől megfosztania a környezetében élőket. Engedje, hogy fürdőzzenek a kisugárzásában és erőt merítsenek a nyugalmából. Ettől Ön nem lesz kevesebb, sőt, Ön is csak nyer. Új barátokat, ismerősöket, olyan embereket, akikre baj esetén támaszkodhat. És talán egy új kapcsolat a szakmai életében is hasznossá válhat.

Rák 06.22-07.22.
Ha nem figyel kellőképpen, a lendülete bajba sodorhatja. Másokhoz méri önmagát és ezzel csak támadási felületet nyújt számukra. Próbáljon meg egy kicsit fékezni, mert ha túl nagy lendülettel veti bele magát a napba, hamar elfogy az energiája, és amikor igazán szüksége lenne rá, már nem lesz mihez nyúlni. Ügyeljen az egészségére, most ég elegendő, ha megőrzi, de ha már beteg lesz, komoly kiesést fog okozni.

Oroszlán 07.23-08.23.
Gondoljon arra, hogy nincs üvegből és nem átlátszó. Így aztán ne várja el, hogy belelássanak a gondolataiba és tisztában legyenek az érzéseivel. Ha rosszul érzi magát, valami nyomasztja, mondja el őszintén. Szakítsanak időt a kiadós beszélgetésekre, hogy tisztázzák végre a nézeteltéréseket. Keressenek közösen megoldásokat rájuk, hisz ezek nem csak az Ön problémái, az egész családot érintik.

Szűz 08.24-09.23.
Sok gondja volt az elmúlt időben, melyet egyedül kellett megoldania. Elérkezett az idő, hogy ezt most másra bízza, és Ön csak élvezze a napot. Ne engedje, hogy kihasználják é ugráltassák. Szép időben nem is lehet semmi sem kellemesebb, mint a séta a friss levegőn, ez alatt a gondolatait is rendezni tudja. Ideje a kapcsolatait is mérlegre tenni és csak azokat megtartani, akikre valóban számíthatott a bajban.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Egyre erősebben ég Önben a vágy valami elérhetetlennek tűnő dolog után. Megfogalmazódik a gondolat, hogy minden elvét feladva csak arra összpontosít, hogy ezt megvalósítsa. Ne lovalja bele túlságosan magát ebbe az érzésbe, mert szinte kivitelezhetetlen és annál nagyobb lesz a csalódás, ha nem érheti el. Gondolja át inkább, eddig mit ért el és mik azok a dolgok, amik örömet okoznak az életében.

Skorpió 10.24-11.22.
Az ellenőrizetlen energiái alaposan felborítják a kedélyállapotát. Az egyik pillanatban még szárnyal, a következőben viszont már úgy roskad magába, hogy szólni se mernek Önhöz. Senki nem tudja, mi játszódik le Önben, még a legközelebbi barátai és a szűk családja is úgy áll Ön előtt, mintha megfejthetetlen rejtvény lenne. Engedje be őket az életébe, ha megértésre vágyik, így ugyanis nem várhatja el tőlük, hogy segíteni tudnak.

Nyilas 11.23-12.21.
A mértékletesség legyen a mai nap vezérelve. Mindent egyszerre úgysem tud megoldani még akkor sem, ha megköveteli a segítséget. Legyen belátóbb, ha ellent mondanak, nem mindenkiben tombol annyi energia, mint Önben. Inkább pihenjen meg és kapcsolódjon ki, az elhalasztott feladatok valószínűleg meg fogják várni. Keressen olyan pihenési lehetőséget, amely valóban kikapcsolja, és egyúttal eltereli a figyelmét azokról a dolgokról, melyeket ma nem tesz meg.

Bak 12.22-01.20.
Már korán reggel kimerült, valószínűleg nem sikerült rendesen kialudnia magát. Igazi kihívást jelent a környezetében élőknek, hogy ráhangolódjanak Önre, hisz türelmetlen, feszült. Ha teheti, vonuljon félre, ezzel is elkerülheti a komolyabb vitákat. Most úgysem lenne képes megérteni, elfogadni mások véleményét, a jó szándékot pedig még véletlenül sem fedezi fel a szavakban. Mielőbb zárja le a napot, hogy a holnapnak frissen, kipihenten vághasson neki.

Vízöntő 01.21-02.19.
Nyugtalanság kíséri végig a napját. Nehezen találja a helyét, könnyelmű kijelentéseket tesz, majd ennek teljesen ellentmondóan cselekszik. Ha nem akarja végleg megsérteni a szűkebb családját, szánjon egy fél órát arra, hogy megkeresi önmagában rossz hangulatának okozóját. Nem gyökerezik az olyan mélyen, hogy ne kerülne felszínre egy kis gondolkodás árán.

Halak 02.20-03.20.
Tervezze meg a nap minden mozzanatát előre, ellenkező esetben káoszba fullad a napja. Túl sok mindent szeretne elintézni, megoldani, így azonban esélye sem lesz arra, hogy valóban a végére járjon. Haladjon lépésről lépésre, újba csak akkor fogjon bele, ha az előzőt már lezárta. Ha a figyelme csak egy dologra összpontosul, nagyobb esélye van a sikerre, mint szétszórt gondolatok mellett.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-05-12

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite