2019. május 27., hétfő - Hella
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Arcon csókolja a szerencse a mai napon

Napi horoszkóp: Arcon csókolja a szerencse a mai napon

Sok emberrel találkozik a mai napon, közülük többen teljesen más nézetek vallanak az élet alapvető kérdéseiben - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Stressz és hatalmas zűrzavar jellemzi a mai napját. Nem is számít másra, hisz rengeteg az elintéznivalója és fejébe vette, addig nem nyugszik, míg mindnek a végére nem jár. Tervezze meg a napját, ha már azt nem engedi, hogy eltántorítsák az elképzelésétől. Sokat kell rohangálnia, de ha összerakja a fejében, kiderülhet, hogy egy úttal több legyet is üthet egy csapásra. Este vegyen nyugtató fürdőt és bújjon korán ágyba.

Bika 04.21-05.21.
Olyan beszélgetések részese lehet, melyek új világot nyitnak meg Ön előtt. Sok emberrel találkozik a mai napon, közülük többen teljesen más nézetek vallanak az élet alapvető kérdéseiben. Megismerve őket és a felfogásukat elgondolkodik azon, vajon ki látja jól. Rá kell döbbennie, hogy sok dolog, amiben hitt eddig, nem feltétlenül az egyetlen és igaz. Érdekes lelki és szellemi kirándulás ez a mai.


Ikrek 05.22-06.21.

Egy bizonyos területén az életnek nagy előrelépést tesz. Más terveiben ugyan megakad, de ez most nem tölti el csalódottsággal, hisz úgy érzi, az, amit most elér, nagyot lendíthet a jövőjén. Használjon ki minden adódó lehetőséget, hogy új embereket ismerhessen meg. A csillagok azt ígérik, a mai napon olyan fontos ember léphet az életébe, aki hosszabb távon is elkíséri és döntő hatással lesz Önre.

Rák 06.22-07.22.
Különösen a délelőtti órákban fogja úgy érezni, hogy a világ a feje tetejére állt. Ha nem kap kellő szabad teret, hamar idegessé válik és a legapróbb nézeteltérésekből is képes komoly vitákat szítani. Délutánra ugyan enyhül a hangulata és békésebbé válik, de még ekkor is jobb lesz vigyázni Önnel. Érdemes lenne elgondolkodnia azon, mi váltotta ki Önből ezt a fajta belső feszültséget és miért nem tudott parancsolni önmagának.

Oroszlán 07.23-08.23.
Egyéniségével és sokszínűségével elkápráztatja a környezetében élőket. Azt eddig is tudták Önről az ismerősei, hogy Ön mellett nem lehet unatkozni, de a mai napon tündököl. Az Önnel folytatott beszélgetések mély nyomot hagynak, új ismerősei pedig szívesen megmaradnak a közelében, hogy újra és újra találkozhassanak Önnel. Ha a belső egyensúlyára rátalál, Ön valóban megnyerő egyéniség, már csak azt kellene megtanulnia, hogyan őrizhetné meg a kiváló hangulatát.

Szűz 08.24-09.23.
Bár alapjában véve Ön kiegyensúlyozott és könnyen kiismerhető, de a mai napon még a legközelebbi ismerősei sem képesek követni a hangulatváltozásait. Törekedjen arra, hogy a szélsőséges reakciókat elkerülje. Ellenkező esetben ugyanis azt fogja csak észrevenni, hogy az esti órákra magára marad, hisz a csapongásaival annyira összezavarja még a családtagjait is, hogy inkább menekülőre fogják.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Arcon csókolja a szerencse a mai napon. Minden úgy alakul, ahogyan eltervezi, ha mégsem, akkor úgy, ahogyan álmaiban sem remélte. Mind a hivatalos, mind a magánéletében a lehető legjobban mennek a dolgok, számos olyan ügynek sikerül a végére járnia, melyekkel idáig nem haladt előre. Boldogság és kiegyensúlyozottság lesz úrrá Önön, mely egyúttal megnyugtatóan is hat. Élvezze a mai napot.

Skorpió 10.24-11.22.
Kisugárzása optimizmusról és elégedettségről árulkodik. Ezzel észrevétlenül és akaratlanul is vonzza maga köré az embereket, akik szívesen tartózkodnak a közelében, hisz rájuk is átragad az Ön boldogságából. Most kellene elnézést kérnie azoktól, akiket az elmúlt napokban megbántott, hisz valóban nem gondolta komolyan azokat a mondatokat, de a feszültséget képtelen volt másként kezelni.

Nyilas 11.23-12.21.
Könnyedén veszi az akadályokat, melyekkel a mai napon találkozik. Az ösztönei és az előérzete nem hagyják cserben és mutatják a helyes utat. Akkor sem esik kétségbe, ha első ránézésre megoldhatatlannak tűnő problémával szembesül, képes higgadtan átgondolni, hogyan is kezdjen neki, és ha már belelendül, nem is kell a további lépéseket megterveznie, megy minden, mint a karikacsapás. Eredményes napot zárhat.

Bak 12.22-01.20.
Viharfelhők gyülekeznek Ön felett az égen. Éppen ezért fontos, hogy jól válassza meg a szavait, könnyen félreérthetik ugyanis a mondandóját, ha túl nyersen fogalmaz. Ne menjen bele szócsatákba, mert hamar vitává fajulhat még akkor is, ha alapjában véve egyet értenek, pusztán a megfogalmazás más. Ott is kritikát vélnek kihallani a szavaiból, ahol dicsér. Érdemes lenne elgondolkodni azon, miért is nem talál megértésre.

Vízöntő 01.21-02.19.
Nem rejti véka alá a véleményét, pedig nem is kérdezik. Ennek pedig oka van, amellyel Ön nem hajlandó foglalkozni. Sokkal eredményesebb és kellemesebb lenne ez a nap, ha a háttérben maradna, és nem gondolná úgy, hogy minden ügy élére Önt kérték fel szóvivőnek. Ha mindenáron szerepelni szeretne, akkor válasszon ki egy témát, melyet azonban alaposan körüljár, és ha a tudása eléri a kellő mélységet, áll ki a nagyvilág elé képviselni az álláspontját az adott kérdésben.

Halak 02.20-03.20.
Feszült helyzetekben különösen fontos a kommunikáció és a helyes szóválasztás. Ezt nem szabad elfelejtenie, ahogyan azt sem, hogy bizonyos emberekkel nem állhat le következmények nélkül vitázni. Az ő befolyásuk sokkal nagyobb, mint az Öné, és elég egy rossz szó, hogy keresztbetörjék a terveit. El kell fogadnia, hogy mások más véleményen vannak, ami lehet, hogy nem helyes, de ezt majd az idő fogja eldönteni.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-05-16

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite