2019. július 17., szerda - Endre, Elek
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Remek hangulatának, pozitív kisugárzásának köszönhetően mindenhol szívesen

Napi horoszkóp: Remek hangulatának, pozitív kisugárzásának köszönhetően mindenhol szívesen látott személy


Egész nap azon töri a fejét, hogyan lehetne udvariasan és sértődés nélkül lemondani a programot, ha már olyan könnyelműen ígéretet tett a részvételre- napi horoszkóp.

horoszkop

 

Kos 03.21-04.20.
Ha feszültséget érez a környezetében, nem bír parancsolni magának és felhúzza a békebíró talárját. Az Ön nyugodt és kiegyensúlyozott kisugárzásával nem is lesz olyan nehéz ezeket a konfliktusokat elsimítani. Használja ki ezt az adottságát a saját érdekében is azzal, hogy olyan ismerőseivel veszi fel a kapcsolatot, akikkel valamilyen nézeteltérés miatt szakadt meg egykoron a jó viszony.

Bika 04.21-05.21.
Elmerül a saját érzelmi világában és ez az utazás felér egy spirituális élménnyel. Olyan mélységekbe jut, ahonnan érdemes újra építkezni és akár nagy fordulatot is adni az életének. Mérlegre teszi valamennyi kapcsolatát és még önmaga számára is megdöbbentő eredményeket kap. Ne habozzon lépni, ha úgy érzi, eljött az ideje, de akkor se tétovázzon, ha arra ébred rá, valakivel szemben nem volt eddig őszinte.


Ikrek 05.22-06.21.
Összhangban saját magával és a környezettével, sokkal szebbnek és egyszerűbbnek látja a világot. Könnyedén éri el a mai napra tervezett céljait, ha ehhez segítségre van szüksége, nem okoz gondot megtalálni a megfelelő embert. Használja ki ezt a remek alkalmat arra, hogy olyan ügyek végére is pontot tegyen, melyeket egy ideje azért halogatott, mert úgy érezte, egyedül képtelen lenne megoldani.

Rák 06.22-07.22.
Remek hangulatának, pozitív kisugárzásának köszönhetően mindenhol szívesen látott személy. Könnyednek és lazának tűnik, így nem meglepő, ha új ismeretségeket köt a mai napon. Azt nehéz lenne megjósolni, hogy ezekből mennyi lesz tartós, de az élmény, hogy közkedvelt már szebbé varázsolja a napját. Otthonában is Ön a fény és a középpont, a családi béke és meghittség megteremtése könnyedén megy.

Oroszlán 07.23-08.23.
Életében a harmónia és a nyugalom lesz úrrá. A legjobbkor jött, hisz úgy érezte, a hullámok összecsapnak a feje fölött. Most viszont mintha látná a kiutat. Pedig nem történt semmi különös, egyszerűen sikerült kipihennie magát és tud arra is időt szakítani, hogy átgondolja az elmúlt napok eseményeit. Rendezve a történéseket rá kellett döbbennie arra, hogy közel sem volt akkora a válság, mint azt akkor és ott érezte.

Szűz 08.24-09.23.
Úgy tűnik, oldódik a feszültség. Mindez annak is köszönhető, hogy képesek a nézeteltéréseket türelmesen, pontról pontra átbeszélni és így közelebb kerülhetnek az álláspontok. Ha mindenki hajlandó engedni - Ön biztosan -, akkor még a megoldás is elérhető közelségbe kerül. Érveljen, és ne támadjon, tényeket sorakoztasson fel és ne az érzésekre próbáljon hatni. Ezek lehetnek a siker titkai a mai napon.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Úgy érzi, az Önnel szemben támasztott elvárások meghaladják a lehetőségeit. Már eddig is a teljesítőképessége határait súrolta, de a mai napon végképp feladni készül az elképzeléseit. Úgy érzi, ha további terheteket vesz a vállára, már komolyan veszélyeztetné az egészségét is. Ne habozzon hát nemet mondani egy esetleges felkérésre, hisz semmi nem lehet annál fontosabb, mint hogy Ön talpon tudjon maradni.

Skorpió 10.24-11.22.
Viták, nézeteltérések, komoly veszekedések jellemzik a mai napját. Így, ha módjában áll, kerülje a társaságot annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb emberrel kerüljön konfliktushelyzetbe. Sajnos nem igazán talál olyan embert a környezetében, aki megértené a gondjait, segítene a problémái megoldásában. Emiatt csak még jobban felbosszantja magát és már akkor sem hisz a jó szándékú közeledésnek, amikor az érkezik.

Nyilas 11.23-12.21.
Hajlamos a kapkodásra, idegeskedésre, de leginkább a kiszámíthatatlan magatartásával kergeti őrületbe a környezetében élőket. Nem könnyű megtalálni a közös hangot Önnel, így nem is csoda, ha igyekeznek elkerülni Önt. Így elsősorban olyan feladatokat tűzzön ki maga elé a mai napra, amely nem igényel külső segítséget, egyedül is képes megbirkózni azokkal. Mindemellett igyekezzen mihamarabb szerettei körébe hazaérni, ahol megértésre találhat.

Bak 12.22-01.20.
A vágyai és a lehetőségei szöges ellentétben álénak egymással. Vágyna a változatosságra, új kihívásokra és ismeretlen emberek társaságára. Ehelyett marad azonban a napi rutinmunka, amely teljes energiáját leköti, hisz az álmodozások és vágyakozások miatt képtelen összpontosítani a feladataira. Törekedjen arra, hogy legalább hibákat ne kövessen el a figyelmetlensége miatt, mert azokat javítani a későbbiekben nem lesz módja.

Vízöntő 01.21-02.19.
Úgy érzi, most nyugalomra lenne szüksége, ezért is jön a legrosszabbkor egy meghívás. Egész nap azon töri a fejét, hogyan lehetne udvariasan és sértődés nélkül lemondani a programot, ha már olyan könnyelműen ígéretet tett a részvételre. Ne habozzon őszinte lenni, ennél jobb kifogás úgysem juthat eszébe. Fáradt és pihenésre vágyik, ezt a meghívónak is el kell fogadnia. Az egyenes beszéd a legtisztább, ne is gondolkodjon tovább.

Halak 02.20-03.20.
Kissé szétszórt, így nem csoda, ha nem úgy halad a feladataival, ahogyan azt eltervezte. Fejében ugyan cikáznak a gondolatok, azonban azok nem a mai munkával kapcsolatosak, sokkal inkább távlati tervek. Ha nem szeretné, hogy a hét hátralévő része kapkodással teljen, térjen vissza a valóságba és a tervezgetést halassza estére. A partnerével beszélgetve akár még a megvalósításhoz is kaphat ötleteket.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-05-21

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite